Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Empatyczny Radosław

Szukam jakiejś dziewczyny która ma problemy emocjonalne, najlepiej z problemami tatusiowymi i generalnie z rodzicami

Polecane posty

Gość Empatyczny Radosław

takie najszybciej dadzą sie złapać za cycka i cipke

Gość Monika

haha :)

Nie jestes empatyczny tylko cwany :)

Brzydko.

Nie wiem czy wiesz, ale fakt, że szukasz kobiet z problemami, świadczy źle tylko o Tobie. Udowodniłeś jedynie, że sam jesteś nieudacznikiem, który nie potrafi zdobyć kobiety. Naprawdę współczuję, że musisz zarywać tylko taką w złej kondycji psychicznej, żeby liczyć na jakiekolwiek zainteresowanie. A tak w ogóle to mógłbyś się mocno zdziwić... wcale nie jest powiedziane, że kobieta z problemami emocjonalnymi by Cię zechciała - bo to, że jest zagubiona nie znaczy, że jest głupia i nie wyczuje cwaniaka 🙂  Także perspektywa dotknięcia c...pki nadal mocno się od Ciebie oddala 🙂 

Gość Proste
3 minuty temu, Mizo napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale fakt, że szukasz kobiet z problemami, świadczy źle tylko o Tobie. Udowodniłeś jedynie, że sam jesteś nieudacznikiem, który nie potrafi zdobyć kobiety. Naprawdę współczuję, że musisz zarywać tylko taką w złej kondycji psychicznej, żeby liczyć na jakiekolwiek zainteresowanie. A tak w ogóle to mógłbyś się mocno zdziwić... wcale nie jest powiedziane, że kobieta z problemami emocjonalnymi by Cię zechciała - bo to, że jest zagubiona nie znaczy, że jest głupia i nie wyczuje cwaniaka 🙂  Także perspektywa dotknięcia c...pki nadal mocno się od Ciebie oddala 🙂 

I znów trudno sie z Tobą nie zgodzić 🍻 

Na szczęście gorszy sort Polaków, którzy rozmnozyl sie za komuny już się nie rozmnozy... Bo otworzyli granic i młode Polki pouciekaly do fajnych facetów zza granicy... Nie sa juz skazane na dożywotnie towarzystwo Janusza wąsacza z drewutni. Życie jednak jest piękne 😊

Gość Romeo
8 minut temu, Mizo napisał:

Mizo kocham Cie, chce Cie miec tylko dla siebie

Gość Empatyczny Radosław

najlepsze są takie co psychiatryku przynajmniej raz leżały, takie od razu sie zaprzyjaźniają i niby po koleżeńsku można sie z nimi poprzytulać, bo rodzice ich nie kochali więc potrzebują ciepła 😄 

wtedy droga już jest prosta, ręka lekko zejdzie tam, potem tam i ram pam pam 👉👌😄 

5 minut temu, Gość Proste napisał:

I znów trudno sie z Tobą nie zgodzić 🍻 

Na szczęście gorszy sort Polaków, którzy rozmnozyl sie za komuny już się nie rozmnozy... Bo otworzyli granic i młode Polki pouciekaly do fajnych facetów zza granicy... Nie sa juz skazane na dożywotnie towarzystwo Janusza wąsacza z drewutni. Życie jednak jest piękne 😊

No mam nadzieję. Bo to jest przesada, żeby fajne, młode dziewczyny marnowały się u boku takich czereśniaków... Na szczęście kobiety powolutku mądrzeją i przestają zwracać uwagi na margines społeczny byleby tylko mieć faceta. "Typowy janusz" tak naprawdę nie zasługuje na żadną 😄 

Gość Empatyczny Radosław
Przed chwilą, Mizo napisał:

No mam nadzieję. Bo to jest przesada, żeby fajne, młode dziewczyny marnowały się u boku takich czereśniaków... Na szczęście kobiety powolutku mądrzeją i przestają zwracać uwagi na margines społeczny byleby tylko mieć faceta. "Typowy janusz" tak naprawdę nie zasługuje na żadną 😄 

dwie zmądrzeją, trzy zgłupieją i bilans na plus 😄 

Gość Monika
21 minut temu, Gość Empatyczny Radosław napisał:

To sie tak nie uzewnetrzniaj, bo nici z Twojego planu ;)

Cwany Radku ;)

Milego dnia :)

Gość Empatyczny Radosław
6 minut temu, Gość Monika napisał:

To sie tak nie uzewnetrzniaj, bo nici z Twojego planu 😉

Cwany Radku 😉

Milego dnia 🙂

tak na poważnie, to sam nie zamierzam go realizować, ale rzucam pomysł tutejszym kolesiom 😄  napatrzyłem sie i widziałem to i owo 😄  nie przekreślajcie zaburzonych lasek, one też mają cipki 😄 takie same 😄 a nawet lepsze 😄 

Gość Proste
27 minut temu, Gość Empatyczny Radosław napisał:

Bo ty tak chcesz? Buahaha 

Teraz nawet te mniej inteligentne są mądrzejsze. Od razu wiedzą, ze maja szukać faceta z hajsem a nie dawać za darmo nieudacznikom i psuć rynek. Wiedza, żeby nie mieszać się z jakimiś chorymi typami. A mężczyźni niech sie dostosowuja do kobiecych wymagań. Xipki z przydziału juz sie skończyły wraz z upadkiem komunizmu i otwarciem granic 🙂

14 minut temu, Gość Proste napisał:

Bo ty tak chcesz? Buahaha 

Teraz nawet te mniej inteligentne są mądrzejsze. Od razu wiedzą, ze maja szukać faceta z hajsem a nie dawać za darmo nieudacznikom i psuć rynek. Wiedza, żeby nie mieszać się z jakimiś chorymi typami. A mężczyźni niech sie dostosowuja do kobiecych wymagań. Xipki z przydziału juz sie skończyły wraz z upadkiem komunizmu i otwarciem granic 🙂

Kocham Cię 🤣😂 

Gość Romeo
1 minutę temu, Mizo napisał:

Kocham Cię 🤣😂 

Wiem, o tym moja piekna ;3

Gość Monika
43 minuty temu, Gość Empatyczny Radosław napisał:

tak na poważnie, to sam nie zamierzam go realizować, ale rzucam pomysł tutejszym kolesiom 😄  napatrzyłem sie i widziałem to i owo 😄  nie przekreślajcie zaburzonych lasek, one też mają cipki 😄 takie same 😄 a nawet lepsze 😄 

Wiem, ze zartujesz...

...ksywka przednia ;D

ale nie agituj do wykorzystywania kobiet, bo to juz naprawde nieladnie :)

Piszesz niestety prawde.. takie kobiety maja deficyt czulosci i nie wolno tego wykorzystywac.

Pozdrawiam :)