Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały prawiczek

Nieśmiali faceci cz.2 - apel nieśmiałego prawiczek

Polecane posty

Gość nieśmiały prawiczek

Nieśmiałość u mężczyzny często ma swoje podłoże w przeszłości: traumatyczne dzieciństwo, kompleksy, brak akceptacji wśród rówieśników, prześladowania w szkole, toksyczna rodzina. Nam nie było dane przejść różnych etapów życia jak należy, stąd też nasza samoocena jest bardzo niska, a to się później przekłada na wieczne kawalerstwo, cnotę w wieku trzydziestu-paru lat...itp.

My nawet chcielibyśmy zagadać, ale boimy się odrzucenia, gdyż nasza wrażliwość postrzegania świata stoi na nieco wyższym poziomie niż typowego przeciętnego faceta, po którym ewentualny kosz od nowo-poznanej dziewczyny spływa jak po kaczce. Taki niczym się nie przejmie i zagada do kolejnych setek dziewczyn, natomiast wrażliwy typ żeby zagadać musi być na 100% pewny dwóch rzeczy:

1. Czy dziewczyna jest wolna

2. Czy jest nim zainteresowana.

Dlatego proszę was dziewczyny o wysyłanie setek sygnałów do nas żebyśmy mogli się przełamać. Z tego powodu czy mogłybyście wymienić jakie najczęściej sygnały wysyłacie mężczyznom, bo może już z nimi już kiedyś się zetknąłem ale nie potrafiłem tego odczytać, np. na mieście, w pracy, w kolejce. Często jadąc pociągiem do pracy napotykam te same osoby ale nie wiem czy są mną zainteresowane.

PS: Pamiętajcie dziewczyny! My kiedyś się  przełamiemy i staniemy się typowymi pewnymi siebie  mężczyznami, ale nieco później za względu na traumatyczną przeszłość, jednak ta nutka wrażliwości w nas pozostanie na zawsze.

Gość Walenty Gruszka

najlepsza baba to własna graba