Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyz

Czy mogłabyś się związać z kolesiem który wygląda na nieszczęśliwego

Polecane posty

Gość Xyz

Gdybym ciągnęło Cię do nkego, podobał by się

Gość Gość

Nikt cały czas nie wygląda na nieszczęśliwego 

Gość Ania

jesli jest tak niezsczesliwy ze mu sie zyc nie chce to raczej tez go nie interesuja kobiety. 

a jesli juz jest sie z kims kto ma depresje to mozna sprobowac mu pomoc.

ale pytanie czy ow facet chce pomocy?

Gość gosc

wygląda tylko czy jest naprawdę?

Gość Xyz
9 minut temu, Gość gosc napisał:

jest ale między innymi też dlatego że samotny

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Xyz napisał:

Jaki ty dziecinny masakra.

Gość gosc

ogólnie ludzie nieszczęśliwi, przygnębieni raczej odpychają od siebie , przyciągają głownie matki teresy

Gość Kiss
9 minut temu, Gość Xyz napisał:

Z takim bym nie mogła być.

Gość Xyz
5 minut temu, Gość Kiss napisał:

Z takim bym nie mogła być.

z jakim?

Gość Gosc

Nie! Ludzie wygladajacy na nieszczesliwych sa nieatrakcyjni. Poza tym taka osoba nie stworzy szczesliwego zwiazku, jesli nie jest szczesliwa sama ze soba. Bedzie tylko wampirem energetycznym wprowadzajacym toksyczna atmosfere, wymagajacym ciaglego uszczesliwiania. Szczesciem sie trzeba dzielic, a nie liczyc, ze druga osoba Ci je w jakis magiczny sposob da.

Gość Kiss
2 minuty temu, Gość Xyz napisał:

z jakim?

Z tak bezdennie tępym, że nie pamięta, co przed chwilą napisał.

”Czy mogłabyś się związać z kolesiem który wygląda na nieszczęśliwego”

28 minut temu, Gość gosc napisał:

18 minut temu, Gość Xyz napisał:

Najgorsze, co może być, to ponury, nabzdyczony i tępy kwękała.

Gość Kiss
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie! Ludzie wygladajacy na nieszczesliwych sa nieatrakcyjni. Poza tym taka osoba nie stworzy szczesliwego zwiazku, jesli nie jest szczesliwa sama ze soba. Bedzie tylko wampirem energetycznym wprowadzajacym toksyczna atmosfere, wymagajacym ciaglego uszczesliwiania. Szczesciem sie trzeba dzielic, a nie liczyc, ze druga osoba Ci je w jakis magiczny sposob da.

I dlatego większość samotnych mężczyzn z tego forum odstrasza.

Nie. A wiesz dlaczego? Bo nie mam zamiaru pełnić funkcji terapeutki. Skoro facet ma depresję, to niech idzie do specjalisty a nie obarcza swoimi problemami dziewczynę, którą będzie traktował jak lekarstwo na własne niepowodzenia. Taka relacja nie jest normalna, bo jedyną osobą, która będzie miała z tego związku korzyści jest mężczyzna, kobieta zaś będzie jedynie regularnie przytłaczana jego nieszczęściem i w konsekwencji sama przesiąknie tą atmosferą. 

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie.

Gość Xyz

a jak ktoś jest chory i przez to nieszczęśliwy to skreślony na zawsze?

Gość bba

ja jestem taki nieszczęśliwy wiec unikam kobiety choć ja kocham a ona na mnie naciska. Nie chce jej unieszczesliwiac

Gość Kiss

Nie, do czasu aż przestanie być nieszczęśliwy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Znowu koleś od uszu...tacy jak ty powinni zostać sami bo tylko by zatruwali życie innym swoim nieszczęściem. Taka prawda.

Gość Xyz
9 minut temu, Gość Kiss napisał:

Z tak bezdennie tępym, że nie pamięta, co przed chwilą napisał.

”Czy mogłabyś się związać z kolesiem który wygląda na nieszczęśliwego”

Najgorsze, co może być, to ponury, nabzdyczony i tępy kwękała.

Ty też na szczęśliwa nie wyglądasz, frustratka do tego chamska, ideał po prostu

Gość Kiss
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Ty też na szczęśliwa nie wyglądasz, frustratka do tego chamska, ideał po prostu

Po prostu irytują mnie głupcy. Sporo ich tu :)

Gość Xyz
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Nie, do czasu aż przestanie być nieszczęśliwy.

A jak ma być szczęśliwy skoro choroba go unieszczesliwia? I każda inna osoba bylaby tez nieszczęśliwa na jego miejscu

Gość Gość
2 minuty temu, Gość bba napisał:

ja jestem taki nieszczęśliwy wiec unikam kobiety choć ja kocham a ona na mnie naciska. Nie chce jej unieszczesliwiac

Gdybyś kochał chciałbyś być z nią i jej dałbyś wybór. Boisz sie; że jak cie pozna to zostawi, ale nie wiesz jak na ciebie wpłynie związek z nią,  możesz stać się innym człowiekiem. Nie sprawdzisz tego jak nie będziesz z nią. Odwagi do wyjścia ze strefy komfortu i zawalczania o swoje szczęście.

Gość Praktyczna_blokada_klapki
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zgadzam się całkowicie. Dlatego najpierw trzeba ogarnąć siebie a potem brać się za związki

Gość gość

ale jakby temat był o kobiecie, to byście inaczej kwiczały. były by teksty w stylu, prawdziwy mężczyzna wiedziałby jak zadbać o kobiete aby była szczęśliwa.

wygodne prukwy

Gość Kiss

A jak ma być szczęśliwy skoro choroba go unieszczesliwia? I każda inna osoba bylaby tez nieszczęśliwa na jego miejscu

W takim przypadku na 100% nie znajdzie, nigdy w życiu, wartościowego związku. Ale jakiś związek, znaleźć może: chory i patologiczny. Bo takie osoby przyciągają osoby, które również nie radzą sobie ze swoim życiem i wchodzą w role kata albo ofiary, aby się dowartościować. Więc możesz mieć taki związek, gdzie wzajemnie będziecie ściągać się na dno, aż do autodestrukcji.

Choroba Cię unieszczęsliwia? To zrób tak, żeby unieszczęśliwiała Cię mniej, albo, by bywać szczęśliwym mimo choroby. Jeśli tego nie robisz, to jest Twój wybór, że jesteś nieszczęśliwym, kwękającym matołem.

Gość Gosc

Tak pod warunkiem ze jest wysoki i przystojny według mojej opinii. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Znowu koleś od uszu...tacy jak ty powinni zostać sami bo tylko by zatruwali życie innym swoim nieszczęściem. Taka prawda.

Tacy jak ty bezduszni tym bardziej, mam nadzieję że kiedys ci ktoś tak samo powie

Gość Kiss
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ale jakby temat był o kobiecie, to byście inaczej kwiczały. były by teksty w stylu, prawdziwy mężczyzna wiedziałby jak zadbać o kobiete aby była szczęśliwa.

wygodne prukwy

Posłuchaj, z j e b k u. Człowiek może przyczynić się do szczęścia drugiego człowieka, ale całkowita odpowiedzialność za własne szczęście ponosi tylko on sam. Kobieta, która oczekuje, że ktoś ją uszczęśliwi, też nie nadaje się do związku.

Gość bba
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdybyś kochał chciałbyś być z nią i jej dałbyś wybór. Boisz sie; że jak cie pozna to zostawi, ale nie wiesz jak na ciebie wpłynie związek z nią,  możesz stać się innym człowiekiem. Nie sprawdzisz tego jak nie będziesz z nią. Odwagi do wyjścia ze strefy komfortu i zawalczania o swoje szczęście.

tutejsi eksperci radza co innego 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

Posłuchaj, z j e b k u. Człowiek może przyczynić się do szczęścia drugiego człowieka, ale całkowita odpowiedzialność za własne szczęście ponosi tylko on sam. Kobieta, która oczekuje, że ktoś ją uszczęśliwi, też nie nadaje się do związku.

problem w tym że nie ma szczęśliwych kobiet, wszystkie narzekają i stękają i ciągle im mało, wszystkie do gazu 😂

Gość gość

kobieta zawsze ma na co narzekać, cały świat be i fe, faceci be, zarobki be, praca be, be BE BE BE