Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precelek

Trzaskowski goofnem zalewa Warszawę a TVNy lukrują mu dupzko. HAHAHA

Polecane posty

Gość precelek

ot wolna i niezależna tivi 😕

Gość Madzia

A co ma piernik do wiatraka, jakby zalewało za Jakiego to by było ok? 

Gość precelek
5 minut temu, Gość Madzia napisał:

A co ma piernik do wiatraka, jakby zalewało za Jakiego to by było ok? 

to byłaby afera na całe dnie, włącznie z obsadą prezyduum miejskiej spółki z nadania PO, a tu 15 min i już, przez pół polski chemia bedzie sciekac, nawet w greenpeace wolą zdzierac kore hamakami z przyszłych mebli i kartek papieru, niz ratowac tysiące wodnych stworków, niezalezne ekologuum sie wie 😕

Gość precelek

"przecież do 2012 roku i tak Warszawa wylewała szambo do Wisły" - jednak okazuje się, że nawet jak na tamte czasy, gdy główną osią podziału był zaprojektowany w umysłach a zacofany moherowy wyborca Pis (nadgorliwie eksponowany w owej tivi ustami politycznej komitywy), tłumaczenie podówczas przeciwstawianych, nowoczesnych, nowatorskich i liberalno-postępowych kręgów PO nad wyraz niesprawnie zachęca logiczny asumpt. Zapewne ze 200 lat temu niezdrożne by było wystawić pupe nad kanał i rąbnąć gofienko do koryta rzeki 😕

Gość Starociotka

JAKIM TREZBA BYC SMUTNY PEDALEM ZEBYZ AKLADAC TAKIE TEMATY PEWNIE JAKIMS AKTOLICKIM LACHOCIAGIEM

W OGOLE JAKI PEDRYL ZE OGLADA TVN HAHAHAHA NIENAWIDZI TEGO A JEDNAK NAMIETNIE OGLADA 

Gość Gość

No ale bądź co bądź, Trzaskowski to pomyłka, nie prezydent. Wiem ja o nim trochę więcej niż wy, bo kojarzę go osobiście ze względu na moją pracę w jego "nadwornym sztabie". Marionetka bardzo wpływowych ludzi uzależniona od kokainy i dziwek. Przykre. Nie wierzcie mu