Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda

Help me

Polecane posty

Gość Ruda

Pomóżcie co mam myslec? Poznałam chłopaka z tindera. Na wstępie znaczam że w opisie mam że szukam kogoś na stałe 🙂 fajne się z nim rozmawiało suhetowalam żeby przeczytal opis 🙂 zapewnił mnie ze nie mam się czego obawiać 😄 on nie jest taki jak większość facetów z tego portalu. Umówiliśmy się bylo super dogadujemy się. Odezwałal się zaraz wieczór. Ogólnie mam sytuację że muszę się uczyć do egzmianu i on o tym wie. Bo chciał następnego dnia jechać nad rzekę a ja mu odmówiłam z racji nauki. On sam nie pisze cały dzień nie wiem co robi. Jak ja napiszę to jest ok. Odzywa się wieczór dopiero. Myślicie że nie che przeszkadzać? Czy mu nie zależy? Umówimy się wczoraj na randkę. Ale tak godzinę orientacyjnie. Nic się nie odzywał to ja się odezwałam tak 2h przed niby co robi i dopiero on wtedy się zapytał. Dostałam od niego róże herbacianą oddał mi bluzę żeby mi nie było zimno. Zależy mu? Ja jestem oszczedna w uczuciach ale dziś niby przypadkiem na pewno niego wpadłam a on się zbliżał ale to tyle. Numeru telefonu nie che ale mówił mi że ma problem z kartą SIM. Ogólnie mówi mi że jetem piękna i mądra. Na pożegnanie odwiozl mnie do domu jak ja się odpielam to chyba liczyl na jakiś gest? Bo się zbliżył. Nie mówię że nie ale to dopiero druga randkaKiedy zrobić jakiś krok? On jest tajemniczy nic o soebie nie mówi albo mało. Mamy wspólnych znajomych. Co myślicie o tym? Czego on che? 

Gość a kuku

Zależy mu, ale ty też musisz podtrzymywać tę znajomość jeśli ci zależy.