Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet mnie lekceważy?

Polecane posty

Gość gość

Odezwał się łaskawie wczoraj wieczorem, tzn. próbował dzwonic i pisać, ale nie odebrałam, więc napisał " Anuś, dzwonię od rana ,ale nie mogę się dodzwonic do Ciebie, dobranoc :*" 

A to ściema bo nawet jeśli kogoś zablokuję, a próbowałam już kiedys to mi sie wyswietlało nieodebrane połączenie, kiedy go odblokowałam.

Czyli jeszcze do tego bezczelnie kłamie...

Faktycznie niech siedzi sobie tam u siebie w górach i dalej podrywa turystki, a mnie da święty spokoj 

Gość abc123

Góral i wszystko jasne, od takich trzymaj sie z daleka, chamstwo i brak kultury, poyebani na maxa, dobrze radze

Gość gość

Anuś???Nikt do mnie nie dzwonił ani nie pisał smsów.hmm to provo.Nie znam Pana z pensjonatu.

Gość Gosc
Dnia 25.08.2019 o 11:45, Gość szczery gosc napisał:

No to chyba sama widzisz, ze dazy tylko do jednego! TAK!!! Zalezy mu tylko na seksie, bo jest przyzwyczajony, ze ma do niego latwy dostep! Takich dziewczy zalicza dziesiatki. Naprawde trudno to ci zrozumiec? Gdyby mu zalezalo na tobie jako partnerce to by szanujacej sie dziewczynie nie proponowal noclegow podczas gdy jej wogole nie zna. Nie zaswiecila ci sie czerwona lampka??? No halo???

Dokladnie! Ale z Ciebie desperetka i w dodatku zero.pojęcia o facetach i ich sposobie myślenia...