Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Letnia grypa

Co Wam pomaga na skrocenie przeziebienia?

Polecane posty

Gość Letnia grypa

Jakies domowe sposoby oprocz klasykow?czystka nie mam, jem czosnek, tabletki z cynkiem, andrographis w tabletkach, plukanie gardla i nosa sola, juz 3 dzien trzyma

Gość Gosc

Na mnie dziala fervex, gripex i inne podobne do rozpuszczenia w goracej wodzie. Miod, czosnek i inne kt wymienilas. Ogolnie przerabane. Duzo zdrowka ! 

Gość Gosc

Porządne wyspanie się, wylezenie tego

Gość kasia

Po wielu latach zbędnych antybiotyków (tacy specjaliści w przychodni) teraz przy przeziębieniu strasznie trudno mi się wygrzebać. Jedyny ratunek to powrót do starych metod: obowiązkowo do łóżka, nacieranie jakimś Amolem, inhalacje z soli, dużo miodu, vit C, itp. Ostatnio wróciłam też do baniek, można kupić w aptekach.

Niestety wiele takich przeziębień schodzi mi na płuca, ale już nie chodzę do przychodni tylko umawiam się do pulmonologa i jakoś sobie radzimy.

Gość Pomocna

Od pierwszych objawow rumianek, lipa, miod, czosnek, cebula, owoce i odzywcze rozgrzewające jedzenie na czele z kasza jaglana - dodatkowo pomaga w oczyszczaniu górnych dróg oddechowych. 

Gość Gosc

A na bolace zatoki?az glowa boli i na wymioty bierze od zatok

Gość Pomocna
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

A na bolace zatoki?az glowa boli i na wymioty bierze od zatok

Z niedomowych to pomogly mi naświetlania. Ale mysle, że wszelkie nagrzewania, napar z ziół do miski, recznik na głowę i inhalacje.  Wewnętrznie non stop cieple herbatki ziolowe i kasza jaglana na 150 sposobów.