Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Problemy z seksem

Polecane posty

Gość Gość

Witam wraz z dziewczyna mamy po 22 lata jestesmy ze soba od 5 miesiecy jest to dla nas obojga pierwszy zwiazek, od 2 miesiecy zaczelismy uprawiac seks. W trakcie przebijania blony byly nie lada problemy bo dziewczyna nie dosc ze ciasna to blona zrobila sie jakby grubsza i robilismy kilka podejsc poniewaz dziewczyna z bolu nie mogla wytrzymac. Od przebicia blony uprawialismy seks 8/9 razy i za kazdym razem dziewczyna twierdzi ze mimo tego ze mocno czuje w sobie mojego czlonka kiedy sie porusza itp to w ogole nie czuje z tego przyjemnosci ze dla niej jest to jak bym sie ocieral o skore. Wymiary mojego czlonka w erekcji to 12cm dlugi i 12cm obwodu zgiety w ksztalt banana, czy problem tkwi we mnie? Zanim zaczelismy uprawiac seks dlugo trwaly nasze pieszczoty nawet do godziny, od kiedy zaczelismy uprawiac seks nasze pieszczoty trwaja 5 min z hakiem czasami do 10 min az do momentu kiedy dziewczyna bedzie mokra i zaczynamy seks. Dodam ze dziewczyna ostatnio powiedziala ze u niej w domu seks traktowano jako cos zlego i do tego dziewczyna ma problemy z zaufaniem do facetow.