Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Podekscytowana

Tr贸jk膮t na moich zasadach.

Polecane posty

Go艣膰 Podekscytowana

Hej. Mam 29 lat m膮偶 za nied艂ugo ko艅czy 30.聽

Jeste艣my ma艂偶e艅stwem par臋 miesi臋cy a razem od 9 lat. Kocham go nad 偶ycie i czuje si臋 te偶 bardzo kochana. Do rzeczy- 偶ycie seksualne mamy udane spe艂niamy swoje najskrytsze fantazje i nie ma dla nas tematu tabu,oczywi艣cie elastycznie nic wbrew sobie. M膮偶 chcia艂by tr贸jk膮t nie naciska raz wspomnia艂 i tyle. Nie ukrywam ze uwielbia patrze膰 jak si臋 zabawiam. Robi臋 mu cz臋sto przedstawienia z gad偶etami i widz臋 ogromne po偶膮danie i to ze bardzo mu si臋 to podoba widok tego jak jest mi dobrze. Rozmawiali艣my p贸ki co o kobiecie. Chcia艂abym posadzi膰 go na fotel i pokaza膰 mu jak si臋 艣wietnie bawimy potem do艂膮czy膰 do tego gad偶ety i niech patrzy jak wzajemnie z t膮 kobiet膮 dochodzi膰 i 艣wietnie si臋 bawi膰. Potem bym go w艂膮czy艂a w zabaw臋 razem z zabawkami ale na moich warunkach mo偶e jaka艣 opaska na oczy,kajdanki i da艂yby艣my mu troch臋 rozkoszy nie do ko艅ca by wiedzia艂 kt贸ra co robi przez opask臋 ale mnie to bardzo jara. Kocha mnie i wiem ze to fantazja w kt贸rej on nawet nie musi jej dotyka膰 bo sam m贸wi艂聽 a bardziej popatrze膰 ale jestem sk艂onna si臋 zgodzi膰 na ma艂e co nieco wsp贸lnie z ni膮. Jestem otwarta lubi臋 kobiety i nie by艂oby to dla mnie 偶adne po艣wi臋cenie a sama czerpa艂abym z tego gar艣ciami ale przez to ze nie mam do艣wiadczenia to ja chc臋 decydowa膰 kto i jak to robi. Kiedy艣 mo偶e zdecydujemy si臋 na jak膮艣 park臋 . Dodam ze to raczej jednorazowe wyskoki.聽

Pytanie do kobiet czy mia艂y艣cie z czym艣 takim do czynienia i jak to si臋 w praktyce uda艂o?Pytanie do Panow czy trojkat na zasadach 偶ony jest OK?聽

P.s nie piszcie mi ze to zniszczy m贸j zwi膮zek ani tego 偶e on chce inn膮 ani nic z tych rzeczy bo bardzo si臋 kochamy a sex to jest dla nas g艂贸wnie prze偶ycie fizyczne i nasze g艂owy pracuj膮 wtedy innymi partiami wi臋c nikt nikogo o nic nie oskar偶a i nie b臋dzie mia艂 偶adnych pretensji聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NoOne
35 minut temu, Go艣膰 Podekscytowana napisa艂:

Pytanie do Panow czy trojkat na zasadach 偶ony jest OK?聽

zale偶y od tego co zona by chcia艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

zapewniam, 偶e facet b臋dzie zachwycony, ma艂o powiedziane, b臋dzie w si贸dmym niebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ooonnn

Pytanie jest bezzasadne. O tym marzy ka偶dy facet. 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

kiedy艣 tak u nas wysz艂o, tzn nie tr贸jk膮t, co to to nie, ale pokaz z kobiet膮 a on patrzy艂. By艂 zachwycony. Przyjaci贸艂ka fizjoterapeutka przysz艂a mnie wymasowa膰. Zawsze nie tylko masa偶 ale zostawa艂a d艂u偶ej, winko i mi艂y wiecz贸r. Zwykle m贸j wraca艂 pod koniec masa偶u albo po, ale zdarzy艂o si臋 偶e by艂 od pocz膮tku i weso艂o komentowa艂 poszczeg贸lne etapy. Wywi膮za艂a si臋 lu藕na i do艣膰 frywolna rozmowa, w takiejatmosferze zaproponowa艂a, 偶e jak si臋 zgodzimy w艂膮czy do masa偶u nowe, elementy, typu privat. Oczywi艣cie si臋 zgodzili艣my, by艂am bez stanika w figach. Zasugerowa艂a, 偶e lepiej b臋dzie zmieni膰 figi na stringi, a najlepiej zupe艂nie bez. Chcia艂am zmieni膰 ale m贸j 偶e przecie偶 jeste艣my w domu i mamy zaufanie. No i opr贸cz ca艂ego dotychczasowego programu cudownie wymasowa艂a mi pup臋, dok艂adnie nie pomijaj膮c niczego, a w艂a艣ciwe ze szczeg贸lnym zaj臋ciem si臋 ca艂ym rowkiem. Jak by艂am ju偶 ze swoim wstydem聽zupe艂nie tym sko艂owana, zaproponowa艂a odwr贸cenie si臋 na plecy i wymasowa艂a mi piersi i delikatnie wzg贸rek. Cudowne uczucie. Jak zacz臋艂y si臋 mocno erotyczne elemety to m贸j zamilk艂 i masa偶 odbywa艂 si臋 tylko w atmosferze relaksacyjnej i spokojnej muzyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tr贸jk膮t

Od jakiego艣 czasu z moim partnerem my艣limy o tym samym mamy niesamowit膮 ochot臋 na takie przedstawienie ja z kobiet膮 a on patrzy. Mo偶e kiedy艣 ewentualnie para. Jeste艣my na etapie szukania odpowiedniej kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dnia 30.08.2019 o 21:12, Go艣膰 Ooonnn napisa艂:

Pytanie jest bezzasadne. O tym marzy ka偶dy facet. 馃榿

prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 godziny temu, Bolek napisa艂:

Tylko jest ryzyko 偶e wymknie ci si臋 to spod kontroli. Je艣li 100% twoje zasady to on musi by膰 przywi膮zany do krzes艂a a wy robicie z nim wg twojego scenariusza. Jak go rozwi膮偶ecie to on wprowadzi swoje zasady i jeszcze wybuchnie awantura. Nie tak 艂atwo zatrzyma膰 napalonego samca.

no to si臋 wymknie. Bez przesady z tymi moimi zasadmi, tzn z kim i na pocz膮tek nasze pieszczoty, ale w ko艅cu niech si臋 w艂膮czy, niech ma pomys艂y. Mia艂am tak膮 cudown膮 akcj臋, 偶e i pocz膮tek i koniec by艂 w wykonaniu kobiecego duetu. Najpierw wiadomo wszsytko - pieszczoty, minetki, ssanie. Na poz贸r koniec to wytrysk, ale my jeszcze si臋 pobawi艂y艣my. Sko艅czy艂 we mnie, ale 偶eby by艂o sprawiedliwie szybko go odsun臋艂am i podzieli艂y艣my si臋 jego sokami zwieraj膮c si臋 mocno naszymi waginami. Dok艂adnie spasowa艂y艣my si臋 "na no偶yczki", rozwar艂y艣my p艂atki i czu艂y艣my te cudowne pulsowania. Tak si臋 popie艣ci艂y艣my i przytula艂y a on siedzia艂 i popija艂 piwko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zula

Kiedy艣, m贸j m膮偶 dawa艂 mi wyra偶ne sygna艂y, 偶e nie mia艂 by nic przeciwko gdybym ja z innymi facetami. Nie interesowa艂 mnie to wtedy. Zda偶y艂a si臋聽jednak wyjazdowa sytuacja i zdradzi艂am go. Dla mnie to by艂a zdrada pomimo, 偶e mia艂am zgod臋, by艂o strasznie erotycznie, to by艂 m贸j drugi facet w 偶yciu. Powiedzia艂am m臋偶owi. Strasznie to prze偶y艂. A偶 szarpa艂o go z zazdo艣ci, chcia艂 zna膰 szczeg贸艂y i dosta艂 je. A nasze zycie erotyczne ....zakwit艂o :-)聽 聽 Jakis czas potem w wyniku nieukrywajmy, zaaranzowanej przez m臋偶a sytuacji znale偶li艣my si臋聽w miejscu nazwijmy to spe艂niania marze艅. Wszystko wy艂膮cznie na moich warunkach. Jeden ch艂opak聽zacz膮艂 ze mn膮 ta艅czy膰, przystawia艂 si臋. Podoba艂 mi si臋. Normalnie dosta艂 by w pysk od m臋偶a. Ale nie wtedy. Troch臋 alkoholu. Wyl膮dowa艂am z nim w 艂贸偶ku. By艂 strasznie napalony, ja te偶. Posz艂am po ca艂o艣ci, robi艂 ze mna co chia艂 i ile chcia艂. M膮偶 patrzy艂, widzia艂 wszystko, sta艂 mu, ca艂owa艂 mnie gdy tamtem by艂 we mnie ale tej nocy by艂am tamtego. To by艂 m贸j pierwszy taki raz, potem okaza艂o sie, 偶e nie ostatni. A m贸j m膮偶 ... 偶e jest urodzonym rogaczem a seks z nim jest najgor臋tszy jak mu doprawie nowe rogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

lubi臋 r贸偶ne perwersje, zdarzy艂o si臋 偶e nocowa艂 u nas m臋偶a przyjaciel. Troch臋 alkoholu podzia艂a艂o 偶e si臋 wy偶ala艂 jak mu to si臋 r贸偶ne sprawy nie uk艂adaj膮. Mrugn臋li艣my do siebie 偶e zrobimy mu pocieszk臋. Podkr臋cenie atmosfery, zrozumienie, jaki艣 film nastrojowy ale z elementami erotycznymi. W przerwie, 偶eby nie reklamy zaproponowa艂am pokaz fotek z naszego ostatniego wyjazdu, "przez pomy艂k臋" pu艣ci艂am z folderu "privat" - troch臋 rozebranych聽z pla偶y, troch臋 z hotelu. Udawane zaskoczenie ale nie zatrzymali艣my, m贸j zaproponowa艂 por贸wnanie fotek z natur i ods艂oni艂 mi cycki. By艂o fajnie z moim g艂臋boko schowanym we mnie wyssa艂am i wyliza艂am tamtemu do ostatniej kropelki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia
Dnia 2.09.2019 o 09:37, Go艣膰 Zula napisa艂:

Kiedy艣, m贸j m膮偶 dawa艂 mi wyra偶ne sygna艂y, 偶e nie mia艂 by nic przeciwko gdybym ja z innymi facetami. Nie interesowa艂 mnie to wtedy. Zda偶y艂a si臋聽jednak wyjazdowa sytuacja i zdradzi艂am go. Dla mnie to by艂a zdrada pomimo, 偶e mia艂am zgod臋, by艂o strasznie erotycznie, to by艂 m贸j drugi facet w 偶yciu. Powiedzia艂am m臋偶owi. Strasznie to prze偶y艂. A偶 szarpa艂o go z zazdo艣ci, chcia艂 zna膰 szczeg贸艂y i dosta艂 je. A nasze zycie erotyczne ....zakwit艂o 馃檪 聽 Jakis czas potem w wyniku nieukrywajmy, zaaranzowanej przez m臋偶a sytuacji znale偶li艣my si臋聽w miejscu nazwijmy to spe艂niania marze艅. Wszystko wy艂膮cznie na moich warunkach. Jeden ch艂opak聽zacz膮艂 ze mn膮 ta艅czy膰, przystawia艂 si臋. Podoba艂 mi si臋. Normalnie dosta艂 by w pysk od m臋偶a. Ale nie wtedy. Troch臋 alkoholu. Wyl膮dowa艂am z nim w 艂贸偶ku. By艂 strasznie napalony, ja te偶. Posz艂am po ca艂o艣ci, robi艂 ze mna co chia艂 i ile chcia艂. M膮偶 patrzy艂, widzia艂 wszystko, sta艂 mu, ca艂owa艂 mnie gdy tamtem by艂 we mnie ale tej nocy by艂am tamtego. To by艂 m贸j pierwszy taki raz, potem okaza艂o sie, 偶e nie ostatni. A m贸j m膮偶 ... 偶e jest urodzonym rogaczem a seks z nim jest najgor臋tszy jak mu doprawie nowe rogi.

M贸j m膮偶 lubi by膰 rogaczem gdy po kontrolowanej zdradzie wchodzi we mnie mocno napalony i uzyskuje silniejszy wytrysk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

moje zasady ograniczy艂y si臋 do tego 偶e w og贸le dosz艂o do tr贸jk膮ta. Najpierw nawet nie chcia艂 s艂ysze膰 o tym jak 偶artowa艂am 偶e mog臋 by膰 pokorn膮 suk膮 i zrobi膰 wszystko czego zechce - nawet wylica膰 jego kumplowia potem roz艂o偶y膰 mu nogi - jak tylko m贸j pan tak mi ka偶e. Po kt贸rej艣 imprezie zapowiedzia艂 偶e przysz艂a ta chwila, 偶e mam si臋 upi膰 bo na trze藕wo to nie da rady, potem kaza艂 sie rozebra膰 i po艂o偶y膰 si臋 w poprzek 艂贸偶ka, 偶adnej wst臋pnej zabawy, 偶adnych pieszczot, odchyli艂 g艂ow臋 i 艂adowa艂 w gard艂o i wskaza艂 koledze co ma robi膰. Na szcz臋艣cie na艂o偶y艂 na niego jaki艣 krem czy balsam, pierwsze jego dotkni臋cie to by艂o zdecydowanym wepchni臋ciem g艂臋boko i potem r贸wna jazda, ale taka, 偶e mysla艂am 偶e mi ...臋 rozerwie. Ale wpasowa艂am si臋 w ten rytm i by艂o super. Nogi mi wysoko przytrzymywa艂 i mog艂am si臋 zupe艂nie rozlu藕ni膰 - taka mi臋kka szmatka r偶ni臋ta w gard艂o i ...臋.

Udost臋pnij ten post

zgodzi艂am si臋 na tr贸jk膮t po trzech latach namawiania,d艂ugo o tym my艣la艂am. Zrobi艂am to dla faceta ale...odnalaz艂am w tym prawdziw膮 rozkosz.D艂uga historia....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Przywi膮za膰 go i pasem po dupieee hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

namawia艂 na tr贸jk膮t z moj膮 przyjaci贸艂k膮. Wiedzia艂am 偶e w razie czego si臋 zgodzi. Postawi艂am warunek, 偶e ok, ale ja 偶膮dz臋. Oczywi艣cie si臋 zgodzi艂. On nakr臋ca si臋 seksownymi widokami dlatego 偶eby go nieco przetrzyma膰 zarz膮dzi艂am, 偶e obydwie go rozbieramy ze wszystkiego, my ubrane, i on ze zwi膮zanymi z ty艂u r臋kami musi nam zrobi膰 na wst臋pie ekstra minetki (pod ...enkami)聽偶eby zas艂u偶y膰 w nagrod臋 na jakie艣 konkretne widoki. Dopiero po ods艂oni艂y艣my piersi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Map

Na twoim miejscu chcia艂abym do tr贸jk膮ta faceta a nie kobiet臋.A jak m膮偶 si臋 ni膮 zauroczy?Ja bym nie igra艂a z losem .

Udost臋pnij ten post

Podekscytowana czy uda艂o Ci si臋 spe艂ni膰 to wyobra偶enie tr贸jk膮ta? Czy znalaz艂a艣 odpowiedni膮 kobiet臋 ?聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋