Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonim2468

Problem

Polecane posty

Witam, mam duzy problem. Kiedys spotykałam sie z mezczyzna, nagle kontakt sie urwał, on ułożył sobie zycie na nowo. Ma zone i dziecko. Jakis czas temu odezwał sie do mnie, spotkaliśmy sie i doszło miedzy nami do czegos. Dodam ze mam narzeczonego. Bardzo tego żałowałam i chciałam zerwac z nim kontakt ale on mnie teraz szantażuje- jezeli nie bede sie z nim spotykała on wstawi nagrania ktore rzekomo nagrał jak to robiliśmy i napisze do mojego. Zaczal mi grozić, ze wie gdzie mieszkam, mam wszystkie wiadomosci. Zmieniłam numer ale boje sie ze on naprawde ujawni rzekome nagrania. Ma zone i dziecko i by tal ryzykował zeby zniszczyć mi zycie czy tylko mi grozi? Co mam zrobic, powiedziec mojemu o wszystkim i kto to byl? Czy czekac ? Zmieniłam numer bo za kazdym razem jak pisal do mnie to bylambardzo zdenerwowana. Pomocy!

Gość Gorący

Po pierwsze , nie rozkładajcie tak łatwo nóg! Narobiłaś sobie bajzlu z którego ciężko ci się wykaraskać.  Po otrzymaniu tego typu wiadomości od niego, powiedz mu że to ostatnia jego wiadomośc do ciebie, przy nastepnej powiadamiasz jego żonę i policję, dajesz im całą korespondencję i nagrane rozmowy.

23 minuty temu, Jo-asia napisał:

Zaszantażuj go powiadomieńiem jego żony. 

Nie dziala to na niego. Nic sibie z tego nie robi. Lub nie daje poznac po sobie 

Gość tęczowy 🏳️‍🌈
13 minut temu, Gość Gorący napisał:

Po pierwsze , nie rozkładajcie tak łatwo nóg! Narobiłaś sobie bajzlu z którego ciężko ci się wykaraskać.  Po otrzymaniu tego typu wiadomości od niego, powiedz mu że to ostatnia jego wiadomośc do ciebie, przy nastepnej powiadamiasz jego żonę i policję, dajesz im całą korespondencję i nagrane rozmowy.

Hej. Lubisz lizac męski rowek? 🤙