Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atana12

Sex z dwoma mężczyznami

Polecane posty

Witam od dwóch miesięcy mam kochanka. Jestem w stałym związku. Jednak z kochankiem się niezabezpieczania a z partnerem czasami przed penetracja a czasami w trakcie założy prezerwatywę. Próbuje odrobine zmniejszyć sex z partnerem. Jednak mam pytanie czy uprawiać sex tylko z nimi możemy się zarazić? Wspomnę iż on ma partnerkę jednak nie układa im się od 3 lat około i nie uprawiają seksu dopiero wtedy kiedy on musi bo ona chce a to jest rzadkość. Czy taki seks może czymś nam grozić ? Uprawiamy seks analny używamy lubrykantów dbamy o higienę. 

Pomocy !

Gość gość
7 minut temu, Atana12 napisał:

Witam od dwóch miesięcy mam kochanka. Jestem w stałym związku. Jednak z kochankiem się niezabezpieczania a z partnerem czasami przed penetracja a czasami w trakcie założy prezerwatywę. Próbuje odrobine zmniejszyć sex z partnerem. Jednak mam pytanie czy uprawiać sex tylko z nimi możemy się zarazić? Wspomnę iż on ma partnerkę jednak nie układa im się od 3 lat około i nie uprawiają seksu dopiero wtedy kiedy on musi bo ona chce a to jest rzadkość. Czy taki seks może czymś nam grozić ? Uprawiamy seks analny używamy lubrykantów dbamy o higienę. 

Pomocy !

A nie lepiej w dwie dziurki ze swoim ?

Gość Wiesia

Uratowaliśmy związek razem z moimi chłopakiem. Jeden z naszych kolegów wyszedł z propozycją seksu chodziło o wymianę. Jego dziewczna chciała spróbować seksu w obie dziurki. Jej vhlpoak był bardzo przeciwny seksu z innym chłopakiem. W końcu chciała to zostawić i się zgodził ślę postawił warunek ze to będziemy my ja z chłopakiem. Miał to on zorganizować i przyszedł do nas w gości i dopiero gdy odchodził spytał i chętnie się zgodziliśmy razem z moim chłopakiem. Raz w tygodniu uprawiamy z nimi seks. Na różne układy. 

Gość Dość

Piedestał weź leki 

Gość Gość

Miałem taką przygodę dawno temu chyba gdzieś w 2002 czy 2003 roku. Pojechałem z koleżanką do jej znajomej z sąsiedniej wsi.

Zamówiliśmy Pizzę kupiłem piwko rozmawialiśmy wspominaliśmy i żartowaliśmy sobie z innych.  Po jakimś czasie temat wszedł o seksie. Jak kto przeżył swój pierwszy raz i w jakim wieku..

Było już przed 24 kiedy koleżanki wyszły z pokoju. Wróciły po chwili w szlafrokach!! Poprosiły bym rozwiązał pasek a pod szlafrokiem odsłoniło sie nagie ciała dziewczyn. Nie ukrywając byłem zupełnie zaskoczony ich reakcją lecz bawiliśmy się doskonale.

Przez jakiś czas nasz 3kąt trwał lecz niestety się skończył!!

2 godziny temu, Gość gość napisał:

A nie lepiej w dwie dziurki ze swoim ?

Z moim mi się srednio układa i jest przeciwny takim zabawa a z kochankiem moge robić wszystko... udaje mi się ukrywać ze mam kochanka

Gość gosc
1 minutę temu, Atana12 napisał:

Z moim mi się srednio układa i jest przeciwny takim zabawa a z kochankiem moge robić wszystko... udaje mi się ukrywać ze mam kochanka

to sie ciesz i sie nie stresuj:)

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

to sie ciesz i sie nie stresuj:)

Akurat od kilku dni jakoś o 3-4 dni myśle dopiero nad tym czy nic nam nie grozi ze się zarazimy czy coś...

Gość gosc
10 minut temu, Atana12 napisał:

Akurat od kilku dni jakoś o 3-4 dni myśle dopiero nad tym czy nic nam nie grozi ze się zarazimy czy coś...

oh come on:)jedziesz samochodem i tez wszystko moze sie zdarzyć:) myśl pozytywnie:)

Gość Gosia
Dnia 25.08.2019 o 19:02, Atana12 napisał:

Gdy pilnujesz nie ma pronlemu a co do zarażenia szybciej coś złapać można podczas badań pochwy i dlatego powinna być osoba bliska przy każdym badaniu palpacyjnym pochwy i zabiegu by pilnować sterylnosci!  Rękawiczki chronią tylko ginekologa nie pacjenta!