Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania99

Czy to ja jestem dziwna czy oni?

Polecane posty

Gość ania99

Zwątpiłam w swoje wartości. Moja matka kiedyś widziała jakis film w którym matka odbiła chłopaka córki, młodszego o 25 lat i powiedziała,ze to nic takiego, skoro obydwoje chcieli...przytaknęła, wiec zrozumiałam ze i ona by tak postąpiła ze mną gdyby tylko którys z chłopakow dał jej znak.Zreszta sadze, ze nie trzeba jej dawac znakow, bo sama sie narzuca facetom.

Druga...mój były-niedoszły. Z Racji odleglosci  poznawalismy sie przez telefon,internet i tak minęło pół roku. Tylko 2 spotkania face to face. Od początku nie byłam bezgranicznie ufna wobec niego.Oczywiscie mówił, że nikogo nie ma, a dopiero po roku się wydało,  w sieci niewiele informacji jest o nim, na facebooku też zdjęć nie było wiec myslalam,ze jest wolny.Kiedy wyszło na jaw i powiedzialam mu, że nie mam zamiaru być tą 2  bo ja lubię być najważniejsza a i przy okazji żal kobiety to stwierdzil że jestem dziwna.I chciał kontynuować na zasadzie friend with benefits.. odmówiłam i jeszcze bardziej się obraził. Nie dość że poczułam się oszukania, bo ja zainwestowalam uczucia, miałam szczere intencje to jeszcze stwierdził że to nic takiego i wydziwiam.Chciał chyba mieć 2 domu, 2 cipki do uzycia  i pewnie jeszcze przygodne po drodze.Bo powinno byc jak w serialu,kazdy z kazdym.Oczywiscie mezczyzni z każdą, a kobieta ma byc potulna i wierna.

Gość ania99

I druga sprawa*

oszukana*

Gość Gosc

Odpowiem, a co mi tam 🙂 

Matkę to chyba wzięłaś zbyt poważnie. Nie potrzebnie w ogóle nad tym myślisz, życie to nie film. 

Co do faceta, to czegoś Ty się spodziewała, poznając osobę w necie, gadając z nią tylko przez telefon itp? byłaś naiwna, więc skończyło się jak się skończyło. Proste.