Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hagzhxj

Czy to grzybica?

Polecane posty

Gość Hagzhxj

Witam mam problem poniewaz od dwoch dni uporczywie piecze I swedzi mnie pochwaponadto wejscie jest zaczerwienione I pojawia sie sporo bialawo zoltawej wydzieliny. Wczoraj wzielam tabletke zenella I wydawalo mI sie ze jest troche lepiej ale sadzac po objawach podejrzewam ze moze to byc grzybica przez co kupilam I zastosowalam jedna tabletke gynoxin optima jednak czuje jeszcze wieksze pieczenie I nie wiem czym moze byc to spowodowane mozliwe ze to nie byla grzybica? Co jesli wzielam ta globulke na inna infekcje? Moze mi cos przez to byc ? Kontynuowac leczenie jutro czy wstrzymac sie I uzyc dalej zenelli? Do ginekologa moge isc najwczesniej w srode wiec prosze o wyrozumialosc I porade.

Gość Grzegorz M.

Cienaś się bez opamiętania to teraz masz. Mogłaś robić gałę.

Gość Mali

Raczej grzybica. Ja też stosowalam zennele a z zewnątrz krem clotrimazol. Dziwne że po gynoxinie objawy się nasilily .

Gość porada

Uprawiałaś seks?

Nietypowe rzadkie lub wodniste upławy o żółtym kolorze i ból podczas sikania to może być choroba weneryczna - np.  rzeżączka. Jeśli tak to zwykła tabletka na grzybicę nie pomoże. Idź do lekarza, zrób badania, będziesz widzieć.