boskagoska 1 Napisano Sierpień 26, 2019 Czy ktoś z was słyszałam o tym produkcie? Na ichemia jest obecnie promocja na ten preparat. Podobno głownie pomaga na stawy czy to prawda? Czy osoby zmagające się z bólami stawów, po przetestowaniu tego produktu mogą przestać narzekać na ból? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisia Napisano Sierpień 27, 2019 Też czytałam o dmso wiele interesujących rzeczy, sama jestem ciekawa jak działa na takie poważniejsze schorzenia kręgosłupa. Czy widziałaś gdzieś promocje na ten produkt? Bo ja chyba w ichemia, tam mają atrakcyjniejszą cenę niż na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boskagoska 1 Napisano Sierpień 27, 2019 Tak sobie właśnie myślałam o ichemia, widziałam fajną cenę na ich stronie https://ichemia.pl/812,dmso-500ml-dimetylosulfotlenek.html , powiem szczerze, że zawsze wolałam tego typu naturalne produkty, szczególnie jeżeli szybciej i lepiej działają na mój organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia88 Napisano Sierpień 28, 2019 Rzeczywiście cena na ichemia jest znacznie niższa niż na pozostałych stronach internetowych Myślałam, żeby kupić taą buteleczkę dla mojej mamy, wiele ludzi chwaliło bardzo wydajność leku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naja8 Napisano Sierpień 28, 2019 Na ichemia jest rzeczywiście pokaźna promocja. Przeszukałam internet i tak duże buteleczki, za te cenę nigdzie nie znalazłam. Mówicie, żeby zamówić ? W sumie praca na produkcji przeprawia mnie o bóle krzyża, może by mi pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina Napisano Luty 4, 2020 Działa sama od 2 miesięcy testuję DMSO z ichemia.pl i naprawdę widać i czuć różnicę. Na ichemia jest dużo tańsze i dobrej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danuta30 0 Napisano Marzec 3, 2020 Ja miesiąc temu kupiłam również DMSO z ichemia i w sumie już czuję delikatną różnicę, zobaczymy co będzie dalej. Produkt w 100% naturalny także bez obaw o zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yyyzzz 0 Napisano Kwiecień 1, 2020 U mojej mamy również DMSO się sprawdziło. zamawiałam 3 miesiące temu na ichemia także również ze swojej strony polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuleczek 0 Napisano 7 Styczeń (edytowany) Skoro mowa o mamach to u moja miała problemy ze stawami po boreliozie a stosowanie dmso problem sztywnienia stawów rozwiązało. polecam poczytać więcej o tym preparacie. Edytowano 7 Styczeń przez Anuleczek dodanie informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach