Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciinmolik

Ciąża?pomocy

Polecane posty

Gość Marciinmolik

Bardzo prosze o pomoc.  Wraz z dziewczyną uprawilismy sex 17 sierpnia tego roku. Okres skończył się jej 10 sierpnia. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Ona mówi że dziwnie boli ją brzuch i poza tym nic. Robiliśmy 2 dni temu test i nic nie wykazał. Również byla prezerwatywa i koniec byl poza kobietą.  Proszę o pomoc

Gość Gość

No, jak tego roku, to prawdopodobieństwo jest ogromne. Gdyby to było w zeszłym roku, a dostała okres w tym roku, to zapytałabym, jak daliście dziecku na imię. 

To, że mieliście prezerwatywę, skończyłes poza nią, a uprawialiscie seks w jej dni nieplodne nie ma żadnego znaczenia. W ciążę zachodzi się z powietrza i ze strachu przed niechcianą ciążą, nie podczas dni płodnych (owulacji) i przy niezabezpieczonym stosunku zakończonym ejakukacją w pochwie partnerki. 

Gość Gość

Na ból brzucha Raphacholin, a na dziwne schizy to już naprawdę nie wiem co.

Gość Gość

Gratuluję stary, zostałeś tatusiem. Teraz będziesz musiał wziąć ciężar na swoje barki. Mam nadzieję że zachowasz się jak mężczyzna, a nie jak tchórz i nie zostawisz jej teraz.

Gość Gość

Nie wiem, o co chodzi z tym wysypem bardzo dziwnych i irracjonalnych wątków o podejrzeniach ciąży, ale jeśli stoi za nimi dziewczyna, która już kilka razy pisała o tym, że panicznie boi się ciąży, mimo że nie miała żadnych kontaktów seksualnych, to jeszcze raz bardzo ją proszę, żeby udała się do psychiatry. Szczerze, bo to jedyne wyjście.

Gość Aniaa_a

Niech idzie sprawdzić do ginekologa. On jedynie będzie znał odpowiedź na twoje pytanie.

Gość Aniaa_a

Ale może też zbliżać się jej kolejna miesiączka. Na wszelki wypadek niech poczeka parę dni, jeżeli dalej nie przejdzie ten ból, to tak, jak pisałam wcześniej-ginekolog.

Gość Durex

Gratulacje