Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaa

Jakie badania by dobrać tabletki

Polecane posty

Gość Kasiaaa

Moze Wy mi pomożecie..mialam wkladke mirena,lecz organizm dwa razy sam ją wypchnał,ginekolog zaczela przepisywac mi tabletki anty ze wzgledu na obfite i dlugie miesiaczki. Bez zadnych badan najpierw vibin,duze krwawienia,zmienila na atywie bylo lepiej,lepsze samopoczucie brak tycia ale zmienila na elin bo nadal krwawienia byly obfite. Po elin puchlam i bolaly mnie łydki,dostalam hemoroidow. Teraz drugi miesiac biore belare,pierwsze krwawienie bylo bolesne i bardzo obfite,zawroty glowy,wzdety brzuch. Czekam do trzech opakowan moze cos sie zmieni. Chcialabym sama zrobic badania zeby sprawdzic jakie tabletki bylyby odpowiednie. Mam 37 lat. Prosze o porade dziewczyn ktore przeszły to co ja

Gość bianka00

Szczerze? Chyba bym sobie dała spokój z pigułkami po tylu próbach. U mnie pierwszy strzał celny, dostałam vibin mini i biorę je już pół roku, zero skutków ubocznych.

Gość Kasiaa

Ale co zamiast pigułek,bez tabletek mialam obfite krwawienia 14 dni potem przerwa okolo 10 dni i znowu,nie dalam eady wyjsc z domu a mam dzieci,obowiazki,tabletki pomogly tylko tyle ze krwawie 7 dni,nadal obficie,bardzo mocne skurcze. Przed tabletkami zalewaly mnie poty,uderzenia horaca,drazliwosc,cera okropna,dr w Anglii stwierdzila ze to przedwczesna menopauza lecz lekarka w Pl tego nie potwierdzila tylko orobuhe z tabletkami juz 2 rok! Sama mowi ze jestem trudnych przypadkiembo usg wpirzadku bez torbieli,miesniakow,a krwawienie jak bylo tak jest,chce mi usunac macice,takie widzi rozwiazanie. Pusze wiec na toznych forach,chodze po lekarzach,moze ktos mial podobnie i jakos z teho wyszedl

Gość klarka

Współczuję, mi pomogły tabletki właśnie na bóle i obfite krwawienia. Nikt mi badań nie robił, ginekolog chyba na chybił trafił dobierała, pierwsze tabletki miałam takie że okres w ogóle mi się zatrzymał, drugie - vines są już ok, mam normalnie 2-3 dni ale to bardziej plamienie niż typowy okres. Może poszukaj jakieś rozgarniętego lekarza, wycięcie macicy to poważny zabieg