Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona

Bol przy stosunku

Polecane posty

Gość Zrozpaczona

Hej,

chodzi o okropny, nie do zniesienia bol przy stosunku. Miałam już kilka prób i każda kończyła się fiaskiem partner nie chciał mnie po prostu krzywdzić i przestawał widząc jak duży sprawia mi to bol. Mam 23 lata a nadal czuje się jak dziewica dodatkowo obawiam się ze partner dłużej już nie wytrzyma i po prostu ode mnie odejdzie... czy jest tu jakaś bratnia dusza która tez zmagała się z tym problem i może mi coś doradzić ? :( 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zrozpaczona napisał:

Hej,

chodzi o okropny, nie do zniesienia bol przy stosunku. Miałam już kilka prób i każda kończyła się fiaskiem partner nie chciał mnie po prostu krzywdzić i przestawał widząc jak duży sprawia mi to bol. Mam 23 lata a nadal czuje się jak dziewica dodatkowo obawiam się ze partner dłużej już nie wytrzyma i po prostu ode mnie odejdzie... czy jest tu jakaś bratnia dusza która tez zmagała się z tym problem i może mi coś doradzić ? :( 

Kozią cipę masz, do gina natnie i po problemie.

Gość wiesz
4 minuty temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Hej,

idz do ginekologa. Albo masz bardzo ciasną i wymaga duuużo czasu nim będzie dobrze,albo masz zbyt suchą/nie jesteś zbyt podniecona partnerem ewentualnie i to też gorsza z opcji - wynika to z choroby/infekcji,więc radze isć do ginekologa z tym

Gość Zrozpaczona

Ginekolog powiedział że taka moja natura i budowa  i po ciąży będzie lepiej ... dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Przejdę się do innego może doradzi mi coś innego 

Gość wiesz
Przed chwilą, Gość Zrozpaczona napisał:

Ginekolog powiedział że taka moja natura i budowa  i po ciąży będzie lepiej ... dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Przejdę się do innego może doradzi mi coś innego 

po porodzie tak moze byc,poniewaz tam sie rozciagniesz. Powodzenia