Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nadrobić stracony czas??

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to że nie mam żadnych znajomych ani przyjaciół bo kiedyś byłem powiedzmy nie zbyt towarzyski teraz przez ostatni rok coś się we mnie zmieniło i stałem się przeciwieństwem siebie z przeszłości.Mam 20 lat w pracy rozmawiam i przebywam z ludzmi w większości o 10 20 lat starszym.Rozmawiam też z bratem ciotecznym młodszym o 4 lata ale on jak i kolega starszy o 2 lata mają swoje towarzystwo i dla nich jestem na szarym końcu.

Gość grgerg

ku.rwa masz 20 lat i placzes? gosciu porzed tobva wsyzstko, ja mam 35 lat i nie mam nikogo.. ot jest dramat

Gość Gość

Nie da się, ale jeszcze możesz zmarnować ten przed tobą  próbując nadrobić ubiegły. 

Gość gość

Nie chodzi o to że narzekam tylko nie bardzo wiem jak się za to zabrać żeby coś zmienić.

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Nie chodzi o to że narzekam tylko nie bardzo wiem jak się za to zabrać żeby coś zmienić.

Po prostu żyć każdego dnia najlepiej jak potrafisz mając na uwadze swoje priorytety a nie zaprzątać myśli czasem zmarnowanym

Gość love

Skąd jesteś?

Gość gość
7 minut temu, Gość love napisał:

Skąd jesteś?

Okolice warszawy

Gość love

Przecież Wa-wa i okolice to nie pustynia. Mama twoja nie ma przypadkiem jakiejś koleżanki, znajomej która może ma córkę lub syna albo kogoś z kim mógłbyś rozpocząć znajomość?

Gość gość
5 minut temu, Gość love napisał:

Przecież Wa-wa i okolice to nie pustynia. Mama twoja nie ma przypadkiem jakiejś koleżanki, znajomej która może ma córkę lub syna albo kogoś z kim mógłbyś rozpocząć znajomość?

Nie za bardzo

Gość love

Chyba założę ,,Biuro wspólnych znajomych'' Mam wrażenie, że można byłoby w ten sposób zarobić niezłą kasę.

Gość love

Żartowałam, co tu taka cisza zrobiła się?