Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylizzlemynizzle

Co myślicie o dziewczynach w czarnych włosach?

Polecane posty

Gość kylizzlemynizzle

Kusi mnie by przefarbować się na czarno. Mam ciemnobrązowe oczy i ciemną karnację. Będą mi pasować? Obecnie jestem szatynką, a myślę że w czarnych włosach wyglądałabym o niebo lepiej. Rok temu miałam ciemnobrązowe i wyglądałam super. Kusi mnie ten czarny, ale boję się że zniszczę włosy no i wiadomo... Jak się czarny kolor znudzi to wiadomo jak później ciężko jest z niego zejść :( Ehh... Sama nie wiem... Jest tu ktoś kto się farbuje na ten kolor?

Gość Gosc

Lubię takie, o ile buzia ładna. Wyślij mi na mail twarz z zamazanyni oczami to ci napiszę czy będzie pasować

arsenal2019@o2.pl

Gość Gość
20 minut temu, Gość kylizzlemynizzle napisał:

Kusi mnie by przefarbować się na czarno. Mam ciemnobrązowe oczy i ciemną karnację. Będą mi pasować? Obecnie jestem szatynką, a myślę że w czarnych włosach wyglądałabym o niebo lepiej. Rok temu miałam ciemnobrązowe i wyglądałam super. Kusi mnie ten czarny, ale boję się że zniszczę włosy no i wiadomo... Jak się czarny kolor znudzi to wiadomo jak później ciężko jest z niego zejść :( Ehh... Sama nie wiem... Jest tu ktoś kto się farbuje na ten kolor?

Odradzam, czarne włosy dodają lat nawet młodej dziewczynie i naprawdę mało, mało której jest w tym kolorze dobrze

Gość Gosc

Co ty gadasz niektóre wyglądają w takich czarnych prostych długich wlosach naprawdę super

Gość to ku.rwy 

to ku.rwy 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Co ty gadasz niektóre wyglądają w takich czarnych prostych długich wlosach naprawdę super

Wyraziłam swoją opinię, decyzja należy do autorki