Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jej przemyslenia

Życie jest niesprawiedliwe!

Polecane posty

Gość Jej przemyslenia

Nie, nie będę uzalac sie nad sobą... Bo sama jestem ładna i mloda. Do zalozenia tego tematu zainspirowal mnie pewien 👨. Wczoraj, będąc w szpitalu spotkalam lekarza... Takiego boskiego mężczyzny to juz dawno nie widzialam! Co za twarz, cialo i ten męski niski glos... Kobietom od razu robi sie mokro na widok takiego mezyczny! Facet ok 35 roku życia i to właśnie o takim mówi się, ze to szczyt jego formy a nie o brzydkich niedojdach życiowych... Ehh czemu większość Polaków nie może być taka? Wtedy to wiekszosc kobiet byłaby szczęśliwa i mialaby dobry seks. A tak to albo gownozwiazek z jskims byle czym albo samotność... Bo takich jak ON to jest 1 na 1000 😞

Gość Hhhj

A ty jesteś 10/10 żeby startować do takiego faceta? Nie? To zmilcz

Gość Jej przemyslenia

Nie trzeba byc idealnym żeby być szczęśliwym. Tak, jestem. Sporo mlodsza of niego, ładna, zgrabna i niedawno skończyłam studia, Kierunek przyrodniczy. Na pewno nie jestem kandydatka dla jakiegoś Janusza z brzuchem czy stanowiskiem za 2100. 

Gość Kobieta
9 minut temu, Gość Hhhj napisał:

A ty jesteś 10/10 żeby startować do takiego faceta? Nie? To zmilcz

Hmm u kobiet zazwyczaj jest tak, ze. Im ładniejsza tym bardziej pozna, nie przykłada sie do wykształcenia itp. Lekarz jakąś pusta laske może jedynie wydymac,. Zwiaze się z normalną, ładna i mądra przede wszystkim. Żony lekarzy to nie modelki, to normalne, zadbane kobiety z dobrym wykształceniem. 

U mężczyzn jest zwykle tak, ze wszystko albo nic. W sensie ze jak przystojny to Do tego ma hajs i jest wykształcony. Jak brzydki i zaniedbany to biedny i nudny.

Aa i życie to namiętność, hormony a nie cyferki i twoja skala x/10

Gość Aga

Mężczyzna, który będzie inteligentny i Do tego będzie wzbudzał pożądanie to Marzenie każdej kobiety 😍 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

Bo takich jak ON to jest 1 na 1000 😞

To sporo więcej niż dziewic po 16 roku życia.😞

Gość Ania
4 godziny temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

Nie, nie będę uzalac sie nad sobą... Bo sama jestem ładna i mloda. Do zalozenia tego tematu zainspirowal mnie pewien 👨. Wczoraj, będąc w szpitalu spotkalam lekarza... Takiego boskiego mężczyzny to juz dawno nie widzialam! Co za twarz, cialo i ten męski niski glos... Kobietom od razu robi sie mokro na widok takiego mezyczny! Facet ok 35 roku życia i to właśnie o takim mówi się, ze to szczyt jego formy a nie o brzydkich niedojdach życiowych... Ehh czemu większość Polaków nie może być taka? Wtedy to wiekszosc kobiet byłaby szczęśliwa i mialaby dobry seks. A tak to albo gownozwiazek z jskims byle czym albo samotność... Bo takich jak ON to jest 1 na 1000 😞

marudzisz. widać nie spotkałaś nigdy prawdziwej milości. nie wazne czy młoda czy ładna, myślisz takimi prostacyki kategoriami, uwierz mi że jak ludzie sie kochają to się akceptują tacy jacy są, i sex też jest dobry i perwersyjny. nie trzeba być przystojaniakiem żeby być zbocoznym i zakochanym... 

Gość Gość

Ładnych, zgrabnych, z dużym biustem, seksownych kobiet też jest niewiele. Tak to już jest...

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Ania napisał:

marudzisz. widać nie spotkałaś nigdy prawdziwej milości. nie wazne czy młoda czy ładna, myślisz takimi prostacyki kategoriami, uwierz mi że jak ludzie sie kochają to się akceptują tacy jacy są, i sex też jest dobry i perwersyjny. nie trzeba być przystojaniakiem żeby być zbocoznym i zakochanym... 

Dobry i perwersyjny? Zboczony i zakochany? Tacy faceci zazwyczaj kochają i szanują  swoje porządne żony