Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Brataj si臋 dalej z moimi wrogami

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

Powodzenia 馃槝

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kto艣

Najlepszy spos贸b, by kogo艣 do siebie zrazi膰, pami臋tajcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dragoniasty

Z jakimi wrogami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Wiesz jakimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Mo偶e to nie s膮 twoi wrogowie?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Parassolka
40 minut temu, Go艣膰 kto艣 napisa艂:

Potwierdzam.M膮drze napisane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
9 godzin temu, Go艣膰 kto艣 napisa艂:

dobry po0mysl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzi臋ki
9 godzin temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Powodzenia 馃槝

Zapami臋tam,to b臋d臋 mia艂a mo偶e spok贸j od fa艂szywych bab na kafe jak Ty i oczerniajacych inne a swoich wad nie widzi..idea艂 zaklamany z setk膮 nick贸w聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zgadzam si臋
2 minuty temu, Go艣膰 Dzi臋ki napisa艂:

Zapami臋tam,to b臋d臋 mia艂a mo偶e spok贸j od fa艂szywych bab na kafe jak Ty i oczerniajacych inne a swoich wad nie widzi..idea艂 zaklamany z setk膮 nick贸w聽

Lepiej mie膰 za przyjaciela psa ni偶 fa艂szyw膮 kobiet臋..Pozdro dla szarika聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Zgadzam si臋 napisa艂:

Lepiej mie膰 za przyjaciela psa ni偶 fa艂szyw膮 kobiet臋..Pozdro dla szarika聽

Ty nawet nie wiesz jacy faceci s膮 fa艂szywi. Na jedn膮 patrzy czule, a drug膮 urabia....drug膮 piel臋gnuje...Nie ma co...wszyscy zak艂amani...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Fa艂szywa? Zak艂amania?Dowod贸w brak!a szarik to psychol聽 ,zboczeniec i intrygant.Stalker po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Fa艂szywa? Zak艂amania?Dowod贸w brak!a szarik to psychol聽 ,zboczeniec i intrygant.Stalker po prostu.

A ty kto..???nie lepsza..nie pluj聽 pod wiatr聽bo wr贸ci do Ciebie..Mdli mnie czytaj膮c wypociny takich k艂amc贸w..a b臋dzie oskar偶a膰 tylko INNYCH聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyja艣nijcie

Jak si臋 urabia kobiet臋?聽

Jak si臋 piel臋gnuje?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyja艣nijcie

Tak sobie czytam to macie kobiety za bezm贸zgi?聽 Jeste艣cie panami, paniami w艂adcy.聽

Zamyka si臋 je w stodo艂ach czy jak?聽 hoduje si臋 je?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
32 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

A ty kto..???nie lepsza..nie pluj聽 pod wiatr聽bo wr贸ci do Ciebie..Mdli mnie czytaj膮c wypociny takich k艂amc贸w..a b臋dzie oskar偶a膰 tylko INNYCH聽

Powtarzam pytanie .Dlaczego fa艂szywa?I dlaczego zak艂amania?Kolejne pytanie dlaczego w tak ordynarny i bezczelny spos贸b odczuwasz si臋 do mnie?Kto ci da艂 prawo mnie obra偶a膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

*odzywasz聽 si臋 do mnie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
43 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Kto艣 kogo艣 oskar偶a?pytanie kogo?Je艣li s膮 podstawy ku temu to 聽co Ci臋 to聽 obchodzi?Je艣li za艣 faktycznie kto艣 kogo艣 oskar偶a to to, to udowodnij a je艣li zasadnie to czemu bronisz przest臋pc臋?

Mam przyk艂ad z 偶ycia jak ktos usilnie z buciorami wy艂azi mi w prywatne 偶ycie bez mojego przyzwolenia.Robi takie byd艂o ze dawno Powinien siedzie膰.

Za艣 zupe艂nie odmienny przypadek te偶 mam.

Podam przyk艂ad :kobieta kt贸ra pierwszy raz na oczy widzia艂am wyskoczy艂a na mnie 偶e oskar偶y艂am trenera swojego syna..by艂am w szoku bo nic nigdy nie mia艂o miejsca takiego.艁atwo kogo艣 pom贸wi膰 prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawda
48 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Wszyscy si臋 teraz boicie.Intryga goni艂a intryg臋 i dalej goni. Wszyscy jeste艣cie wrogami.Co艣 was boli.偶e zn臋cacie si臋 taki kawa艂 czasu ,dzie艅 w dzie艅? Przecie偶 to nie ja zak艂adam te tematy ale wy. Krzyk? Jest reakcj膮 na b贸l,uderzenia,tortury. Czego si臋 boicie skoro jeste艣cie prawi i bez skazy a t膮 z艂膮 ,pod艂膮 , z milionem wad,brzydk膮 itd. jestem ja.Czego si臋 boicie,偶e straszycie.Czego boi si臋 szaarrriikkk,偶e pisze i偶 kontroli ju偶 nie聽 ma,czy偶by? Wi臋c by艂a.

Dlaczego piszecie ,偶e robi臋 sobie wrog贸w? A kt贸偶 jest przyjacielem? Robi臋 sobie wrog贸w bo walcz臋 ? Bo kto艣 chcia艂 sobie zrobi膰 zabawk臋. Bo .jakie艣 damy nie damy postanowi艂y dokopa膰,co艣 nie pasowa艂o pytam damy nie damy?聽 Jestem wg. was g艂upia,t臋pa,wypisujecie najobrzydliwsze i k艂amliwe rzeczy, wi臋c kim wy jeste艣cie? Prawi,porz膮dni, sprawiedliwi,tolerancyjni,empatyczni, chyl臋 czo艂a przed tak膮 elit膮.Mieszkam w raju,spotka艂am cudownych ludzi-prawych i sprawiedliwych w r贸偶nych zak膮tkach 艣wiata.

Zaraz ,zaraz wi臋c sk膮d krzyk i tortury,sk膮d napa艣ci, obrzydliwe tre艣ci,stalking,sk膮d niemoc prawnicza,sk膮d 艣ledzenie a potem opluwanie czy to jaka艣 bajka ? to jednak nie 偶yj臋 w raju a elita nie jest elit膮 tudzie偶 damy nie s膮 damami? Jak tam wasze cudowne zwi膮zki i rodziny? Wasze cudowne dzieci,moje stalkujecie i opisujecie w karygodny spos贸b.Jestem fa艂szywa? Dobry Bo偶e widzisz聽 forumowych graczy i nie grzmisz? Jak tam w艂a艣cieciele portalu Onet,Wp w tym kafeterii聽 ile kasy wpad艂o? Jeste艣cie prawi i porz膮dni a wydawali艣cie zgod臋 na to wszystko? Siedzicie w pracy przy biurkach i z nud贸w dowalacie panowie i panie r贸偶nych zawod贸w. Bo chcieli艣cie ca艂kowicie zniszczy膰 ,mia艂am pe艂za膰 g艂odna ,zabiedzona , brudna i 艣mierdz膮ca......ach , zapomnia艂am,przecie偶 wg. was tak jest..Nowoczesne聽p艂on膮ce stosy, nowoczesne tortury bez krwi, nowoczesne obozy bez drut贸w kolczastych, nowoczesne pogromy....to ju偶 by艂o.聽

Nie jestem psem,lesb膮,ma艂p膮,szmaragdow膮 prostytutk膮 i tym wszystkim plugawym czym mnie obrzucili艣cie. Dlatego nazwa艂am was tak jak nazwa艂am i nie wycofam si臋 z tego. Ka偶dy dzie艅 jest dowodem waszej parszywej dzia艂alno艣ci.

Jestem dzieckiem Pana Boga i tylko On mnie nie zawi贸d艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Od Goscia po prawd臋
3 minuty temu, Go艣膰 prawda napisa艂:

Wszyscy si臋 teraz boicie.Intryga goni艂a intryg臋 i dalej goni. Wszyscy jeste艣cie wrogami.Co艣 was boli.偶e zn臋cacie si臋 taki kawa艂 czasu ,dzie艅 w dzie艅? Przecie偶 to nie ja zak艂adam te tematy ale wy. Krzyk? Jest reakcj膮 na b贸l,uderzenia,tortury. Czego si臋 boicie skoro jeste艣cie prawi i bez skazy a t膮 z艂膮 ,pod艂膮 , z milionem wad,brzydk膮 itd. jestem ja.Czego si臋 boicie,偶e straszycie.Czego boi si臋 szaarrriikkk,偶e pisze i偶 kontroli ju偶 nie聽 ma,czy偶by? Wi臋c by艂a.

Dlaczego piszecie ,偶e robi臋 sobie wrog贸w? A kt贸偶 jest przyjacielem? Robi臋 sobie wrog贸w bo walcz臋 ? Bo kto艣 chcia艂 sobie zrobi膰 zabawk臋. Bo .jakie艣 damy nie damy postanowi艂y dokopa膰,co艣 nie pasowa艂o pytam damy nie damy?聽 Jestem wg. was g艂upia,t臋pa,wypisujecie najobrzydliwsze i k艂amliwe rzeczy, wi臋c kim wy jeste艣cie? Prawi,porz膮dni, sprawiedliwi,tolerancyjni,empatyczni, chyl臋 czo艂a przed tak膮 elit膮.Mieszkam w raju,spotka艂am cudownych ludzi-prawych i sprawiedliwych w r贸偶nych zak膮tkach 艣wiata.

Zaraz ,zaraz wi臋c sk膮d krzyk i tortury,sk膮d napa艣ci, obrzydliwe tre艣ci,stalking,sk膮d niemoc prawnicza,sk膮d 艣ledzenie a potem opluwanie czy to jaka艣 bajka ? to jednak nie 偶yj臋 w raju a elita nie jest elit膮 tudzie偶 damy nie s膮 damami? Jak tam wasze cudowne zwi膮zki i rodziny? Wasze cudowne dzieci,moje stalkujecie i opisujecie w karygodny spos贸b.Jestem fa艂szywa? Dobry Bo偶e widzisz聽 forumowych graczy i nie grzmisz? Jak tam w艂a艣cieciele portalu Onet,Wp w tym kafeterii聽 ile kasy wpad艂o? Jeste艣cie prawi i porz膮dni a wydawali艣cie zgod臋 na to wszystko? Siedzicie w pracy przy biurkach i z nud贸w dowalacie panowie i panie r贸偶nych zawod贸w. Bo chcieli艣cie ca艂kowicie zniszczy膰 ,mia艂am pe艂za膰 g艂odna ,zabiedzona , brudna i 艣mierdz膮ca......ach , zapomnia艂am,przecie偶 wg. was tak jest..Nowoczesne聽p艂on膮ce stosy, nowoczesne tortury bez krwi, nowoczesne obozy bez drut贸w kolczastych, nowoczesne pogromy....to ju偶 by艂o.聽

Nie jestem psem,lesb膮,ma艂p膮,szmaragdow膮 prostytutk膮 i tym wszystkim plugawym czym mnie obrzucili艣cie. Dlatego nazwa艂am was tak jak nazwa艂am i nie wycofam si臋 z tego. Ka偶dy dzie艅 jest dowodem waszej parszywej dzia艂alno艣ci.

Jestem dzieckiem Pana Boga i tylko On mnie nie zawi贸dl

Ile Ty masz nickow??????przera偶asz mnie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
16 minut temu, Go艣膰 prawda napisa艂:

Jestem dzieckiem Pana Boga i tylko On mnie nie zawi贸d艂.

Ale艣 si臋 wczu艂/a w rol臋, nawet 艂adnie i z sensem napisane, ale czy Ona prosi艂a o to? Z Bogiem to wy macie tyle wsp贸lnego co 艁ucyfer z Jezusem, no ale lucek mo偶e jest waszym bogiem, wi臋c nic mi do tego聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ale艣 si臋 wczu艂/a w rol臋, nawet 艂adnie i z sensem napisane, ale czy Ona prosi艂a o to? Z Bogiem to wy macie tyle wsp贸lnego co 艁ucyfer z Jezusem, no ale lucek mo偶e jest waszym bogiem, wi臋c nic mi do tego聽

A dla mnie te s艂owa pisze kto艣 kto sam swoich chamstw nie widzi, ob艂uda goni oblude a k艂amcy dobrze czuj膮 si臋 w swoim towarzystwie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawda

Ile ty masz nik贸w? A ile ty masz ,ile wy macie? Dlatego si臋 podszywali艣cie,pisali z komputera i telefonu nie swojego? Nie mam czasu, zbyt wiele go straci艂am a d膮偶臋 do normalno艣ci i wyr贸wnania rachunk贸w.To forum jest okropne inne te偶. Nie pisa艂am jako Sylwia,jako smutna,jako zniesmaczona itd. Ale np.Sylwia pisa艂a prawd臋 o stalkingu.

Udost臋pnij ten post