Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Brataj się dalej z moimi wrogami

Polecane posty

Gość ktoś

Najlepszy sposób, by kogoś do siebie zrazić, pamiętajcie.

Gość Dragoniasty

Z jakimi wrogami?

Gość Gosc

Wiesz jakimi

Gość gość

Może to nie są twoi wrogowie? 

Gość Parassolka
40 minut temu, Gość ktoś napisał:

Potwierdzam.Mądrze napisane.

Gość gosc
9 godzin temu, Gość ktoś napisał:

dobry po0mysl

Gość Dzięki
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Powodzenia 😘

Zapamiętam,to będę miała może spokój od fałszywych bab na kafe jak Ty i oczerniajacych inne a swoich wad nie widzi..ideał zaklamany z setką nicków 

Gość Zgadzam się
2 minuty temu, Gość Dzięki napisał:

Zapamiętam,to będę miała może spokój od fałszywych bab na kafe jak Ty i oczerniajacych inne a swoich wad nie widzi..ideał zaklamany z setką nicków 

Lepiej mieć za przyjaciela psa niż fałszywą kobietę..Pozdro dla szarika 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Zgadzam się napisał:

Lepiej mieć za przyjaciela psa niż fałszywą kobietę..Pozdro dla szarika 

Ty nawet nie wiesz jacy faceci są fałszywi. Na jedną patrzy czule, a drugą urabia....drugą pielęgnuje...Nie ma co...wszyscy zakłamani...

Gość Gosc

Fałszywa? Zakłamania?Dowodów brak!a szarik to psychol  ,zboczeniec i intrygant.Stalker po prostu.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Fałszywa? Zakłamania?Dowodów brak!a szarik to psychol  ,zboczeniec i intrygant.Stalker po prostu.

A ty kto..???nie lepsza..nie pluj  pod wiatr bo wróci do Ciebie..Mdli mnie czytając wypociny takich kłamców..a będzie oskarżać tylko INNYCH 

Gość wyjaśnijcie

Jak się urabia kobietę? 

Jak się pielęgnuje? 

Gość wyjaśnijcie

Tak sobie czytam to macie kobiety za bezmózgi?  Jesteście panami, paniami władcy. 

Zamyka się je w stodołach czy jak?  hoduje się je? 

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ty kto..???nie lepsza..nie pluj  pod wiatr bo wróci do Ciebie..Mdli mnie czytając wypociny takich kłamców..a będzie oskarżać tylko INNYCH 

Powtarzam pytanie .Dlaczego fałszywa?I dlaczego zakłamania?Kolejne pytanie dlaczego w tak ordynarny i bezczelny sposób odczuwasz się do mnie?Kto ci dał prawo mnie obrażać?

Gość Gosc

*odzywasz  się do mnie 

Gość Gosc
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ktoś kogoś oskarża?pytanie kogo?Jeśli są podstawy ku temu to  co Cię to  obchodzi?Jeśli zaś faktycznie ktoś kogoś oskarża to to, to udowodnij a jeśli zasadnie to czemu bronisz przestępcę?

Mam przykład z życia jak ktos usilnie z buciorami wyłazi mi w prywatne życie bez mojego przyzwolenia.Robi takie bydło ze dawno Powinien siedzieć.

Zaś zupełnie odmienny przypadek też mam.

Podam przykład :kobieta która pierwszy raz na oczy widziałam wyskoczyła na mnie że oskarżyłam trenera swojego syna..byłam w szoku bo nic nigdy nie miało miejsca takiego.Łatwo kogoś pomówić prawda?

Gość prawda
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Wszyscy się teraz boicie.Intryga goniła intrygę i dalej goni. Wszyscy jesteście wrogami.Coś was boli.że znęcacie się taki kawał czasu ,dzień w dzień? Przecież to nie ja zakładam te tematy ale wy. Krzyk? Jest reakcją na ból,uderzenia,tortury. Czego się boicie skoro jesteście prawi i bez skazy a tą złą ,podłą , z milionem wad,brzydką itd. jestem ja.Czego się boicie,że straszycie.Czego boi się szaarrriikkk,że pisze iż kontroli już nie  ma,czyżby? Więc była.

Dlaczego piszecie ,że robię sobie wrogów? A któż jest przyjacielem? Robię sobie wrogów bo walczę ? Bo ktoś chciał sobie zrobić zabawkę. Bo .jakieś damy nie damy postanowiły dokopać,coś nie pasowało pytam damy nie damy?  Jestem wg. was głupia,tępa,wypisujecie najobrzydliwsze i kłamliwe rzeczy, więc kim wy jesteście? Prawi,porządni, sprawiedliwi,tolerancyjni,empatyczni, chylę czoła przed taką elitą.Mieszkam w raju,spotkałam cudownych ludzi-prawych i sprawiedliwych w różnych zakątkach świata.

Zaraz ,zaraz więc skąd krzyk i tortury,skąd napaści, obrzydliwe treści,stalking,skąd niemoc prawnicza,skąd śledzenie a potem opluwanie czy to jakaś bajka ? to jednak nie żyję w raju a elita nie jest elitą tudzież damy nie są damami? Jak tam wasze cudowne związki i rodziny? Wasze cudowne dzieci,moje stalkujecie i opisujecie w karygodny sposób.Jestem fałszywa? Dobry Boże widzisz  forumowych graczy i nie grzmisz? Jak tam właścieciele portalu Onet,Wp w tym kafeterii  ile kasy wpadło? Jesteście prawi i porządni a wydawaliście zgodę na to wszystko? Siedzicie w pracy przy biurkach i z nudów dowalacie panowie i panie różnych zawodów. Bo chcieliście całkowicie zniszczyć ,miałam pełzać głodna ,zabiedzona , brudna i śmierdząca......ach , zapomniałam,przecież wg. was tak jest..Nowoczesne płonące stosy, nowoczesne tortury bez krwi, nowoczesne obozy bez drutów kolczastych, nowoczesne pogromy....to już było. 

Nie jestem psem,lesbą,małpą,szmaragdową prostytutką i tym wszystkim plugawym czym mnie obrzuciliście. Dlatego nazwałam was tak jak nazwałam i nie wycofam się z tego. Każdy dzień jest dowodem waszej parszywej działalności.

Jestem dzieckiem Pana Boga i tylko On mnie nie zawiódł.

Gość Od Goscia po prawdę
3 minuty temu, Gość prawda napisał:

Wszyscy się teraz boicie.Intryga goniła intrygę i dalej goni. Wszyscy jesteście wrogami.Coś was boli.że znęcacie się taki kawał czasu ,dzień w dzień? Przecież to nie ja zakładam te tematy ale wy. Krzyk? Jest reakcją na ból,uderzenia,tortury. Czego się boicie skoro jesteście prawi i bez skazy a tą złą ,podłą , z milionem wad,brzydką itd. jestem ja.Czego się boicie,że straszycie.Czego boi się szaarrriikkk,że pisze iż kontroli już nie  ma,czyżby? Więc była.

Dlaczego piszecie ,że robię sobie wrogów? A któż jest przyjacielem? Robię sobie wrogów bo walczę ? Bo ktoś chciał sobie zrobić zabawkę. Bo .jakieś damy nie damy postanowiły dokopać,coś nie pasowało pytam damy nie damy?  Jestem wg. was głupia,tępa,wypisujecie najobrzydliwsze i kłamliwe rzeczy, więc kim wy jesteście? Prawi,porządni, sprawiedliwi,tolerancyjni,empatyczni, chylę czoła przed taką elitą.Mieszkam w raju,spotkałam cudownych ludzi-prawych i sprawiedliwych w różnych zakątkach świata.

Zaraz ,zaraz więc skąd krzyk i tortury,skąd napaści, obrzydliwe treści,stalking,skąd niemoc prawnicza,skąd śledzenie a potem opluwanie czy to jakaś bajka ? to jednak nie żyję w raju a elita nie jest elitą tudzież damy nie są damami? Jak tam wasze cudowne związki i rodziny? Wasze cudowne dzieci,moje stalkujecie i opisujecie w karygodny sposób.Jestem fałszywa? Dobry Boże widzisz  forumowych graczy i nie grzmisz? Jak tam właścieciele portalu Onet,Wp w tym kafeterii  ile kasy wpadło? Jesteście prawi i porządni a wydawaliście zgodę na to wszystko? Siedzicie w pracy przy biurkach i z nudów dowalacie panowie i panie różnych zawodów. Bo chcieliście całkowicie zniszczyć ,miałam pełzać głodna ,zabiedzona , brudna i śmierdząca......ach , zapomniałam,przecież wg. was tak jest..Nowoczesne płonące stosy, nowoczesne tortury bez krwi, nowoczesne obozy bez drutów kolczastych, nowoczesne pogromy....to już było. 

Nie jestem psem,lesbą,małpą,szmaragdową prostytutką i tym wszystkim plugawym czym mnie obrzuciliście. Dlatego nazwałam was tak jak nazwałam i nie wycofam się z tego. Każdy dzień jest dowodem waszej parszywej działalności.

Jestem dzieckiem Pana Boga i tylko On mnie nie zawiódl

Ile Ty masz nickow??????przerażasz mnie 

Gość Gość
16 minut temu, Gość prawda napisał:

Jestem dzieckiem Pana Boga i tylko On mnie nie zawiódł.

Aleś się wczuł/a w rolę, nawet ładnie i z sensem napisane, ale czy Ona prosiła o to? Z Bogiem to wy macie tyle wspólnego co Łucyfer z Jezusem, no ale lucek może jest waszym bogiem, więc nic mi do tego 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Aleś się wczuł/a w rolę, nawet ładnie i z sensem napisane, ale czy Ona prosiła o to? Z Bogiem to wy macie tyle wspólnego co Łucyfer z Jezusem, no ale lucek może jest waszym bogiem, więc nic mi do tego 

A dla mnie te słowa pisze ktoś kto sam swoich chamstw nie widzi, obłuda goni oblude a kłamcy dobrze czują się w swoim towarzystwie 

Gość prawda

Ile ty masz ników? A ile ty masz ,ile wy macie? Dlatego się podszywaliście,pisali z komputera i telefonu nie swojego? Nie mam czasu, zbyt wiele go straciłam a dążę do normalności i wyrównania rachunków.To forum jest okropne inne też. Nie pisałam jako Sylwia,jako smutna,jako zniesmaczona itd. Ale np.Sylwia pisała prawdę o stalkingu.