Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Chcialabym poznac w koncu odpowiedniego mezczyzne.

Polecane posty

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Po pierwsze MUSI byc DOJRZALY, czyli musi rozumiec po co jest kobiecie i jaka ma pelnic role w zwiazku.

Nie cierpie facetow, ktorzy juz nie maja 13 lat a nadal tak sie zachowuja, jak gowniarze, jak mamisynki rozkapryszone, zrzedliwe i niedostosowane do zycia, bo bez mamy utrzymanki przepadna. To juz lepiej byc sama niz z facetem, ktory do niczego sie nie nadaje.

Po drugie ma byc ATRAKCYJNY, zadbany, nie wygladac jak lump, czyli jak polowa facetow w Polsce.

Po trzecie KULTURALNY, nie moglabym sie niego wstydzic przed ludzmi.

Po czwarte SZANOWAC KOBIETE, ma kochac, dbac o nia, byc wiernym i nigdy nie powiedzic zlego slowa o niej.

Ma dac kobiecie POCZUCIE BEZPIECZENSTWA, czyli powinien chciec dla niej jak najlepiej i powinien zapewnic jej wszystko co najlepsze, czego oczekuje i potrzebuje.

czyli ma byc MEZCZYZNA, a nie pyskatym gowniarzem po 30stce nienadajacym sie do niczego poza chlapaniem ryjkiem

Mam wszystkie te cechy, a żadna nie jest mną zainteresowana.

Gość Xxxxx

I tak wszyscy zdechniecie - katastrofy ekologicznej nie da się zatrzymać.

Gość Kasia-00011
31 minut temu, Gość vvv napisał:

... nie marudz. juz dawno znalazlbys babe gdybys tylko nie marudzil jak ty biedny w internecie. wszedzie sie wciskasz

Gość taki jeden
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Takiego mezczyzny nie spotkasz.

Teraz to odpady sa a nie mezczyzni.

Jak arogancja w Tobie i brak pozytywnego myślenia, współczuję 😉

Gość vvv
5 godzin temu, Gość Kasia-00011 napisał:

... nie marudz. juz dawno znalazlbys babe gdybys tylko nie marudzil jak ty biedny w internecie. wszedzie sie wciskasz

Na żywo nie marudzę, więc to nie to.

Gość ryj jak małpa
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

Po pierwsze MUSI byc DOJRZALY, czyli musi rozumiec po co jest kobiecie i jaka ma pelnic role w zwiazku.

Nie cierpie facetow, ktorzy juz nie maja 13 lat a nadal tak sie zachowuja, jak gowniarze, jak mamisynki rozkapryszone, zrzedliwe i niedostosowane do zycia, bo bez mamy utrzymanki przepadna. To juz lepiej byc sama niz z facetem, ktory do niczego sie nie nadaje.

Po drugie ma byc ATRAKCYJNY, zadbany, nie wygladac jak lump, czyli jak polowa facetow w Polsce.

Po czwarte SZANOWAC KOBIETE, ma kochac, dbac o nia, byc wiernym i nigdy nie powiedzic zlego slowa o niej.

Ma dac kobiecie POCZUCIE BEZPIECZENSTWA, czyli powinien chciec dla niej jak najlepiej i powinien zapewnic jej wszystko co najlepsze, czego oczekuje i potrzebuje.

czyli ma byc MEZCZYZNA, a nie pyskatym gowniarzem po 30stce nienadajacym sie do niczego poza chlapaniem ryjkiem

Kupuj modela z serialu w TV poyebana babo

Gość tripoli

Oczywiscie masz racje autorko. Faceci nie daja nic kobiecie. Nie ma sensu sie z nimi  ogole wiazac, mieszkac. Ja sama jestem wiele lat sama i nie wiem po co mialby mi byc potrzebny facet. Mam kolezanki, ktore sa dlugo same i sa szczesliwe, facetow nie szukaja. Mam tez kolezanki, co maja facetow i albo narzekaja na nich ze olewaja je albo tylko obrazaja. Po co wiec miec faceta ? zeby byc obrazanym, bo tylko to faceci potrafia. Jak dla mnie faceci sa beznadziejni i niepotrzebni kobietom.

kup se kota i nie píerdol

Gość gość111

Mnie też NIC dobrego nie spotkało ze strony mężczyzn, kompletnie nic. No może jeden był taki co to umiał się nieźle bzykać i do tego miał dość pokaźny sprzęt, ale oprócz tego to prymityw, czepiający się o byle co, niedoceniający, złośliwy itp. - dodam, że nie był przystojny, twarz miał jak malpiszon, ale oczywiście zachciewało mu się idealnej zawsze chętnej sexy lali. A są tacy co i nawet kopulować porządnie nie umieją, do tego traktują jak byle co, wymagają, nie ma z nimi o czym pogadać. No dramat.

Gość tenor

Takiego mezczyzny nie spotkasz.

Teraz to odpady sa a nie mezczyzni.

ona szuka mega jelenia, takich faktycznie nie ma, faceci przestali być naiwni i widzą co się święci

Gość ... na was świnie

ja nie szukam i moje kolezanki tez nie, wiec nie wiem kogo pytasz

nikt was rozczeniowych kur-w nie chce, zdychajcie same bez kota nawet, egoistyczne prukwy

Gość yaremi
7 godzin temu, Gość Facet napisał:

Autorko spełniam twoje warunki. Jeżeli jesteś ładna, zgrabna, z dużym biustem, masz 22-26 lat, miła, inteligentna i dobra w łóżku, to zgłaszam się. 

Ale ona zaraz wynajdzie coś abyś nie sprostał jej wymaganiom, bo jest yebnięta. Stawia w hooj wymagań a sama tylko oferuje gołą du'pe, choć pewnie i w ruhaniu jest kiepska jak większość tępot, bo aby być dobra w ruhaniu to trzeba ćwiczyć.

Gość baby są żałosne
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

nie wypowiadaj się za koleżanki, bo się zdziwisz

koleżanki tylko znajdą faceta i potem się odsuną od żałosnych singielek niedymajek, hahaha, one rywalizują o tych samych facetów bo to prymitywne gady, niby takie niezależne a w nocy każda płacze w poduszke, ale przy innych udaje twardą sztuke, komedia

Gość baby są żałosne
6 godzin temu, Gość vvv napisał:

bo gdy spełnisz wymagania to taka drewniana księżniczka podnosi poprzeczke i nigdy jej nie zadowolisz, chora umysłowo

Gość gość
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Jeżeli ty twierdzisz że połowa facetów w Polsce wygląda jak lumpy to nie dziwne że nie możesz znaleźć chłopa i pewnie nigdy nie znajdziesz.

Gość baby są żałosne
23 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Mnie też NIC dobrego nie spotkało ze strony mężczyzn, kompletnie nic. No może jeden był taki co to umiał się nieźle bzykać i do tego miał dość pokaźny sprzęt, ale oprócz tego to prymityw, czepiający się o byle co, niedoceniający, złośliwy itp. - dodam, że nie był przystojny, twarz miał jak malpiszon, ale oczywiście zachciewało mu się idealnej zawsze chętnej sexy lali. A są tacy co i nawet kopulować porządnie nie umieją, do tego traktują jak byle co, wymagają, nie ma z nimi o czym pogadać. No dramat.

Może twoja osoba przyciąga prymitywów bo jesteś płytka i pusta?

Dałaś się dymać facetowi co miał ryj jak małpiszon? Desperacja klasy XXL

Może pomyśl DLACZEGO tylko takie typy na ciebie lecą, co powoduje ten fakt. Pewnie stroisz się jak lalka a do takich tylko tępaki lecą jak muchy do gõwna.

Gość kiblowe sny
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeżeli ty twierdzisz że połowa facetów w Polsce wygląda jak lumpy to nie dziwne że nie możesz znaleźć chłopa i pewnie nigdy nie znajdziesz.

jest młoda i myśli że doopą zwojuje świat, dobije 30, 40, uroda padnie to zrozumie że jej uroda tylko przeszkadza i to żaden atut, pewnie zostanie jej tylko skok z mostu

Gość gość111
3 minuty temu, Gość baby są żałosne napisał:

Może pomyśl DLACZEGO tylko takie typy na ciebie lecą, co powoduje ten fakt. Pewnie stroisz się jak lalka a do takich tylko tępaki lecą jak muchy do gõwna.

Pudło i to po całości. Wręcz było mi wypominane to że nie stroję się jak lalka. A faceci traktują mnie źle właśnie dlatego że laki nie przypominam, Większość pustych próżnych kobiet, których jedynym atutem jest zaje/bisty wygląd i nadmierna dbałość o wizerunek jest uwielbianych, kochanych, docenianych. Ja "nie zasługuję" na miłość, bo jestem za mało atrakcyjna fizycznie i nie stroję się na co dzień jak na dicho albo wesele.

Gość łysy1410
10 minut temu, Gość baby są żałosne napisał:

Może ten małpiszon miał fajny charakter dlatego mu dała przecież kobity twierdzą że najważniejszy jest charakter i wnętrze u faceta  :)

Gość gość111
Przed chwilą, Gość łysy1410 napisał:

Może ten małpiszon miał fajny charakter dlatego mu dała przecież kobity twierdzą że najważniejszy jest charakter i wnętrze u faceta  🙂

Z perspektywy czasu to sama nie do końca to rozumiem, ale nawet miło się spędzało z nim czas (poza momentami kiedy mnie krytykował itp.) i naprawdę umiał się mną zająć jęsli chodzi o TE klocki (if U know what I mean), chłop był bardzo prosty, wiejskiego pochodzenia, ale jednocześnie niegłupi, to i na seks się czasem zgodziłam, z tym że prawie za kazdym razem pod wpływem. No taka prawda.

Witam i rozbawił mnie ten temat ,pusty ,śmieszny po prostu głupi;

MUSI byc DOJRZALY- ok jestem i znam 10-ki podobnych

Po drugie ma byc ATRAKCYJNY,- sprawa gustu o tym się nie dyskutuje mówią tak

Po trzecie KULTURALNY,- tak nawet do bólu co nieraz dziwnie wyglada ale nic połowicznie sa setki takich.

Po czwarte SZANOWAC KOBIETE, -panienko czy dziecinko (przepraszam)szacunek należy sie wszystkim nie zaleznie ale to powiedzmy 50na 50% wiecej samo życie weryfikuje i albo tracimy lub zyskujemy znajac życie tracimy ,szacunek nie bierze się z niczego jest na pocżatku karta ileś % z wychowania o ile go mamy na resztę solidnie trzeba zapracowac i mówię odrazu można stracić go w 1 dzień a odbudowywac latami to nie zapomoga czy 500+.

Ma dac kobiecie POCZUCIE BEZPIECZENSTWA- kazdy mężczyzna musi to zapewnić inaczej to ... i fircyk ale ma to swą cenę i jest różnie przez kobiety rozumiane i tak praca w nadgodz na początku bedzie ok puźniej mogą być konsekwencje tego , zaniedbania czy zdrady , aluzje nie masz czasu dla mnie itp, brak nadgodzin hm nie zawsze facet zarabia kroci z tym róznie marudzenie znajdz lepsza prace czy tp, to tylko przykłady.zawsze nie dogodzisz nie zadowolisz pozostaje coś ?

czyli ma byc MEZCZYZNA,- O i tu mamy problem czy wy kobiety wiecie co to znaczy być 100% mężczyzną ??? raczej nie , to nie fircyk czy maczo ale samiec co wie czego chce dla siebie i rodziny nie pozwoli sobą manipulować czy pogrywac bo coś tam koleżanka powiedziała czy doradziła , nawet jak kocha , zaciśnie zęby i powie koniec i kropka , mężczyzne trzeba przekonać nie kłutnia , szantarzem czy zbędną dyskusją fochem , dziś już nie ma mężczyzn są w zaniku z braku kobiet które są nich warte dostosowali sie do podaż -popyt ,

sory autorko nie zniesiesz mężczyzny po 2 tyg bedziesz miała dośc

jego atrybuty to

rodzina

prawda

honor

wierność

duma

szacunek obopólny i nie ma kompromisów w nim obrazisz czy zadrwisz nie ma ulgi

nie wybacza szczególnie jak publicznie tej zadry nie zniwelujesz uśmiechem , seksem czy innymi umizgami kobiecymi .

A teraz sama sobie odpowiedz czy tego chcesz może ? ale czy jesteś tego warta

co masz w zamian co nie mają miliony innych zwykłych kobiet kórych on ma na skinienie , mężczyzna wiąże sie raz i tylko raz na full bez granic 2raz już nie bedzie to samo nie na full nie na całego nie bez granic , tylko głupcy mówia że miłość można przeżyć kilka razy głupcy i stracency co nie umieją pogodzić sie że spaprali życie i próbują od nowa , śmiech mnie ogarnia jak czytam byłem-łam 10lat w zwiazku i wypaliło sie co kurde albo nigdy nie kochałaś albo okłamywałas lub myliłąś z zauroczeniem a eraz co naprawde kocha ha ha tak na ile 5-10-15lat  a może strach utwierdza że kocha i brak sumienia do przyznania sie do porażki błedu (dobra filozofia ale czy naprawde bez racji)

śmiem twierdzić autorko że masz duze wymagania a nic w zamian stawiam milion że mijało ciebie 100mężczyzn prawdziwych ale byłas dla nic zwykła kobiecinką bez tej iskry kobiecości,zmysłowości,zaciekawienia czy chęci reakcji z ich strony i wysilenia sie na poznanie ,

my też oceniamy i to w pare min lub po kilku zdaniach rozmowy,gestach , mimice  na oko to gadka nie wykopał bym jej z łózka ale coś wiecej to pas i wypad

przepraszam bardzo jak kogoś uraziłem ten świat wy kobiety stworzyliscie bez zasad bez norm tolerancja głupota swoboda coś za cos przykre to , czasami zdarza mi sie spotkać skarb prawdziwą kobietę , miłą kulturalną z tym czymś nie określnym urokiem zmysłowościa a zarazem pełną uroku ale zajętą kóra pozwala być mężczyzną , zazdroszczę tym facetą ich skarbu ale to skarb świety poza zasiegiem i za to im sie kłaniam to perły w tym parszywym świecie

pa

Gość Kondzio
10 godzin temu, Gość gosc napisał:

Sory koleżanko, ale jak się chcę dojrzałego mężczyznę, to samemu trzeba być dojrzałym. A dojrzała kobieta wie, że na związek pracują dwie osoby, a nie zachowuje się jak roszczeniowa księżniczka, która chciałaby leżeć i pachnieć a ten dojrzały księciu miałby usługiwać i przejąć całą odpowiedzialność za związek... A gdzie tu potrzeby mężczyzny? Brzmisz jak narcyzka, która patrzy na innych z góry, stawiająca żądania, którym nie sprosta nikt, bo każdy zaraz będzie zły, każdemu znajdzie się wady, choćbyś spotkała kogoś najbliżej ideału. Nigdy nikogo szczerze nie pokochasz z takim podejściem. Wszystko działa zawsze w dwie strony, a i nie ma ludzi identycznych, tym bardziej w układzie kobieta-mężczyzna, więc gdzieś te potrzeby będą się ścierać. Także odwróć wymagania w drugą stronę i zmień na chwilę perspektywę patrzenia.

A może już jestem nienadającym się do niczego poza chlapaniem ryjkiem? Pokaż swoją dojrzałość.

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość gosc napisał:

Szukanie igły w stogu siana, takich jest może 5%...

Gość gosc

chyba poznałam takiego mezczyzne, o ktorym piszesz.... do tego przystojny 😮 az nie wierze.... z tym, ze to ja jestem ta "nieidealna strona" i nie wiem, zobacze co z tego wyjdzie...nie ma reguły. Był ostry przesiew, wulgarnych albo zdesperowanych wyczuwam od razu... Mam nadzieje, ze tego nie schrzanie. 

Gość Pajkosz

Ciągle czekam na info ,co oferuje autorka tego postu . Ona wymaga i chce ,a co w zamian ?? 

Gość love
4 minuty temu, maxx-66 napisał:

Witam i rozbawił mnie ten temat ,pusty ,śmieszny po prostu głupi;

MUSI byc DOJRZALY- ok jestem i znam 10-ki podobnych

Po drugie ma byc ATRAKCYJNY,- sprawa gustu o tym się nie dyskutuje mówią tak

Po trzecie KULTURALNY,- tak nawet do bólu co nieraz dziwnie wyglada ale nic połowicznie sa setki takich.

Po czwarte SZANOWAC KOBIETE, -panienko czy dziecinko (przepraszam)szacunek należy sie wszystkim nie zaleznie ale to powiedzmy 50na 50% wiecej samo życie weryfikuje i albo tracimy lub zyskujemy znajac życie tracimy ,szacunek nie bierze się z niczego jest na pocżatku karta ileś % z wychowania o ile go mamy na resztę solidnie trzeba zapracowac i mówię odrazu można stracić go w 1 dzień a odbudowywac latami to nie zapomoga czy 500+.

Ma dac kobiecie POCZUCIE BEZPIECZENSTWA- kazdy mężczyzna musi to zapewnić inaczej to ... i fircyk ale ma to swą cenę i jest różnie przez kobiety rozumiane i tak praca w nadgodz na początku bedzie ok puźniej mogą być konsekwencje tego , zaniedbania czy zdrady , aluzje nie masz czasu dla mnie itp, brak nadgodzin hm nie zawsze facet zarabia kroci z tym róznie marudzenie znajdz lepsza prace czy tp, to tylko przykłady.zawsze nie dogodzisz nie zadowolisz pozostaje coś ?

czyli ma byc MEZCZYZNA,- O i tu mamy problem czy wy kobiety wiecie co to znaczy być 100% mężczyzną ??? raczej nie , to nie fircyk czy maczo ale samiec co wie czego chce dla siebie i rodziny nie pozwoli sobą manipulować czy pogrywac bo coś tam koleżanka powiedziała czy doradziła , nawet jak kocha , zaciśnie zęby i powie koniec i kropka , mężczyzne trzeba przekonać nie kłutnia , szantarzem czy zbędną dyskusją fochem , dziś już nie ma mężczyzn są w zaniku z braku kobiet które są nich warte dostosowali sie do podaż -popyt ,

sory autorko nie zniesiesz mężczyzny po 2 tyg bedziesz miała dośc

jego atrybuty to

rodzina

prawda

honor

wierność

duma

szacunek obopólny i nie ma kompromisów w nim obrazisz czy zadrwisz nie ma ulgi

nie wybacza szczególnie jak publicznie tej zadry nie zniwelujesz uśmiechem , seksem czy innymi umizgami kobiecymi .

A teraz sama sobie odpowiedz czy tego chcesz może ? ale czy jesteś tego warta

co masz w zamian co nie mają miliony innych zwykłych kobiet kórych on ma na skinienie , mężczyzna wiąże sie raz i tylko raz na full bez granic 2raz już nie bedzie to samo nie na full nie na całego nie bez granic , tylko głupcy mówia że miłość można przeżyć kilka razy głupcy i stracency co nie umieją pogodzić sie że spaprali życie i próbują od nowa , śmiech mnie ogarnia jak czytam byłem-łam 10lat w zwiazku i wypaliło sie co kurde albo nigdy nie kochałaś albo okłamywałas lub myliłąś z zauroczeniem a eraz co naprawde kocha ha ha tak na ile 5-10-15lat  a może strach utwierdza że kocha i brak sumienia do przyznania sie do porażki błedu (dobra filozofia ale czy naprawde bez racji)

śmiem twierdzić autorko że masz duze wymagania a nic w zamian stawiam milion że mijało ciebie 100mężczyzn prawdziwych ale byłas dla nic zwykła kobiecinką bez tej iskry kobiecości,zmysłowości,zaciekawienia czy chęci reakcji z ich strony i wysilenia sie na poznanie ,

my też oceniamy i to w pare min lub po kilku zdaniach rozmowy,gestach , mimice  na oko to gadka nie wykopał bym jej z łózka ale coś wiecej to pas i wypad

przepraszam bardzo jak kogoś uraziłem ten świat wy kobiety stworzyliscie bez zasad bez norm tolerancja głupota swoboda coś za cos przykre to , czasami zdarza mi sie spotkać skarb prawdziwą kobietę , miłą kulturalną z tym czymś nie określnym urokiem zmysłowościa a zarazem pełną uroku ale zajętą kóra pozwala być mężczyzną , zazdroszczę tym facetą ich skarbu ale to skarb świety poza zasiegiem i za to im sie kłaniam to perły w tym parszywym świecie

pa

Jaki elaborat a w dodatku jasnowidz 🙂

Gość love
3 godziny temu, Gość vvv napisał:

Na żywo nie marudzę, więc to nie to.

Zainteresowałeś mnie. Mam ochotę z tobą popisać.