Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardka

Alimenty czy może go to ominąć ?

Polecane posty

Gość Sylwia
9 minut temu, Gość dżentelmen napisał:

Można. Wystarczy nie pompować szmat.

Wystarczy wystrzegac sie koorfiarzy i kłamcow wyzyskiwaczy.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ja nie jestem za alimentami, rodzic który zostaje z dzieckiem powinien je utrzymywać, znaleźć sobie nowego partnera jak mu brakuje pieniędzy. 

Twoje żałosne teorie nikogo nie interesują, a już najmniej ludzi którzy tworzą prawo!

Gość Gość
44 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Które powstało z czego? Z kłamstwa tej autorki. Teraz każda kobieta już ma prawo kłamać, że bierze tabletki lub dziurawić prezerwatywy? Każdą napotkaną kobietą sprawdzasz pod każdym kątem? To jest dziecko kłamstwa niczego więcej. 

Było trzeba myśleć gdzie sie spuszcza 😄 

No bo spuszczanie się po alkoholu, w przypadkowe dziewu.chy jest tak bardzo odpowiedzialne 😄 

Tak, kobieta ma prawo ówić co chce o tabletkach anty. Skoro facet nie chce mieć dzieciaka to tylko w interesie faceta leży zabezpieczanie się. Proste.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Dokładnie tak

Trafiłaś na koorfiarza.Normalni tak nie postępują.Mój też zapytał mnie ,,chcesz dziecko?W kulminacyjnym momencie powiedziałam ,,chcę"zrobiliśmy to świadomie a potem zaczął pieprzyc ze miałam tabletki brać i wszystko zwalił na mnie bo poznał inną o czym się oczywiście nie przyznał a mieliśmy już zaklepany ślub.

Dobrze określiłaś, koorfiasz, normalna kobieta nie pije tyle, by nie wiedzieć co robi. Patola jedno i drugie,  razem chlali a teraz dziecko niechciane, on zapewne bogaty, dlatego nie brala tabletek, będzie miała za co żyć teraz patola.

Gość Kokardka
13 minut temu, Leżaczek napisał:

24 minuty temu, Gość Kokardka napisał: To również jego dziecko i ma obowiązek płacić na dziecko takie jest prawo... i będę walczyć o każdy grosz dla dziecka X a co jeśli pochodzisz w ciąży 9 miesięcy a na koniec po testach dna on wywalczy dziecko w sądzie bo dobrze zarabia a ty jesteś bezrobotna? 😗 

Ja mam wsparcie rodziny i bliskich po za tym dostanę macierzyńskie stać mnie na dziecko ale jemu nie podaruje alimentów choćby nie wiem co... chciałam nawet dość do porozumienia ułożyć sobie z nim jakoś relacje ale on nawet nie chce zaakceptować swojego dziecka, jak tak można umyć ręce i mieć to w dupie... będą ojcem czy ty również odrzucił byś swoje dziecko ?

Gość gość

Wina faceta, że nie założył gumki. Skoro tak bardzo mu się chciało bez gumki to ma tego efekty. Trzeba byc kompletnym frajerem, żeby w takiej kwestii polegac na słowach kobiety, i to jeszcze obcej. 

Gość Gość

Leżaczek pierwszy odrzuciłby własne dziecko.

I grosza na nie nie zapłacił - przecież wyraźnie to napisał!

Gość Kokardka
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobrze określiłaś, koorfiasz, normalna kobieta nie pije tyle, by nie wiedzieć co robi. Patola jedno i drugie,  razem chlali a teraz dziecko niechciane, on zapewne bogaty, dlatego nie brala tabletek, będzie miała za co żyć teraz patola.

Nie piliśmy razem, nie umiesz czytać on mnie upił, nie jest bogaty ma tylko tatusia który za wszystko mu płaci bo sam nic nie umie zrobić, nigdy w życiu nie chciałabym mieć takiego faceta on mnie wykorzystał upijając mnie, a co dopiero dziecko 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Kokardka napisał:

Nie piliśmy razem, nie umiesz czytać on mnie upił, nie jest bogaty ma tylko tatusia który za wszystko mu płaci bo sam nic nie umie zrobić, nigdy w życiu nie chciałabym mieć takiego faceta on mnie wykorzystał upijając mnie, a co dopiero dziecko 

Wlewał tobie alkohol do gardła a inni cię trzymali? 

Gość Gość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

5 minut temu, Gość Gość napisał: Leżaczek pierwszy odrzuciłby własne dziecko. I grosza na nie nie zapłacił - przecież wyraźnie to napisał! X grosza bym nie zapłacił, testy dna to bym zrobił nawet najbardziej zaufanej żonie, może bym wychował sam. Kasy by na pewno nie zobaczyła. 

Ty i zyeby twojego pokroju jesteście żałosni. Kim trzeba być żeby na własne dziecko zydzic? Otóż nikim. Poziom umyslowy prostaka spod śmietnika. 

Gość Kokardka

5 minut temu, Gość Gość napisał: Leżaczek pierwszy odrzuciłby własne dziecko. I grosza na nie nie zapłacił - przecież wyraźnie to napisał! X grosza bym nie zapłacił, testy dna to bym zrobił nawet najbardziej zaufanej żonie, może bym wychował sam. Kasy by na pewno nie zobaczyła. 

Nic byś nie zrobił, takie jest prawo nawet gdyby cię za to zamknęli w więzieniu to tam byś dostał prace społeczne za które by ci płacili i by było na alimenty albo twoi rodzice by płacili nie ma opcji się wywinąć prawo i tak jest prawem a ty jesteś tylko jedna jednostka ludzka która nie ma żadnego prawa głosu. 

Gość Kokardka

X nie ma przymusu pracy, prace społeczne można zamienić na dwa razy dłuższe więzienie. Moi rodzice mają za małe dochody żeby państwo pozwoliło im cokolwiek skubnac. 

No to jeśli wolisz iść do więzienia byle tylko nie płacić paru stówek to gratuluje 

Pamiętaj ze życie w więzieniu nie jest kolorowe mogą cie gwałcić, bić i poniewierać naprawdę gratuluje decyzji 

Gość gość
20 minut temu, Gość Kokardka napisał:

Nic byś nie zrobił, takie jest prawo nawet gdyby cię za to zamknęli w więzieniu to tam byś dostał prace społeczne za które by ci płacili i by było na alimenty albo twoi rodzice by płacili nie ma opcji się wywinąć prawo i tak jest prawem a ty jesteś tylko jedna jednostka ludzka która nie ma żadnego prawa głosu. 

Po co tutaj piszesz jak jesteś tak dokładnie zorientowana ? Gość żadną siłą się nie wywinie od płacenia.

Z Twojego tematu wynika wprost, że go okłamałaś.Twoje dzialanie było celowe i nakierowane na określony skutek. Poza tym widze w Twoich postach żal, rozczarowanie i chęć zemsty.  Niskie pobudki, żal nienarodzonego bąbelka..

Dziecku życzę samego dobra.

Gość gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

X ja też, idę robić obiad cześć 😗

Cześć . Smacznego

A co przygotowujesz ?

Gość Gość
2 godziny temu, Leżaczek napisał:

A po co Ci jego alimenty? 

Beka. Sam żyje tylko z alimentów i renty lokowanych w lokaty bo jest za leniwy by iść do pracy, a ma już 31 lat.

Gość iga
1 godzinę temu, Gość Bimba napisał:

W takim razie w Polsce prawie wszystkie dzieci mają problemy, bo zazwyczaj wychowuje je matka (Bo tatuś ma wszystko w doopie).

Ewentualnie dzieci są wychowywane w związkach jednopłciowych (przez mamę i babcię)!

Dokladnie i tak jest i w moim przypadku, z facetem mieliśmy wszystko zaplanowane .slub pozaklepywany, dziecko w drodze ,ale od zajscia w ciaze, sie nie interesowal mna i dwa tygodnie po ślubie wniósł o rozwód . Do szpitala gdy urodziłam nie przyjechał i dziecku nic nie klupil.Dlaczego faceci robia dzieci ,a potem maja wszystko w dupie i alimentów na dzieci niechca płacić?

Gość Y.S
2 godziny temu, Gość Kokardka napisał:

Mam skomplikowana sytuacje facet z którym jestem w ciąży nie chce płacić alimentów, twierdzi i że go złapałam na dziecko fakt pytał mi się czy biorę tabletki powiedziałam że tak ale tak naprawdę nie brałam byłam pijana i nie pamietam co mówiłam... jednak on to ma w wiadomościach w telefonie jak mu napisałam że nie brałam tabletek teraz mnie straszy że pójdzie do sądu i zrobi mi sprawę o kłamstwo że go ponoć  złapałam na dziecko, wiem że to moja wina ale tego nie planowałam nie chciałam tego dziecka, czy on teraz może mieć prawo do nie płacenia alimentów ?

Z dupą kobiety jak z granatem.. Tak się właśnie koleżanko kończy zabawa kootasem 😜