Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09876545

50 tysięcy metrów sześciennych ścieków płynie z Warszawy przez Wisłę. Dziękujemy prezydencie Trzaskowski!

Polecane posty

Gość 09876545

były środki na naukę gender w warszawskich szkołach i przedszkolach. były środki dla ruchów LGBT którzy busami jeżdżą z Warszawy po całej Polsce robiąc parady, były miliony zł wydanych z warszawskiego budżetu dla organizacji pozarządowych wspierających masową migrację z bliskiego wschodu do Europy, ale pieniążków na renowację oczyszczalni ścieków zabrakło! Mimo, że od lat alarmowano, że oczyszczalnia wymaga pilnej renowacji!

BRAWO WARSZAWSKIE JELENIE! TAKIEGO EUROPEJSKIEGO PREZYDENTA WYBRALIŚCIE, ŻE BĘDZIECIE TERAZ MIEĆ NIE STOLICĘ EUROPEJSKĄ, A STOLICĘ 3 ŚWIATA.

BO TAKIE RZECZY DZIEJĄ SIĘ TYLKO W PAŃSTWACH 3 ŚWIATA, BY HEKTOLITRAMI LAŁY SIĘ ODCHODY DO NAJWIĘKSZEJ RZEKI W KRAJU xD

Gość .djiuf

na chwilę obecną już 250 tys metrów sześciennych g*wna....

Gość Włocławek Płock i Toruń

Kochani Warszawiacy, weźcie na wstrzymanie!

Gość gość

Stan wody w Wiśle bardzo mały, to Trzaskowski go podniósł a wy narzekacie. No i jak wam dogodzić?

Gość Erotoman

Oooooch, co za podniecający, erotyczny temat, mam wytrysk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Paula
Przed chwilą, Gość Erotoman napisał:

Oooooch, co za podniecający, erotyczny temat, mam wytrysk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niestety twoja kropelka nie podniesie poziomu Wisły, nie wiem czy byłoby czym znaczek na list przykleić :d

Gość śmietana

Zapachy w Wawie miłe dla nosów osób LGBT :D Wszak oni na co dzień mają do czynienia z zapachami kału. xD

Gość Rozbawiony

Do 09876545 czy jak tam się każe nazywać autor postu: przedstawiłeś już swojej dziewiątce dzieci spłodzonych z żoną jako owoc nierozerwalnego, katolickiego małżeństwa ich 20 przyrodniego rodzeństwa, które spłodziłeś z kochankami?

Gość Gość

Temat jest najlepszym przykładem na to, że pisowskie płatne mendy z fabryki trolli czepią się każdego główna (i to dosłownie) żeby dowalić opozycji przed wyborami. Coś mi się zdaje, że prawdziwe sondaże nie są już tak optymistyczne dla pisowskiej grupy przestępczej jak te siane przez jej propagandę😂

Gość Rozbawiony
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Temat jest najlepszym przykładem na to, że pisowskie płatne mendy z fabryki trolli czepią się każdego główna (i to dosłownie) żeby dowalić opozycji przed wyborami. Coś mi się zdaje, że prawdziwe sondaże nie są już tak optymistyczne dla pisowskiej grupy przestępczej jak te siane przez jej propagandę😂

Oby :D