Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Poetka

Wlaczylam przypadkiem tajemnice losu

Polecane posty

Go艣膰 Poetka

I przez ostatnie pol godziny dzwonil koles pytajacy czy sie Krzysztof Ibisz sie odezwie, dziewieciolatek i jakas mloda dziewczyna pytajaca sie czy Kornelia ja kocha. W przerwach wrozka opowiedziala jak po pijaku chcieli ochrzcic jej znajoma i ksiadz ochrzcil Waclawa, bo sam byl Wacek i to zniszczylo jej zycie. Do tego mowila zeby nie przyjmowac nazwisk po mezach, ze jedna taka przyjela i teraz jest wdowa. I o tym Giewoncie czemu zginelo 150 osob powie po przerwie. Polecam na polsacie聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 haha

W艂a艣nie na niego patrz臋. 呕eby taki program poprowadzi膰 to trzeba byc niez艂ym "lejwod膮".

Po trosze te偶 psychologiem i mie膰 kamienn膮 twarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CYCU xxxx

Ja ogl膮da艂em tylko fragmenty na Youtube. Ten program 偶e to jeszcze leci na Polsacie te gofno. Ja mam z tego beke jak tam ludzie dzwoni膮 m艂odzi jaja sobie robi膮c ci膮gle. JAK tam dzwoni kole艣 i m贸wi 偶eby mu powiedzie膰 gdzie s膮 smocze kule z Dragon balla albo jaki艣 inny dzwoni 偶e gdzie zostawi艂 ostatnio sw贸j rower inny dzwoni i m贸wi co mam zrobi膰 偶eby stanal mnie w trzy sekundy xd ? A wr贸偶ka mu odpowiada 偶e wyobra藕 sobie mnie nago to od razu ci stanie xd聽

Albo inny dzwoni i m贸wi a choj mnie stoi .No co tam ogl膮da膰 jak ka偶dy z nich tam beke kr臋ci i ludzie wiedz膮 偶e to jest oszustwo i robienie z m贸zgu wody .Kto wierzy w jakie艣 tarota karty albo czytanie z fus贸w lub z d艂oni to jest igranie z diab艂em .TO wszystko te horoskopy to dzie艂o szatana kt贸ry tak zwodzi was ludzi ciemnych co wierz膮 w jakie艣 czytanie z kart tarota .To wszystko jest k艂amstwo i 偶erowania na waszej g艂upocie. Wierzycie osobie kt贸ra nie ma w sobie Boga bo na pewno z lud藕mi kt贸rzy wr贸偶a nie jest nasz stw贸rca. TYLKO on zna nasz los z nami co b臋dzie 偶aden cz艂owiek. Uprawiaj膮c magi臋 jeste艣 po stronie diab艂a kt贸ry tak Ciebie chce zepchn膮膰 cz艂owieku w otch艂anie piekielne .Chcesz zna膰 swoj膮 przysz艂o艣膰 kto by nie chcia艂 ale nie 偶adne karty tarota ani czytanie z d艂oni .Zadna wr贸偶ka nie powie ci prawdy bo to osoby kt贸re k艂amia. NA pewno nie maj膮 daru od Boga tylko chc膮 偶y膰 za oklamywanie ludzi. KTO wierzy w takie bujdy jakie艣 czytanie z d艂oni to chyba trzeba by膰 ciemnym jak saracen .Kto teraz w obecnych czasach wierzy 偶e jakie艣 tam przepowiednie chyba babka za lady warzywniaka. Nie idzie si臋 do wr贸偶ek bo B贸g nasz pot臋pia wszelk膮 magi臋 i przepowiadanie przysz艂o艣ci. 呕ADEN kto wierzy jaasnowidzom nie b臋dzie przyj臋ty do kr贸lestwa Bo偶ego i nie b臋dzie ogl膮da艂 naszego Pana. WIERZYCIE w jakie艣 szklane kule oddaj膮c si臋 diab艂u? kto zna prawd臋 niby jaka艣 wr贸偶ka co roz艂o偶y kart臋 ona zna to co czeka was w przysz艂o艣ci ? Klamstwa wam powie nie prawd臋 tylko brednie wyssane z palca wam co wierzycie w te g艂upoty.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CYCU xxxx

Tak samo oddawanie czci Bogu modl膮c si臋 do obraz贸w albo figur tak samo B贸g to pot臋pia bo jego nie ma w obrazie ani figurze woskowej on jest wsz臋dzie wszschoobecny a ludzie ciemne modl膮 si臋 do figury .To samo jest pot臋pieniem bo do Boga modli膰 si臋 normalnie a nie patrz臋 w obraz i si臋 modl臋 bo tam w tym obrazie jest B贸g a inaczej nie potrafi臋 si臋 pomodli膰.聽

Tak wi臋c odrzuci膰 te karty tarota te horoskopy te wr贸偶ki co czytaja z d艂oni i fus贸w. KTO w to wierzy to odrzuca Boga. Bo on pot臋pia ludzi kt贸rzy wierz膮 w jasnowidzenie. NIE dzwoni膰 do nich nigdy to s膮 oszu艣ci jaki oni dar maj膮 kto im niby da艂 ten dar czy sam B贸g? Czy modlili si臋 do stw贸rcy 偶eby obdarzy艂 ich darem przepowiadania przysz艂o艣ci albo m贸wienia komu艣 co go czeka? BO tylko nasz B贸g wie co czeka nas a nie 偶adne karty tarota albo kule czarodziejskie. Horoskopy tak samo s膮 dzie艂em szatana kt贸ry chce was odwr贸ci膰 od Boga. CHCECIE zna膰 przysz艂o艣膰 powierzcie swoje 偶ycie Bogu ju偶 dzi艣 a nie wr贸偶kom jasnowidzom. NIECH B贸g b臋dzie z wami a wszelcy jasnowidze p贸jd膮 w ogie艅 piekielny.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ja kiedys, siedz膮c na fotelu u dentysty, us艂ysza艂am radiow膮 audycj臋 z jak膮艣 wr贸偶k膮, do kt贸rej zadzwoni艂a kobieta przedstawiaj膮ca si臋 MOIM imieniem i opisa艂a sytuacj臋 przypisywana mojej osobie, a wr贸偶ka j膮 zjecha艂a.聽

Przypadkiem dowiedzia艂am si臋, jak kto艣 sie pode mnie podszywa, w chwili, kiedy nie mog艂am m贸wi膰.聽

Mam wra偶enie, 偶e te wr贸偶ki i wr贸偶e s膮 po to, 偶eby wyciaga膰 od ludzi info o ich sytuacji zyciowej na u偶ytek medi贸w i s艂u偶b. No bo trudno uwierzy膰, 偶e ludzie s膮 tak zabobonni i naiwni.聽

Udost臋pnij ten post

Ja przypadkowo w nocy w艂膮czy艂am na ten program. Z ciekawo艣ci zadzwonilam cho膰 nie liczy艂am na to, ze si臋 dodzwoni臋. Praktycznie odrazu zosta艂am po艂膮czona. Rozmawia艂am z Pani膮 kt贸ra by艂a na wizji.聽Pomy艣la艂am ze zapytam o sprawy zdrowotne, poniewa偶 mam problemy ortopedyczne , chcia艂am sprawdzic czy to zobaczy. A z racji tego ze mam 28 lat to tym bardziej uzna ze jestem w pe艂ni zdrowa. Kazano mi poda膰 tylko dat臋 urodzenia i imi臋 o si臋 roz艂膮czy膰, w sumie zanim zd膮偶y艂am sami si臋 roz艂膮czyli. Odpowiedzi mia艂am s艂ycha膰 w telewizji, wiec s艂ucham i by艂am zdumiona, ta Pani rozstawi艂a karty i powiedzia艂a ze mam problemy z noga z kr臋gos艂upem i problemy hormonalne . Wszystko si臋 zgadza艂o ,聽noga po艂amana, kr臋gos艂up po艂amany i akurat w tamtym czasie zmiany hormonalne r贸wnie偶 by艂y. I tak my艣le sobie ze wi臋cej tam nie dzwoni臋 bo to jest troch臋 przera偶ajace.聽

Udost臋pnij ten post