Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gada

NO TO JESTEM !!!

Polecane posty

Gość Gość

Wątki znikają jeden po drugim. I wciąż powstają nowe. Czyżby ziarenko prawdy kielkowalo/?  Niewygodne informacje? Lubilam ja kiedyś bardziej, teraz mam mieszane uczucia.

Gość Misia

O boże jaka ona jest łysa,widać dokładnie w nowym vlogu jak pokazuje spodnie,   coraz więcej łysin od tego poprawiania kudłów. Przy księciu to klekot bez ustanku maca się po tych włosiętach. Oby tak dalej; ;😆

Gość Jgds

Irytujaca dziewczyna, ten proxis to jakies dziadostwo. Ciekawe czy to ktoś kupuje z jej kodem haha, juz lece w portkach z nazwa proxis hahaha

Gość Aaa
1 godzinę temu, Gość Jgds napisał:

Irytujaca dziewczyna, ten proxis to jakies dziadostwo. Ciekawe czy to ktoś kupuje z jej kodem haha, juz lece w portkach z nazwa proxis hahaha

Irytująca i sztuczna, przy księciu, sztuczne miny , sztuczny śmiech i sztuczny głos, klekot jeden; prozis srozis, wkoło jakie to wszystko cudowne i doskonałe i kurtka ma tyle wełnianego wypełnienia aż 80 % no dacie wiarę, ciekawe czy sama za swoje pieniądze by kupiła choć jeden ich produkt cwaniara przebiegła...książę nie wie jeszcze ,że jego nałożnica to cwaniara numer 1 na youtube. 

Gość Olga

W tamtym roku bardzo ją lubilam jeszcze. Nie przegapiłam żadnego vloga, vlogmasa. Od paru miesięcy jest nie do zniesienia, nie da sie ogladac tych wypicin juz:( wszedzie ten proxis, nie ta sama Anita teraz. Też już przestaliscie ha ogladac?

Gość kasia

I sru zupka chińska na obiad....a co? Nie chciało jej się zjeść na mieście , a to ciekawe bo jak ma sponsora to nic tylko całe dnie na mieście jadają  - cwaniara z klekotyny jest niezła.

Gdzie jest najnowszy watek o klekocie?

Byl i juz skasowany..

Btw. Skad ona ma kase teraz na ten remont. Chyba od kilku miesiecy nie pracuje? Teraz w czasie pandemii postanowila malowac pokoje, wymieniac meble???