Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałyMały

Mam 34 lata, 11 centymetrowego małego i jestem prawiczkiem. Jak żyć?

Polecane posty

Gość MałyMały

Mam 34 lata, 11 centymetrowego małego 11 cm i jestem prawiczkiem.

Czy mam jakiejkolwiek dziewczyny jakąkolwiek szansę czy mogę sobie palnąć w łeb. Szczególnie będę wdzięczny za szczerą opinię kobiet.

Pocieszcie mnie lub rozjedźcie.

Gość gość

Masz jeszcze język i palce.:)  Kobiecie palcówka też sprawia przyjemność. Ważniejszy od rozmiaru jest obwód.

Abstra...ąc od fizjonomii, seks jest w mózgu. Pociągasz kobietę, inspirujesz ją, fascynujesz to i w sypialni znajdziecie porozumienie.

Zanim sobie palniesz w "łeb" spróbuj pofiglować.

Powodzenia.

Gość tu kobieta

Tak, język i palce bardzo ważne. Trzeba tylko podczas ,,tego " pytać partnerki czy sprawia jej to przyjemność (chodzi o odczucia- jedne lubią delikatnie, inne mocniej), jeśli nie do końca to niech sama poprowadzi twoją rękę. Nie powinno to jej krępować.W sypialni wszystko jest dozwolone za wspólną zgodą.

Kiedy wreszcie zrozumiesz jeden z drugim,że wielkość ku/tasa nie jest wyznacznikiem szczęścia. Nie dla wszystkich kobiet liczą się centymetry!  W szkole średniej miałem kumpla,który był niski, karłowaty ze sporym brzuchem w dodatku był bardzo skromnie obdarzony. Miał jednak coś w sobie co przyciągało do niego dziewczyny i miał ich dużo więcej niż my. Jak to się kiedyś mówiło miał dobrą bajerę i twarz amanta,co wystarczyło żeby na każdej imprezie kobiety kleiły się do niego jak muchy do lepu.

Gość gość

Poderwij samotną matkę, one z wdzięczności za zainteresowanie dają szybko i są zaangażowane. Zamocz i uciekaj. Szału się nie spodziewaj (poród lub kilka) ale przynajmniej będziesz miał to za sobą. 

Gość MałyMały
21 godzin temu, Gość gość napisał:

Masz jeszcze język i palce.:)  Kobiecie palcówka też sprawia przyjemność. Ważniejszy od rozmiaru jest obwód.

Abstra...ąc od fizjonomii, seks jest w mózgu. Pociągasz kobietę, inspirujesz ją, fascynujesz to i w sypialni znajdziecie porozumienie.

Zanim sobie palniesz w "łeb" spróbuj pofiglować.

Powodzenia.

mały to nie siusiak

Gość Kingusia
22 godziny temu, Gość MałyMały napisał:

Mam 34 lata, 11 centymetrowego małego 11 cm i jestem prawiczkiem.

Czy mam jakiejkolwiek dziewczyny jakąkolwiek szansę czy mogę sobie palnąć w łeb. Szczególnie będę wdzięczny za szczerą opinię kobiet.

Pocieszcie mnie lub rozjedźcie.

Podaj długość fletu we wzwodzie.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość MałyMały napisał:

mały to nie siusiak

Dobrze przyjmuje do wiadomości.:)