Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania65959

Czy mogę być lesbijką?

Polecane posty

Mam 17 lat i od zawsze myślałam, że jestem heteroseksualna. Zwracałam uwagę na facetów, a jeżeli na dziewczyny to tylko myślałam „ale ładna, chciałbym tak wyglądać”. Ostatnio usłyszałam rozmowę moich rodziców, którzy dyskutowali ma temat LGBT i moja mama powiedziała, że dla niej jest to nie do zaakceptowania. Od tego czasu zaczęłam poddawać wątpliwości moją orientacje. Czy może być to dlatego, boje się braku akceptacji jeżeli jakoś by się stało, że jestem homoseksualna? Nigdy nie byłam w związku i nie mam porównania. Nie uprawiałam tez seksu i seksu z kobietą nie umiem sobie wyobrazić, ale myśl o seksie z mężczyzna jakoś mnie przeraża. Nie wiem co myśliec i bardzo mnie to stresuje, bo zawsze byłam pewna swojej orientacji a teraz boje się, że jeśli okazałabym się lesbijka to moi rodzice nigdy by mnie nie zaakceptowali. 

Gość Normalny Facet

Seksualność jest na pewnej skali, która zaczyna się od homoseksualizmu, a kończy na heteroseksualizmie. Zdecydowana większość ludzkości, jest bardziej skrajnymi heteroseksualistami, jednak spora część kobiet  nie jest na końcu tej skali, ich seksualność jest przesunięta lekko na kobiety, stad zdarza się, że koleżanki się z sobą całują w usta, co u facetów takie epizody z kolegą są znacznie rzadsze. A to, że się boisz pierwszego seksu z mężczyzną to zrozumiałe, ludzie ogólnie boją się nowych rzeczy, seks wiąże się ze sporym stresem.

A na pytanie, czy jesteś homoseksualna, to powinnaś znaleźć podpowiedz w innych pytaniach takich jak:

- na kogo się częściej patrzysz ukradkiem być może z przyjemnością,

- widok jakiej płci zwiększa tobie bicie serca,

- czy myślisz, że u boku jakiej płci byłobyś znalazła szczeście(w zasadzie osobnika jakiej płci)

- jeśli się masturbujesz i fantazjujesz przy tym, to o jakiej płci.

Mnie na też pytania nie musisz opowiadać. Odpowiedź sama sobie i wtedy będziesz wiedzieć.

Gość Gosc

Twoja matka to sredniowieczna lampucera