Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojo

Pytanie do panów o dziewczyny o kobiecych kształtach

Polecane posty

Gość jojo

Wiem, że pytanie może się wydawać głupie ale no ciekawa jestem jak to jest

Gość w kość
2 minuty temu, Gość tu kobieta napisał:

To ciekawe, bo to samo miałam chęć napisać

dobranoc?

Gość tu kobieta

Tak, właśnie ,,dobranoc" tzn. pożegnać się, ale chwilę później rozmyśliłam się. Wierzysz w rozchodzenie się myśli?

Gość w kość
1 minutę temu, Gość tu kobieta napisał:

Wierzysz w rozchodzenie się myśli?

nie,

2 minuty temu, Gość tu kobieta napisał:

Tak, właśnie ,,dobranoc" tzn. pożegnać się, ale chwilę później rozmyśliłam się.

ale wierzę w zmienność kobiet:P

teraz już naprawdę dobranoc😉

Gość tu kobieta

Tak, dobranoc-pchły na noc .

Gość tak to widzę

Nie ma najmniejszego sensu zajmowanie się mężczyznami. Szkoda czasu, lepiej jest zająć się czymś pożytecznym np. czymś co da wiele radości. ( wpiszcie sobie  prosze, moje drogie dowolnie , to co lubicie ). Nie zajmowanie głowy sprawami nieistotnymi to  jak wygrana na lotetii. Nie wiem po co  i dlaczego uzależniacie swoje szczęście od mężczyzny. Zupełnie tego nie kumam. A jeszcze to , czy on woli i lubi grube, chude czy inne to już zupełnie szkoda oczu czytanie tych dyrdymalow. Żyj jak lubisz i rób co lubisz ...bez oglądania się na pochwały albo na  bycie ganiona  przez  innych. Wpisywanie się w czyjeś ramy i wtlaczanie  się w schematy to zło. Facet to najczęściej żadna wyrocznia ! Proszę zapamiętać. !! 

Gość jojo
14 minut temu, Gość tak to widzę napisał:

Nie ma najmniejszego sensu zajmowanie się mężczyznami. Szkoda czasu, lepiej jest zająć się czymś pożytecznym np. czymś co da wiele radości. ( wpiszcie sobie  prosze, moje drogie dowolnie , to co lubicie ). Nie zajmowanie głowy sprawami nieistotnymi to  jak wygrana na lotetii. Nie wiem po co  i dlaczego uzależniacie swoje szczęście od mężczyzny. Zupełnie tego nie kumam. A jeszcze to , czy on woli i lubi grube, chude czy inne to już zupełnie szkoda oczu czytanie tych dyrdymalow. Żyj jak lubisz i rób co lubisz ...bez oglądania się na pochwały albo na  bycie ganiona  przez  innych. Wpisywanie się w czyjeś ramy i wtlaczanie  się w schematy to zło. Facet to najczęściej żadna wyrocznia ! Proszę zapamiętać. !! 

Dzięki za odpowiedź ale moje pytanie nie ma nic wspólnego z chęcią podobania się mężczyznom. To trochę bardziej chodzi o taką złą stronę takiej kobiecości, która no jednak trochę rzuca się w oczy ale nie chcę pisać dokładnie o co chodzi, bo wtedy nikt mi pewnie nic nie odpisze 

Gość Ona
8 godzin temu, Gość Onn napisał:

Jest to kobieta która emocje rozladowywuje   poprzez jedzenie, wmawiając, ze mężczyźni takie kobiety lubią, otóż nie. 

Póki co zadna cie nie chce, bo jesteś brzydkim nieudacznikiem... Zatem  Wypad. I mow za siebie. Dość wprawadzania kobiet w kompleksy przez męskie scierwa z najgorszego sortu! 

A wagę w normie warto mieć dla siebie, dla zdrowia. Nigdy dla. Chlopa! 

Gość Kobieca

Wolę mieć biust i tyłek i wyglądać jak kobieta, co nie znaczy gruba..niż być zasuszona jak śliwka, bo kości obciagniete skórą. Przynajmniej ...enki na mnie ładnie leżą, a nie wiszą. 

Gość Taka prawda
3 godziny temu, Gość Kobieca napisał:

Wolę mieć biust i tyłek i wyglądać jak kobieta, co nie znaczy gruba..niż być zasuszona jak śliwka, bo kości obciagniete skórą. Przynajmniej ...enki na mnie ładnie leżą, a nie wiszą. 

🤮🤮🤮🤮

Gość Gość

Chodzi o kobiety, które są szczupłe i zgrabne, ale mają większy biust i fajny tyłeczek? Toż to przecież ideały! Kwintesencja kobiecości. Każdy facet by chciał być z taką kobietą. I tak, są cholernie seksowne. 

Gość gość

zgrabne i jest za co chwycić takie są super

Gość Gość

Jednym się podoba, a drugim nie .

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jednym się podoba, a drugim nie .

Komu niby nie? Chyba tylko gejom.

Gość Gość
47 minut temu, Gość gość napisał:

Komu niby nie? Chyba tylko gejom.

Geje to w kobietach nie gustują.  Nie wszystkim podobają się kobiety z takimi sporymi tyłkami. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Geje to w kobietach nie gustują.  Nie wszystkim podobają się kobiety z takimi sporymi tyłkami. 

Większości podoba się kobieta z kobiecą figurą. Po co się oszukiwać? Kobieca nie znaczy gruba.

Gość Esteta

Kobiety nie dziewczyny, super jak mają i tu i tam trochę więcej ciałka. KOCHAM takie :*

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Większości podoba się kobieta z kobiecą figurą. Po co się oszukiwać? Kobieca nie znaczy gruba.

Kobieca nie znaczy też z dużymi biodrami i tyłkiem (co nie znaczy, że jest gruba). Może i większości,  ale nie wszystkim.  Znam paru którym się nie podobają. 

Gość Gość
18 godzin temu, Gość Onn napisał:

Poklepujcie siebie dalej i wmawiajcie o uroku . Tylko pytanie dlaczego nikt was nie chce? Woli mężatki? 

Desperat 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Kobieca nie znaczy też z dużymi biodrami i tyłkiem (co nie znaczy, że jest gruba). Może i większości,  ale nie wszystkim.  Znam paru którym się nie podobają. 

To co to są w takim razie kobiece kształty jeśli nie typowo duże cycki i w miarę kształtne biodra z tylkiem? To jest kobieca figura w ogólnym rozumieniu.

Gość animalik
19 godzin temu, Gość jojo napisał:

Czy przeciętnemu facetowi taka kobieta działa jakoś bardziej na wyobraźnie czy to tylko tak zaburzonym jednostkom co się wszystko z jednym kojarzy?

kobieta z kobiecymi kształtami? czyli jaka to?

Gość Gość

I wciecie w talii oczywiście.

Gość jojo

Wiadomo, że są różne gusta, zawsze tak było i będzie. Ale mi chodziło o to w moim pytaniu czy taka kobieta siè tak ogólnie bardziej seksualnie kojarzy przeciętnemu mężczyźnie któremu się podoba?

Gość Gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

To co to są w takim razie kobiece kształty jeśli nie typowo duże cycki i w miarę kształtne biodra z tylkiem? To jest kobieca figura w ogólnym rozumieniu.

Inaczej wygląda kobieta z wymaganiami 86-60-86, a inaczej 96- 60-96. I to i to są kobiece kształty,  i jeden woli tą z większymi wymiarami a drugi nie. Nie zawsze dla każdego im większy biust i tyłek tym ładniej.  

Gość Gość

Inaczej wygląda kobieta z wymaganiami 86-60-86, a inaczej 96- 60-96. I to i to są kobiece kształty,  i jeden woli tą z większymi wymiarami a drugi nie. Nie zawsze dla każdego im większy biust i tyłek tym ładniej.  

Proporcje po prostu. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość jojo napisał:

Wiadomo, że są różne gusta, zawsze tak było i będzie. Ale mi chodziło o to w moim pytaniu czy taka kobieta siè tak ogólnie bardziej seksualnie kojarzy przeciętnemu mężczyźnie któremu się podoba?

Jak się komuś kobieta podoba (bez względu na to jakue matę kształty) to kojarzy mu się też seksualnie.  

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Proporcje po prostu. 

I nie musi to być kobieta z typowo dużym biustem i biodrami, żeby mieć kobiece kształty.  

Gość Gość

I nie musi to być kobieta z typowo dużym biustem i biodrami, żeby mieć kobiece kształty.  

No wielkich mieć nie musi ale taka bez cycków bioder i talii wyraźnie zaznaczonych kobieca nie jest. Bo to nie są cechy kobiece. Tak jak męskie nie są biodra i wielka ....

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

No wielkich mieć nie musi ale taka bez cycków bioder i talii wyraźnie zaznaczonych kobieca nie jest. Bo to nie są cechy kobiece. Tak jak męskie nie są biodra i wielka ....

Tyle, że był podany link o jakie kobiece kształty chodzi- a takie nie każdemu się podobają. 

Gość Gość
50 minut temu, Gość jojo napisał:

A znasz faceta, któremu seksualnie nie kojarzy się kobieta która mu się podoba?