Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina

Rytuały miłosne

Polecane posty

Gość Paulina

Cześć, czy warto samodzielnie wykonywać rytuały miłosne, czy raczej zlecać prawdziwemu magowi? Jak to jest też z zabezpieczeniem energetycznym. Czy jest się czegoś obawiać?

Gość wieś se..
Przed chwilą, Gość Paulina napisał:

Cześć, czy warto samodzielnie wykonywać rytuały miłosne, czy raczej zlecać prawdziwemu magowi? Jak to jest też z zabezpieczeniem energetycznym. Czy jest się czegoś obawiać?

kolo i puknij w czolo

Gość Gość

Wszystko można ale to się nie opłaca. Dla jakiegoś ogona.

Gość gość

Chciałam wyjść za mąż do 30, tak sobie zaplanowałam i rytuały miłosne wykupywałam właśnie pod taką intencję. Głównie przez marcintarot.pl , bo miałam o kwalifikacjach Pana Marcina wiedzę od koleżanek, które coś podobnego przerobiły. Poznałam mężczyznę swojego życia, jestem już po ślubie. Oczywiście nie obyło się bez różnych problemów, ale gdzieś tam z tyłu głowy miałam potwierdzenie skuteczności magii w swoim życiu. Zawsze mówię, że wszystkiego trzeba spróbować, aby osiągnąć marzenia.

Gość Gość
34 minuty temu, Gość gość napisał:

Chciałam wyjść za mąż do 30, tak sobie zaplanowałam i rytuały miłosne wykupywałam właśnie pod taką intencję. Głównie przez marcintarot.pl , bo miałam o kwalifikacjach Pana Marcina wiedzę od koleżanek, które coś podobnego przerobiły. Poznałam mężczyznę swojego życia, jestem już po ślubie. Oczywiście nie obyło się bez różnych problemów, ale gdzieś tam z tyłu głowy miałam potwierdzenie skuteczności magii w swoim życiu. Zawsze mówię, że wszystkiego trzeba spróbować, aby osiągnąć marzenia.

Marcintarot jedyne co umie to zarabiać na ludzkiej naiwności to jego magia i innych jemu podobnych.

Gość Gość

Co do pytania to lepiej wykonać samodzielnie. Co do miłosnego to kilkukrotnie np. co tydzień aż do skutky

Gość Ania
22 godziny temu, Gość Paulina napisał:

ha ha