Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moma

Bielizna na czas menstruacji?

Polecane posty

Gość Moma

Cześć dziewczyny

A my z koleżanką mamy fajny pomysł – naszym zdaniem! Wygodne, bezpieczne majtki na czas menstruacji - majtki PERIODO stabilizują podpaskę i wkładki higieniczne. Jesteśmy w trakcie tworzenia produktu - mamy pierwszy prototyp/ pierwszy model, przetestowany przez nas i koleżanki. I na tym etapie potrzebujemy wszelkich opinii i też wsparcia. Zgłosiłyśmy się z naszym produktem do konkursu STAŃ NA WŁASNYCH organizowanego przez Rossmann i Fundacją Mamo Pracuj. Przeszłyśmy do kolejnego etapu, w którym szukamy poparcia wśród wspierających, otwartych, fantastycznych kobiet! Będziemy ogromnie wdzięczne za wszelkie wsparcie i oddanie na nasz produkt głosu i opinie na temat naszego produktu. Szczegóły znajdziecie na naszej stronie, albo Rossmann! Dziękujemy za wsparcie!

Gość Gość

Majtki "marka własną sieciowki" działają dokładnie tak samo. 

Gość Gosc

W koncu coś przydatnego.. osobiscie mam bardzo obfite miesiączki i szukam bielizny która dodatkowo będzie chronić przed przeciekaniem. W trakcie miesiączki wychodząc z domu już po godzinie szukam toalety, bo tak się boję że coś przesiąknie.

Jeśli uda Wam się ruszyć z biznesem to mam nadzieję że stworzycie bieliznę super chroniącą przed przeciekanirm.

Dlatego zagłosuję i podnoszę temat.

Gość gość

Może i pomysł spoko ale ja właśnie zamówiłam bieliznę, która ma ZASTĄPIĆ podpaski/tampony więc jesteście trochę do tyłu.