Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Ciąża z kuzynem...

Polecane posty

Gość Brygida
2 godziny temu, Gość Hahah napisał:

Kolejne prowo koniotrzepa, te usilne udawanie ze pisze kobieta, juz w polowie czulam, ze to zdesperowany zboczek Polaczek pisze, zenada, haha.

Też zauważyłam, jakiś napaliny erotoman autorem tematu

Gość Uhuhuhu

On cię wykorzystuje do seksu, on cię zaprasza a ty się mu oddajesz... Nie masz wstydu zwykła puszczalska

Gość Sylwia
6 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

Ale wyliczałam dni płodnie i niepłodne i nie powinnam zajść... tak to przynajmniej nic by nie wyszło i wszystko zostało by w tajemnicy

Moze cos zle wyliczylam... moglam wiecej uczyc sie matematyki. Nie sadzilam, ze tak szybko moze mi sie przydac....

Gość gość

Powiedz Sylwia: a ile ty masz lat?

Gość Sylwia
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Powiedz Sylwia: a ile ty masz lat?

Ja mam 15 on 17

Gość Gosc

Znam taka pare. Maja dziecko. Rodzina była przeciwna wiec sie ukrywali i przeprowadzili do innego miasta. Pozniej kazdy sie z tym oswoił. Maja slub normalnie. Dziecko ma epilepsje ale poza tym zdrowe.

Gość Sylwia
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Znam taka pare. Maja dziecko. Rodzina była przeciwna wiec sie ukrywali i przeprowadzili do innego miasta. Pozniej kazdy sie z tym oswoił. Maja slub normalnie. Dziecko ma epilepsje ale poza tym zdrowe.

Ślub z kuzynem? Raczej nie dla mnie...

Gość Katarzyna

A własnie, że ślub ... mnie się też wydaje że jak już was ciągnie do siebie to weźcie ślub i załatwione. Dziecko czy urodzi się chore czy zdrowe to będziecie musieli wychować ... i leczyć .... Ja też mam epilepsję, ale nie z takiego powodu tylko z niedotlenienia w czasie porodu. A dni płodne to sobie możesz miedzy bajki włożyć ... bo to fikcja. Zabezpieczenia, zabezpieczenia ... a i tutaj też można zajść ... Po prostu trzeba było się nie dawać. A jak was ciągnie do siebie to ślub. 

Gość Katarzyna

Tylko nie wyżywajcie się na dziecku jak się urodzi chore, bo to nie będzie jego wina .... Tylko wasza ...

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Olka napisał:

Nie jestem w Twojej sytuacji, ale na pewno nie zdecydowalabym sie na aborcje. To jest Twój dzidzius i kiedys moze byc dla Ciebie radością. Bedzie ciezko, ale dasz rade. Wiem, bo moja siostra tez miala taki dylemat, jak zaszła w ciązę ze swoim chłopakiem gdy miala 19 lat i studia zaczela i wszyscy sie martwili, ale wszstko sie dobrze ulozylo, a teraz ma cudowną córeczke 

Kazirodztwo jest zakazane, wiesz dlaczego? Dziecko może się urodzić ze strasznymi wadami genetycznymi, podołałabyś temu? Wiec nie pitol o cudownych córeczkach dorosłej siostry 

Gość Sylwia

Ale ślubu chyba nie udzielają dla niedziewic...

Gość Gość
13 godzin temu, Gość Gosc napisał:

10 min i kilka razy doszedł? Niezła fantazja

Uhuhu to był człowiek czy królik? 

Gość gość

Nie straszcie dziewczyny. Wystąpienie potencjalnych wad u dziecka bardzo niskie, ponieważ są kuzynami a nie bratem i siostrą a nawet gdyby mieli bliższe pokrewieństwo to i tak ryzyko urodzenia chorego dziecka jest niskie.