Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka23

Urok?

Polecane posty

Gość Stokrotka23

Witam wszystkich. Jestem tu nowa i chciałabym zapytać o jedna rzecz. Mianowicie moja stara znajoma rzuciła na mnie jakieś przekleństwo. Wiem o tym, ponieważ zajmuje się ona właśnie takimi rzeczami, jak jeszcze byłyśmy ze sobą blisko to nie raz opowiadała mi co jest w stanie zrobić, ale nigdy nie brałam tego za bardzo na poważnie. Poklociłysmy się kilka dni temu, ona krzyczała coś do mnie gdy wychodziłam od niej z domu, usłyszałam tylko kawałek „na własnej skórze się przekonasz”. Wczoraj wyjechała za granice do rodziny, bo planowała ich odwiedzić i nie wiem ile tam zostaje. Na pewno się nie pogodzimy, bo była to dość duża kłótnia, ale gorzej się czuje od tamtego momentu, gubię różne rzeczy, mam małe wypadki, boje się strasznie o siebie, bo wiem, że ona ma jakaś moc. Jest coś co mogę zrobić żeby pozbyć się „uroku”? Sprawdzić czy go mam? Do kogo się zgłosić?

Gość Gość

Możesz napisac do wróżki Wiśniewskiej tej co ma filmy na yt. Zna sie na rzeczy i potrafi ściągnąć klątwe

Gość

tak, aska jest ok

mozesz tez

-wykapac sie w wodzie z sola. ewentualnie z czosnkiem

- wykapac sie w wywarze z ostrozenia- jeslicos bedzie to beda takie faflunki jak kurz wwodzie

- okadzic dom szalwia i piolunem

(kapielmin 20-30 minut i zanurzasz sie sama z  wlosami)