Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość B

Jak długo kochacie się ze swoimi laskami

Polecane posty

Gość gość B
Dnia 13.09.2019 o 22:25, Gość gość napisał:

Tutaj jest pełno takich co lubią sobie krzyknąć i uciekają.Braki ludzi z mózgiem którzy potrafią prowadzić dialog

I to jest pewnie jeden z powodów przez który maja tak mizerne życie uczuciowe jak mają

Gość gość
Dnia 15.09.2019 o 10:03, Gość gość B napisał:

I to jest pewnie jeden z powodów przez który maja tak mizerne życie uczuciowe jak mają

Ktoś kto głównie zajmuje się dowalaniem musi tak mieć

Gość gość B
Dnia 17.09.2019 o 17:48, Gość gość napisał:

Ktoś kto głównie zajmuje się dowalaniem musi tak mieć

Tak,w życiu wszystko jest bardzo sprawiedliwe tylko mało komu chce się to zauważyć.Łatwiej rozładowywać swoje frustracje na otoczeniu

Gość kobieta

Najpierw pytaj się partnerki, czy lubi tak rozwleczony w czasie stosunek, czy szybszy numerek, bo jednak kobiety też mają coś do powiedzenia. Dla mnie idealny czas to pół godziny. Godzina to już jest przegięcie, bo jestem bardziej obolała i zmęczona, niż usatysfakcjonowana. Liczą się umiejętności i obopólna przyjemność, a nie ru/cha/nie na czas z zegarkiem w ręku i bicie rekordów. 

Gość gość B
Dnia 19.09.2019 o 01:53, Gość kobieta napisał:

Najpierw pytaj się partnerki, czy lubi tak rozwleczony w czasie stosunek, czy szybszy numerek, bo jednak kobiety też mają coś do powiedzenia. Dla mnie idealny czas to pół godziny. Godzina to już jest przegięcie, bo jestem bardziej obolała i zmęczona, niż usatysfakcjonowana. Liczą się umiejętności i obopólna przyjemność, a nie ru/cha/nie na czas z zegarkiem w ręku i bicie rekordów. 

Nie muszę Jej się pytać.Pokazuje mi to swoim zachowaniem.W zasadzie to Ona bardziej kieruje tą sytuacją ode mnie,ja coraz bardziej staje się kimś w rodzaju sługi dopóki Ona nie zac zyna trochę "przeginać pały" 🙂

Gość gość
23 godziny temu, Gość gość B napisał:

Nie muszę Jej się pytać.Pokazuje mi to swoim zachowaniem.W zasadzie to Ona bardziej kieruje tą sytuacją ode mnie,ja coraz bardziej staje się kimś w rodzaju sługi dopóki Ona nie zac zyna trochę "przeginać pały" 🙂

Cieszę się że zaakcentowaliście znaczenie swobody i spontaniczności ponieważ momentami brzmiało to rzeczywiście tak jakby zegarek miał jakieś większe znaczenie

Gość gość B
Dnia 22.09.2019 o 22:48, Gość gość napisał:

Cieszę się że zaakcentowaliście znaczenie swobody i spontaniczności ponieważ momentami brzmiało to rzeczywiście tak jakby zegarek miał jakieś większe znaczenie

Wiadomo że zegarek ma małe znaczenie ale przeciętny człowiek myśli tak bardzo ilościowo a tak mało jakościowo że tak chyba było najlepiej to przedstawić

Gość gość

Rzeczywiście czasami rzeczy trzeba przedstawiać w przejaskrawiony sposób aby niektórzy mogli coś pojąć

Gość gosc
Dnia 21.09.2019 o 23:12, Gość gość B napisał:

o styl pisania zupenie podobny do z kocham ja kurde itp czy to ty autorze a  to jednak sie nie nudzisz

Gość gość
Dnia 30.08.2019 o 13:13, Gość gość B napisał:

Cały dzień?!Ale jestem cienias,muszę popracować nad grą wstępną 🙂

Gra wstępna to nie tylko pieszczoty a po tym ,seks .Trzeba być czułym w ciągu dnia ,pocałunek,przytulenie jakieś miłe słowo. ( wiadomo ,że nie codziennie }Jeśli nie będziecie tego robić partnerka też nie okaże wam czułości. Wręcz będzie  bierna ( czyli kłoda ,to wasze ulubione określenie } Niestety  brak czułości bardzo wpływa na kobietę ,czuje się już nie kochana tak jak kiedyś .  A jeśli kochacie szczerze nie tylko fizycznie to chyba warto zadbać o ten związek.

Gość stary kafetroll

Tak długo aż doprowadzę ją do szewskiej pasji i mnie wykopsa ze swojego życia, czyli max. rok. 

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Gra wstępna to nie tylko pieszczoty a po tym ,seks .Trzeba być czułym w ciągu dnia ,pocałunek,przytulenie jakieś miłe słowo. ( wiadomo ,że nie codziennie }Jeśli nie będziecie tego robić partnerka też nie okaże wam czułości. Wręcz będzie  bierna ( czyli kłoda ,to wasze ulubione określenie } Niestety  brak czułości bardzo wpływa na kobietę ,czuje się już nie kochana tak jak kiedyś .  A jeśli kochacie szczerze nie tylko fizycznie to chyba warto zadbać o ten związek.

Może trochę zabrnęłam w dalszy etap związku ,ale taka jest prawda.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość stary kafetroll napisał:

Tak długo aż doprowadzę ją do szewskiej pasji i mnie wykopsa ze swojego życia, czyli max. rok. 

😄 

Gość gość B
17 godzin temu, Gość gosc napisał:

o styl pisania zupenie podobny do z kocham ja kurde itp czy to ty autorze a  to jednak sie nie nudzisz

co to za kocham ją kurde?

Gość gość
Dnia 29.09.2019 o 18:29, Gość gość B napisał:

co to za kocham ją kurde?

Kiedyś chyba taki temat tu był

Gość gosc

i 100 innych tego typu ten tez chyba nalezy do tego autora bo ten styl pisania

Gość gość
Dnia 30.09.2019 o 23:12, Gość gosc napisał:

i 100 innych tego typu ten tez chyba nalezy do tego autora bo ten styl pisania

Do jakiego autora?

Gość gość B
20 godzin temu, Gość gość napisał:

Do jakiego autora?

Chyba ktoś mnie z kimś myli

Gość gość
Dnia 4.10.2019 o 20:12, Gość gość B napisał:

Chyba ktoś mnie z kimś myli

A może nie myli 🙂

Gość gość B
Dnia 5.10.2019 o 21:23, Gość gość napisał:

A może nie myli 🙂

Takie pomyłki to powszechność tutaj

Gość gość
Dnia 8.10.2019 o 00:26, Gość gość B napisał:

Takie pomyłki to powszechność tutaj

Ludzie lubią podobne tematy to łatwo o pomyłki

Gość gość B
Dnia 12.10.2019 o 22:14, Gość gość napisał:

Ludzie lubią podobne tematy to łatwo o pomyłki

Lubią podobne ale takich nie lubią ponieważ nie jest to temat dla typowego łatwo jarającego się męskiego pieska który nosi bluzy z pitbulem a naprawdę jest seksualnym pinczerkiem 🙂

Gość gość
Dnia 27.10.2019 o 00:14, Gość gość B napisał:

Lubią podobne ale takich nie lubią ponieważ nie jest to temat dla typowego łatwo jarającego się męskiego pieska który nosi bluzy z pitbulem a naprawdę jest seksualnym pinczerkiem 🙂

To prawda,ci z bluzami z pitbulem zazwyczaj są seksualnymi pinczerkami 🙂