Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec Świata

Zasoby wody pitnej się kończą, lasy płoną a wy przejmujecie się jakimś głupim romansowaniem

Polecane posty

Gość Koniec Świata

Może zamiast jeździć samochodami, kupować mieszkania byście zaczęli sadzić drzewa i nie zanieczyszczać powietrza ???

2050 i wody zacznie brakować również w Polsce.

Serio musicie się kąpać codziennie a nie np. raz na tydzień, serio musicie spuszczać wodę po każdej wizycie w kiblu? Serio musicie jeździć do pracy kupami złomu zwanymi samochodami? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Koniec Świata napisał:

Może zamiast jeździć samochodami, kupować mieszkania byście zaczęli sadzić drzewa i nie zanieczyszczać powietrza ???

2050 i wody zacznie brakować również w Polsce.

Serio musicie się kąpać codziennie a nie np. raz na tydzień, serio musicie spuszczać wodę po każdej wizycie w kiblu? Serio musicie jeździć do pracy kupami złomu zwanymi samochodami? 

Won lewacki bolszewiku

Gość Asia

Gdzie mieszkasz?

Gość gosc

Przy takich temperaturach jak dzisiaj to ciezko sie byloby kapac raz na tydzien:D

Gość Asia

Opowiedz jeden dzień z Twojego życia.Bardzo ciekawa jestem.

Gość Koniec Świata

Dzień z życia???

Pracuję w schronisku dla zwierząt, gdyż uważam że zwierzęta zasługują na wszystko w przeciwieństwie do ludzi których nie trawię.

Walczę o  dobro świata. Nie tylko poprzez słowa ale poprzez czyny.

Nie mam samochodu.  Kąpię się raz na tydzień wodę spłukuję gdy to konieczne. Dłonię myję w wodzie którą umieszczam w misce która nadaje się do mycia nawet na 2 tygodnie. Segreguje śmieci, wspieram finansowo sadzenie drzew. Namawiam ludzi do oszczedzania wody

Ludzkość musi się opamiętać bo inaczej zostanie unicestwiona.

5 minut temu, Gość Asia napisał:

Gdzie mieszkasz?

Śląsk, więc jak widzisz mam dużo roboty w nawracanie tutejszej ludności.

Gość Koniec Świata
11 minut temu, Gość Asia napisał:

Opowiedz jeden dzień z Twojego życia.Bardzo ciekawa jestem.

Teraz ty opowiedz mi jak wygląda dzień z twojego życia

Lasów to akurat jest sporo... A co do wody to zamiast kąpieli w wannie lepszy jest szybki prysznic... W mniejszej ilości wody też można się odświeżyć 

20 minut temu, Gość Koniec Świata napisał:

byście zaczęli sadzić drzewa i

Tak dla ścisłości to głównym producentem tlenu są oceany a raczej roślinność która w nich rośnie. 

Nasza cywilizacja itak chyli się ku upadkowi.

Jeśli ktoś zmywa ręcznie naczynia to po każdym spłukaniu dobrze byłoby zakręcić kurek by strumień nie leciał przez cały czas... 

Gość QWA
10 minut temu, Gość Koniec Świata napisał:

Dzień z życia???

Pracuję w schronisku dla zwierząt, gdyż uważam że zwierzęta zasługują na wszystko w przeciwieństwie do ludzi których nie trawię.

Walczę o  dobro świata. Nie tylko poprzez słowa ale poprzez czyny.

Nie mam samochodu.  Kąpię się raz na tydzień wodę spłukuję gdy to konieczne. Dłonię myję w wodzie którą umieszczam w misce która nadaje się do mycia nawet na 2 tygodnie. Segreguje śmieci, wspieram finansowo sadzenie drzew. Namawiam ludzi do oszczedzania wody

Śląsk, więc jak widzisz mam dużo roboty w nawracanie tutejszej ludności.

Z tego co piszesz to idealnie nadajesz się do schroniska idealnie tam pasujesz, pracuj tam dalej

Gość Gość

Sorry ale mając się raz na tydzień musisz jēbac jak gòwno zwłaszcza że robisz w schronisku a tam smród jest taki że człowieka mdli jeszcze przez tydzień od wyjścia na sama myśl.  Woda w kiblu walaca szczochem to też jakiś przejaw brudactwa. Wszystko wspaniale że pomagasz zwierzętom ale jak można przy tym ludźmi gardzic gdy wielu z nich także potrzebuje pomocy? Nikt się nie kapie codzinnie siedziac w wannie jeśli tak rozumiesz kąpiel. Dla mnie to jakieś dziwne i fałszywe. Ludzi nie trawisz więc pewnie jesteś dziwaczka która ma jobla na punkcie zwierząt. 

Gość GOŚĆ

By temu zapobiec to cały Zachód by musiał oszczędzać zasoby tak hardcorowo jak autor.

Oni najwięcej marnotrawią w przeliczeniu na jednegomieszkańca.

No i musiałoby zniknąć ze 3 miliardy ludzi szczególnie tych z azji południowo wchodniej i Indonezji, czyli z rejonów gdzie wrzuca się najwięcej tworzyw sztucznych do oceanów i z państw gdzie jest przeludnienie.

7 minut temu, Gość Koniec Świata napisał:

Sama się unicestwi a po nas nastanie coś nowego. Tak było jest i będzie. Ziemia ma 4,5 miliarda lat a przynajmniej tak się szacuje więc przypuszczam że już nie jedna cywilizacja na niej żyła. Ogólnie nie ma się czym stresować. Łba sobie przecież nie urwiesz z tego powodu ☺.

Gość Koniec Świata
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sorry ale mając się raz na tydzień musisz jēbac jak gòwno zwłaszcza że robisz w schronisku a tam smród jest taki że człowieka mdli jeszcze przez tydzień od wyjścia na sama myśl.  Woda w kiblu walaca szczochem to też jakiś przejaw brudactwa. Wszystko wspaniale że pomagasz zwierzętom ale jak można przy tym ludźmi gardzic gdy wielu z nich także potrzebuje pomocy? Nikt się nie kapie codzinnie siedziac w wannie jeśli tak rozumiesz kąpiel. Dla mnie to jakieś dziwne i fałszywe. Ludzi nie trawisz więc pewnie jesteś dziwaczka która ma jobla na punkcie zwierząt. 

Jestem mężczyzną i uwierz mi, że używam tyle wody ile jest konieczne by zachować czystość.

Gość Człowiek nikt

Ja się nie przejmuję i tak umrę bezpotomnie, a problem mają ci którym zależy na przerwaniu swoich genów. Przynajmniej lżej umierać w takich okolicznościach pogody. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Koniec Świata napisał:

Jestem mężczyzną i uwierz mi, że używam tyle wody ile jest konieczne by zachować czystość.

No to świetnie. Ale zastanów się czemu ludzi nie trawisz. Zwierzęta są wspaniałe ale ludziom też trzeba pomagać.

Gość Koniec Świata
11 minut temu, marawstala napisał:

Lasów to akurat jest sporo... A co do wody to zamiast kąpieli w wannie lepszy jest szybki prysznic... W mniejszej ilości wody też można się odświeżyć 

Ostatnie wydarzenia z Amazonii i Syberii.

Higienę można zachować na dobrym poziomie przez szybki prysznic raz na tydzień lub jeśli to konieczne to raz na kilka dni.

Gość Koniec Świata
7 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Ja się nie przejmuję i tak umrę bezpotomnie, a problem mają ci którym zależy na przerwaniu swoich genów. Przynajmniej lżej umierać w takich okolicznościach pogody. 

Nie musisz się przejmować. Nie będziesz miał potomstwa czyli wyświadczyaz światu ogromną przysługę. Możesz sobie policzyć lub sprawdzić ile wody jeden człowiek zużywa przez całe swoje życie.

A genami się nie przejmuj twoje znikną pewnego dnis, a pozostałych znikną za 100 lat.

Gość Człowiek nikt
Przed chwilą, Gość Koniec Świata napisał:

Nie musisz się przejmować. Nie będziesz miał potomstwa czyli wyświadczyaz światu ogromną przysługę. Możesz sobie policzyć lub sprawdzić ile wody jeden człowiek zużywa przez całe swoje życie.

A genami się nie przejmuj twoje znikną pewnego dnis, a pozostałych znikną za 100 lat.

Najlepsze przetrwają najdłużej, a nawet możliwe że przeżyją i koniec świata. 

1 minutę temu, Gość Koniec Świata napisał:

ile wody jeden człowiek zużywa

Woda odparowuje i wraca do atmosfery i tak w kółko.

Gość Koniec Świata
10 minut temu, Gość Gość napisał:

No to świetnie. Ale zastanów się czemu ludzi nie trawisz. Zwierzęta są wspaniałe ale ludziom też trzeba pomagać.

I pomagam tym co na to zasługują.

Po co mam się przejmować podpalaczami traw lub tyni co wycinają lasy i mordują niewinne zwierzęta? Zdobycie pożywienia niech będzie, ale zabijanie i znęcanie się bez powodu. To jest godne potępienia.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Koniec Świata napisał:

Ostatnie wydarzenia z Amazonii i Syberii.

Higienę można zachować na dobrym poziomie przez szybki prysznic raz na tydzień lub jeśli to konieczne to raz na kilka dni.

Raz na tydzień? Człowieku o czym ty piszesz? Codzinnie się pocisz i brudzisz zwlaszcza latem. Podziękuje za tak rozumianą ekologię ...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Koniec Świata napisał:

I pomagam tym co na to zasługują.

Po co mam się przejmować podpalaczami traw lub tyni co wycinają lasy i mordują niewinne zwierzęta? Zdobycie pożywienia niech będzie, ale zabijanie i znęcanie się bez powodu. To jest godne potępienia.

A kto ci każe o takich dbać? Jest wiele miejsc gdzie można pomóc naprawdę potrzebującym więc dlaczego miałbyś pomagać szujom i piromanom? 

Gość Koniec Świata
3 minuty temu, lonelyman napisał:

Woda odparowuje i wraca do atmosfery i tak w kółko.

To co powiesz na takie rejony jak Półwysep Arabski Środek Usa, Zachód Chin

Tam więcej wody jest zużywanej do nawadniania pól uprawnych niż powraca. Wiele wody przepada w ten sposób.

Gość Pipi Landrsztung

Raz na tydzień się kompać, w lato?! Jeszcze nie myć sie i pracować w schronisku?!! Ręce myć w misce z wodą która stoi 2 tygodnie?!! Co to za roszczenia niejeździć autem, niespłukiwać wody...kocham zwierzęta i znam ludzi którzy też uwielbiają i zajmują sie nimi należycie, samej mi udało sie pare razy uratować jakieś biedactwo, ale ty to już przejaw trolactwa i gorylizmu bagiennego, niechce wyobrażać sobie jak wyglądasz bo aż brrrr...a pachniesz(raczej śmierdzisz) jeszcze gorsze brrrrrrr, ić te wywody zapisz w pamiętniku, nienawidzisz ludzi? To po co żyjesz? Samo przez sie mówi że nikt nie chce z tobą bliżej zawrzeć znajomości, każdy segreguje śmieci i nieraz wsparł kogoś lub coś dobroczynnie co nie czyni go żeby żądać od innych takich roszczeń, ile ty masz 12 lat? Bo intelekt napewno na tym poziomie. Nie pozdrawiam kogoś kto sam zatruwa powietrze swoim odorem i brudem.

Gość love

Już raczej nie da się wyhamować tej entropii. 

Gość Rambo

Dinozaury nie wytworzyły cywilizacji a też wyginęły na skutek katastrofy ekologicznej.

Podobno dzięki temu ssaki mogły wyjść z podziemia.

Tak czy inaczej zasadnym byłoby planować eksploatację najbliższej przestrzeni kosmicznej i przeniesienie produkcji w kosmos.

Byłby to wstęp do kolonizacji układu slonecznego.

Gość szaaarrriiiikkkk

Nasza cywilizacja ma sie bardzo dobrze,tylko wy dajecie sie wkrecic w Ideologie i propagande strachu….

W Polsce brak wody?!

Chyba was ...alo...chyba ,ze ktos chce powdyzszyc rachunki trzykrotnie...

Lykacie media jak stara baba czopki...

sik!

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Raz na tydzień? Człowieku o czym ty piszesz? Codzinnie się pocisz i brudzisz zwlaszcza latem. Podziękuje za tak rozumianą ekologię ...

Przepraszam że się wtrącam ale ja się myje też raz na kilka dni i nie śmierdzę.

A autor jak nie jest strasznie pobrudzony to nie musi się myć aż tak często.

Śmierdzi się jakoś po miesiącu chodzenia w tym samym.