Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu Ona

faceci odpowiedzcie czego wy oczekujecie od kobiety

Polecane posty

Gość Poprostu Ona

Bo ja i większość dziewczyn/kobiet Was nie rozumiemy...Czego wy oczekujecie od kobiety?

Przykłady:

- Jeśli kobieta szybko da wam jakąś odpowiedź na pytanie o randkę,zgodzi się na coś więcej uznajecie,że łatwa,kiedy jest trochę niedostępna mówicie o niej że jest zimną su...lub lodową księżniczkę

- Maluje się - tapeciara i wolą naturalne,a kiedy kobiety nie mają makijażu to i tak wybierają tą w make-upie wtf?

- Fajnie by było jakby kobieta zrobiła 1 krok,inny wiek i wgl,faceci odwracają role zamiast podbijać to nieśmiałość zżera i chcą by to one zagadały. Kiedy zagadają uważacie,że nie,nie dacie szansy bo to ona zagadała nie Wy. I szukacie takiej do której będziecie wzdychać,do tej co nie macie odwagi zagadać i będziecie marudzić jakie to kobiety ksiezniczki bo ,,21 wiek juz halo" skoro mamy 21 wiek i kobiety maja przejmować męską rzecz, inicjatywę to wy gotujcie i zajmujcie się domem...kobiety wszystko mają robić a jak robią coś dostają rykoszetem.

To kilka przykładów,więc teraz proszę o odpowiedzi O CO WAM CHODZI,czego wy oczekujecie tak naprawdę,niby to kobiety są skomplikowane,ale Was zrozumieć tym bardziej się nie da. 

Gość Brzydki ale inteligentny

Dla mnie ważne jest serce kobiety,empatia i miłe usposobienie a nie wygląd a sex mógłby być nawet po roku znajomości.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Szacunku dla portfela i gier. 

....

7 minut temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość Gość napisał: .... X większość nawet tego nie potrafi. 

gry to nie wszystko,plec przeciwna tez lubi pograc czasem. Nie wszystkie,ale sa takie.A co do portfela to ... szanujmy sie,kobietom nie jest potrzebny facet z kasa chyba ze sa same bezrobotne. Teraz kobieta pracuje xDD

1 minutę temu, Leżaczek napisał:

9 minut temu, Seksualna2134 napisał: Teraz kobieta pracuje xDD X to powodzenia w tej pracy w oszczedzaniu dekady na nieruchomości. 

ahhh myslisz ze kobieta nie zarobi na dom? Zarobi.Sadzisz ze kobieta w tych czasach jest bardzo uzalezniona finansowo od faceta? Hahahah xDD Ambitna nie. 

Gość gośćgość
39 minut temu, Gość Poprostu Ona napisał:

Bo ja i większość dziewczyn/kobiet Was nie rozumiemy...Czego wy oczekujecie od kobiety?

Przykłady:

- Jeśli kobieta szybko da wam jakąś odpowiedź na pytanie o randkę,zgodzi się na coś więcej uznajecie,że łatwa,kiedy jest trochę niedostępna mówicie o niej że jest zimną su...lub lodową księżniczkę

- Maluje się - tapeciara i wolą naturalne,a kiedy kobiety nie mają makijażu to i tak wybierają tą w make-upie wtf?

- Fajnie by było jakby kobieta zrobiła 1 krok,inny wiek i wgl,faceci odwracają role zamiast podbijać to nieśmiałość zżera i chcą by to one zagadały. Kiedy zagadają uważacie,że nie,nie dacie szansy bo to ona zagadała nie Wy. I szukacie takiej do której będziecie wzdychać,do tej co nie macie odwagi zagadać i będziecie marudzić jakie to kobiety ksiezniczki bo ,,21 wiek juz halo" skoro mamy 21 wiek i kobiety maja przejmować męską rzecz, inicjatywę to wy gotujcie i zajmujcie się domem...kobiety wszystko mają robić a jak robią coś dostają rykoszetem.

To kilka przykładów,więc teraz proszę o odpowiedzi O CO WAM CHODZI,czego wy oczekujecie tak naprawdę,niby to kobiety są skomplikowane,ale Was zrozumieć tym bardziej się nie da. 

Ci co tak mówią o kobietach to nie mężczyźni, to ojszczynogi. Poszukaj prawdziwego faceta, z nim możesz się we wszystkim porozumieć. Tak na marginesie, choć trochę szanujcie się, nie bluzgajcie gorzej jak chłop w oborze, nie palcie na ulicy! nie pijcie do zgonu i ... swoją cipkę też szanujcie, nie szastajcie nią.

Gość Lorenzo01
48 minut temu, Gość Poprostu Ona napisał:

Przykłady:

Jeżeli mi się podobasz i okazałem Ci oznaki zainteresowania to po co zgrywać niedostępną ? Tylko utrudniasz cały proces poznawania się i jednocześnie narażasz się na gierki ze strony faceta. 

Make up zależy od kobiety. Niektóre dobrze wyglądają bez. Najlepiej po prostu lekki make up i tyle.

Nie ma znacznia kto kogo zagada. Myślisz, że jakby mnie zagadał Aniołek Victori Secret to bym jej pokazał drzwi? 😄 Ja akurat lubię gotować. 🙂 

Oczekujemy dużo słodkich całusów na pierwszych randkach. Uśmiechu i cieszenia się chwilą. A tak serio tego, że (zakładając, że się sobie podobacie) aby było luźno i miło. Oraz aby inicjatywa była po małej części również z Twojej strony. Jeżeli facet Cie zabiera do restauracji i za ciebie zapłacił, zaproponuj że zabierzesz go na drinka. Liczą się te małe gesty, oczywiście ceteris paribus. 😄 Czyli przy innych zmiennych stałych, jak to że się jemu podobasz. 

Gość Człowiek nikt

Ja niczego nie oczekuje bo nie mam nic.

Gość Poprostu Ona
8 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Jeżeli mi się podobasz i okazałem Ci oznaki zainteresowania to po co zgrywać niedostępną ? Tylko utrudniasz cały proces poznawania się i jednocześnie narażasz się na gierki ze strony faceta. 

Make up zależy od kobiety. Niektóre dobrze wyglądają bez. Najlepiej po prostu lekki make up i tyle.

Nie ma znacznia kto kogo zagada. Myślisz, że jakby mnie zagadał Aniołek Victori Secret to bym jej pokazał drzwi? 😄 Ja akurat lubię gotować. 🙂 

Oczekujemy dużo słodkich całusów na pierwszych randkach. Uśmiechu i cieszenia się chwilą. A tak serio tego, że (zakładając, że się sobie podobacie) aby było luźno i miło. Oraz aby inicjatywa była po małej części również z Twojej strony. Jeżeli facet Cie zabiera do restauracji i za ciebie zapłacił, zaproponuj że zabierzesz go na drinka. Liczą się te małe gesty, oczywiście ceteris paribus. 😄 Czyli przy innych zmiennych stałych, jak to że się jemu podobasz. 

Już konkretniejsza odpowiedź tutaj :)

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Poprostu Ona napisał:

Bzdura. Jeśli kobieta jest chętna i szybko się zgodzi, to jest ok. Tylko niedojrzały facet, który nie wie, czego chce, mógłby uznać kobietę za łatwą.

Zależy od gustu. Osobiście wolę naturalne.

To nie o to chodzi. Jak ktoś zagaduje i jest ciągle odrzucany, to zaczyna myśleć, że u żadnej nie ma szans. To nie jest takie proste, by się przełamać. A wiele kobiet nawet nie chce się zajmować domem, niezależnie od inicjatywy.

Gość Gość

Dużo całusów na pierwszej randce? Jesteś niewyżyty i szukasz darmowej dziw$ki?

Gość Lorenzo01
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak darmowej ? Przecież postawiłem kolację 😄 

Nie no nie od razu na pierwszej. Ale jak na drugiej nie ma buziaków to na trzecie spotkanie nie chce mi się iść. Lubię się całować i zdradzę Ci sekret. One tez to lubią. 🙂 

Gość Oto moje wymagania

By po prostu z ze mną rozmawiała i wychodziła do różnych miejsc np. Do muzeum do parku, na jakieś wydarzenia itp. Fajnie by było też jakby lubiała grać w gry, dobrze gotowała (oczywiście ja też bym się nauczył), czytała książki i w sumie tyle, nic więcej nie wymagam

Gość Gość

Nie ma faceta który nie byłby zachwycony, gdyby zagadała do niego fajna ładna dziewczyna. I w życiu by z takiej nie zrezygnował. To po pierwsze. Po drugie - tak, mamy 21 wiek, kobiety też mogą zagadać do faceta który im się podoba i korona im z głowy nie spadnie. Po trzecie - wiele dziewczyn wygląda z makijażem lepiej, ciekawiej, seksowniej (ech, ta czerwona szminka :). Po czwarte - bądźcie miłe, uśmiechnięte, nie miejcie jak typowe Polki wiecznie naburmuszonej miny, zaciśniętych ust, "zabójczego" wzroku itd.  

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Całowanie się kojarzy ci się z ...? Lecz się.

Gość Gość

Autorko, Ty koło prawdziwego mężczyzny to nawet nie stałaś. 

Bez obrazy, ale wszystkie przykłady jakie pisałaś świadczą o tym że obracasz sie/przyciagasz/lubisz pewien typ "mezczyzn" i dlatego masz tak jak masz. 

Gość The real man

Czego oczekujemy. 

Kobieca z wyglądu- ...enki, szpilki, makijaż itp.

Kobieca z zachowania - mówienie o pracy nie jest kobiece.  Bądź romantyczna, delikatna, czuła, wrażliwa itp.

Inteligencja jest ważna, ale jest ze 20 innych wazni3jszych cech u kobiet. Jeśli je masz to i bez inteligencji będziesz wiodła szczęśliwe życie. Jeśli ich nie masz to i inteligencja nic nie pomoże.

Kobieta nie podrywa, kobieta uwodzi, kusi. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie ma faceta który nie byłby zachwycony, gdyby zagadała do niego fajna ładna dziewczyna. I w życiu by z takiej nie zrezygnował. To po pierwsze. Po drugie - tak, mamy 21 wiek, kobiety też mogą zagadać do faceta który im się podoba i korona im z głowy nie spadnie. Po trzecie - wiele dziewczyn wygląda z makijażem lepiej, ciekawiej, seksowniej (ech, ta czerwona szminka :). Po czwarte - bądźcie miłe, uśmiechnięte, nie miejcie jak typowe Polki wiecznie naburmuszonej miny, zaciśniętych ust, "zabójczego" wzroku itd.  

Taaa zagadac zawsze mogą tylko pytanie z jakim skutkiem...niejedną juz tak zrobiła i żałowała. Faceci badziej cenią (nawet podświadomie) te które sami muszą poderwać, starać się o nie a nie takie które ,,podają im się na tacy" czy to fizycznie czy mentalnie, facetów jara ta lekka niepewności czy kobiecie na nich zależy.

Gość Lorenzo01
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Taaa zagadac zawsze mogą tylko pytanie z jakim skutkiem...niejedną juz tak zrobiła i żałowała. Faceci badziej cenią (nawet podświadomie) te które sami muszą poderwać, starać się o nie a nie takie które ,,podają im się na tacy" czy to fizycznie czy mentalnie, facetów jara ta lekka niepewności czy kobiecie na nich zależy.

Nie jara, ale jak wyjdzie z tego cos wiecej to faceci ufaja takiej kobiecie. Po prostu wiedza co musieli przejsc i watpia aby komukolwiek innemu by sie chcialo to powtorzyc. 😂

Gość Lubimy jak do nas zagadują

ładne. Jeśli zagadują te niezbyt ponętne, to czujemy się z tym niekomfortowo.

Gość vvv
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nieprawda.

Gość Poprostu Ona
26 minut temu, Gość Lubimy jak do nas zagadują napisał:

ładne. Jeśli zagadują te niezbyt ponętne, to czujemy się z tym niekomfortowo.

No to teraz lecimy do początku bo jednak faceci chcą by zagadywały,ale tylko te ładne. Ja np. jak ktoś do mnie zagaduje nawet ten brzydszy (tak, faceci też tacy mogą być) to i ten ma szanse. Większe niż ten przystojniejszy. Dlaczego? Bo zrobił coś,czego niewielu stać na to. Faceci tylko i wyłacznie patrzą na wygląd,sami to potwierdzacie swoimi słowami,mimo że się wypieracie.

Wkurzacie się,wręcz wyzywacie kobiety,które teraz zaczęły patrzeć na wygląd. I ten biedny i smutny bo nie ma szans. Szach-mat. Poczujcie,jak to jest. Nie każda ładna jest mądra i fajna tak samo jak nie każda brzydsza jest gorsza. Wyglądu się nie wybiera przef narodzinami, ani nie ustawia w komputerze,więc jeśli czujesz się niekomfortowo te ekhm ,,niezbyt ponętne" to zastanów się:chcesz mieć lalkę do wystawy,czy życiową partnerkę?

Gość Gość

Wolę lalkę:))

A tak poważnie, gdy kobieta do mnie zagaduje czuje się niezręcznie.  To ja mam zdobywać, to ja mam polować. A poluje na takie które mi się podobają. 

Gość Poprostu Ona
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Wolę lalkę:))

A tak poważnie, gdy kobieta do mnie zagaduje czuje się niezręcznie.  To ja mam zdobywać, to ja mam polować. A poluje na takie które mi się podobają. 

Więc czemu wielu z Was (nawet na tym forum,poszperaj sobie) liczy na to  i mówi że mamy 21 wiek i kobiety też mają zagadywać? Po co? 

Gość Gość

Niektórzy mówią że ziemia jest płaska ale wszyscy wiedzą że to nawiedzeni ludzie.  Tak samo powinni wiedzieć że Ci co chcą od kobiet zagadywania też są dziwni. 

Gość Kobieta

Wystarczy poczytać komentarze jak wyzywają np. bardziej dojrzałe kobiety, że są brzydsze, mają obwisłą skórę, upokarzają w komentarzach, że te kobiety nie są już piękne, to stare dzidy, które powinny zaszyć się w domu i nie pokazywać światu. Z tego wynika iż interesują się tylko młodymi sex bombami ażeby mogli się nimi pochwalić przed kolegami. 

Gość Kobieta

Dla facetów liczy się tylko sex i wygląd, nic więcej. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kobieta napisał:

Wystarczy poczytać komentarze jak wyzywają np. bardziej dojrzałe kobiety, że są brzydsze, mają obwisłą skórę, upokarzają w komentarzach, że te kobiety nie są już piękne, to stare dzidy, które powinny zaszyć się w domu i nie pokazywać światu. Z tego wynika iż interesują się tylko młodymi sex bombami ażeby mogli się nimi pochwalić przed kolegami. 

30 lat to pora na umieranie wg nich. Sami nie grzesza niczym.

Gość Gość

Nie moge uwierzyc ze wy wypowiedzi dziwnych ludzi, plci obojga, bierzecie powaznie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kobieta napisał:

Dla facetów liczy się tylko sex i wygląd, nic więcej. 

Liczy się znacznie więcej.  Często to kobiety myślą na zasadzie "jestem piękna więc należy mi szczescie".