Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Exilio

Czy to jest coś groźnego? Lekko podbarwiony śluz krwią.

Polecane posty

Mam 19 lat, stosuję tabletki antykoncepcyjne Vines 4 miesiąc. Jakiś czas temu zauważyłam, że po stosunku mam lekko podbarwiony śluz krwią. Podczas stosunków nigdy mnie nic tam nie bolało oraz stosunki nigdy nie są brutalne. Boję się czy to jest coś poważnego i czy mam się tym rzeczywiście martwić. Czy jest taka możliwość, że to przez te tabletki antykoncepcyjne tak mój organizm reaguje? Nie daje mi to spokoju i przez to staram się unikać zbliżeń z moim stałym partnerem. Aktualnie czekam na wyniki cytologii, które będą za 2 tygodnie ale strasznie nie daje mi to spokoju i zaczynam się tym przejmować 😞

Gość Michał

Ehh... a czytałaś ulotkę? Jeżeli nie ma tego w objawach niepożądanych, to lepiej zapytaj lekarza. Na każda kobietę leki mogą działać inaczej. Jesteś młoda, może jest w tobie coś co powoduje przeciwskazania. Zgłoś się do lekarza. 

Gość Wera

Zależy jak długo bierzesz. Czasami pojawiają się plamienia. A śluz podbarwiony krwią może być po stosunku od obtarcia mechanicznego i nie musi boleć bo każdy ma inny próg bólu. Kiedy te podkrwawienia są tylko po stosunku czy np.po wizycie w toalecie. Najlepiej idź do ginekologa i powiedź mu wszystko bo nawet mały szczegół może mieć znaczenie. Może jakiś erotyczny gadżet zaszkodził.