Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka tematu

Czy sa mezczyzni, ktorym jest kompletnie obojetne czy ich dziewczyna bedzie chuda czy gruba?

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Tak + osobowość, tak jak inni kochają za wygląd i osobowość. Choć duże piersi to nie jest dobry przykład fetyszu, za duży wybór. Ale np cuckold czy bdsm już tak.

Nie kochasz kobiety jako kobiety, tej jedynej,  obdarzasz ją tylko uczuciem "przyjazni" jako narzędzia dostarczania tobie przyjemności z poniżania cię czy lizania ty$łka, co może robić każda inna dziw$ka. To nie jest miłość, nawet nie przywiązanie do człowieka a lubienie jak lubienie poręcznego młotka czy telefonu. Nie daj Bóg być tak "kochaną" osobą, dlatego tacy zadają się z bliźniakiem mentalnym czy lustrzanym odbiciem, jak siebie nazywają. Powiedz mi z kim jesteś a powiem ci kim jesteś, to bardzo mądra sentencja.

Gość Gość

Ja jestem grubsza,nie otyla, ale do chudej mi daleko. Moja wina bo nie chce mi się z tym nic robić. Twarz ok, biust ładny, charakter miły, ale też się nie stroje i nie uważam za ładna. I dwa razy w życiu miałam sytuacje, że spotykali się że mną faceci którzy wcześniej przebierali w prawdziwych ławkach i to o niebo ważniejszych. Ale co z tego jak nie dało się z nimi żyć że względu na charakter. Jeden się rozwiodl,  długo się spotykaliśmy ale przez wyjazd do pracy za granicę nam się drogi rozeszły, ale do tej pory mnie milo wspomina, lubi i szanuje i pomoglby mi gdybym miała kłopoty. A drugi miał taką pannę, że do tej pory jej urodę wspominają w pracy. Co z tego jak się zarli cały czas, laska próbowała wydoic to z kasy, itp. Uciekł od niej i mimo że miał ładniejsze chętne to ożenił się że mną, bo się dobrze dogadujemy, rozumiemy A i seks mamy rewelacyjny i naprawdę widzę jak mu oczy błyszczą jak się taki na moje piersi.

Więc to czasem tak jest że uroda i szczuplosc nie są wszystkim co potrzeba do zwiazku

Gość Gość

Przebierali w laskach- slownik w tel wariuje

Gość marycha
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem grubsza,nie otyla, ale do chudej mi daleko. Moja wina bo nie chce mi się z tym nic robić. Twarz ok, biust ładny, charakter miły, ale też się nie stroje i nie uważam za ładna. I dwa razy w życiu miałam sytuacje, że spotykali się że mną faceci którzy wcześniej przebierali w prawdziwych ławkach i to o niebo ważniejszych. Ale co z tego jak nie dało się z nimi żyć że względu na charakter. Jeden się rozwiodl,  długo się spotykaliśmy ale przez wyjazd do pracy za granicę nam się drogi rozeszły, ale do tej pory mnie milo wspomina, lubi i szanuje i pomoglby mi gdybym miała kłopoty. A drugi miał taką pannę, że do tej pory jej urodę wspominają w pracy. Co z tego jak się zarli cały czas, laska próbowała wydoic to z kasy, itp. Uciekł od niej i mimo że miał ładniejsze chętne to ożenił się że mną, bo się dobrze dogadujemy, rozumiemy A i seks mamy rewelacyjny i naprawdę widzę jak mu oczy błyszczą jak się taki na moje piersi.

Więc to czasem tak jest że uroda i szczuplosc nie są wszystkim co potrzeba do zwiazku

serio?? to prawdziwA miłosc jak widzi twoje cycki i oczy mu błyszcza

n nie masz urody i szczupłosci,to nadrabiasz to głupotą

bajki piszesz

hahaha no idio//tka

Gość gość

Grubsze są dobre w seksie ,nie są kłodami i chętne na eksperymenty .

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jestes zboczeńcem,  dlatego masz taką a nie inną hierarchię ważnych cech kobiety. Hierarchia wartości jest zależna od środowiska,  w którym się przebywa a ono od naszych potrzeb/osobowości/ upodobań. Pokaż mi swoich znajomych a powiem ci kim jesteś. Prawdopodobnie nigdy nie pokochasz, nie poznasz uczucia miłości. Jesteś normą zapewne prz3z to w swoim środowisku.

Gość Gość
34 minuty temu, Gość marycha napisał:

serio?? to prawdziwA miłosc jak widzi twoje cycki i oczy mu błyszcza

n nie masz urody i szczupłosci,to nadrabiasz to głupotą

bajki piszesz

hahaha no idio//tka

Podjelabym nawet dyskusje gdybyś T trepie w ogole rozumial co czytasz i nie probowal swojej glupoty i beznasziejnego charakteru tuszowac agresywnym hejtem . Ale tak to szkoda mi czasu na dyskusje z byle jakim, smutnym i zgorzknialym odpadem

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Obie historie sa prawdziwe. Mam 37 lat i dopiero teraz uwierzylam ze mozna mnie pokochac. Zawsze mi wmawiano ze grube jest gorsze i temat milosci i zwiazkow byl nie dla mnie a lata lecialy a ja nawet nie szukalam. Nadal mam problemy z nawiazywaniem bliskich relacji, ale uwierzylam w siebie i zaczelam o siebie dbac. Teraz waze 84 kg i nadal walcze. Teraz wiem ze milosci sie w kilogramach nie mierzy.

Weź nie ściemniaj, obaj kolecie z twojej bajeczki byli rzekomo: szczupli, romantyczni i do tego prawiczki. Mogłaś chociaż lepiej zmyślać co do tego drugiego, żeby nie było takich podobieństw. Następnym razem zmyślaj staranniej. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ta bajeczka jest już naprawdę słaba.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Przesądy

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jestes zboczeńcem,  dlatego masz taką a nie inną hierarchię ważnych cech kobiety. Hierarchia wartości jest zależna od środowiska,  w którym się przebywa a ono od naszych potrzeb/osobowości/ upodobań. Pokaż mi swoich znajomych a powiem ci kim jesteś. Prawdopodobnie nigdy nie pokochasz, nie poznasz uczucia miłości. Jesteś normą zapewne prz3z to w swoim środowisku.

Każdy facet chce mieć kobietę dobrą w łóżku. Gdzie tu zboczenie?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Weź nie ściemniaj, obaj kolecie z twojej bajeczki byli rzekomo: szczupli, romantyczni i do tego prawiczki. Mogłaś chociaż lepiej zmyślać co do tego drugiego, żeby nie było takich podobieństw. Następnym razem zmyślaj staranniej. 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

No wlasnie o te podobienstwa chodzi! Nie napisalam najwazniejszego. Obaj kolesie mieli fobie spoleczna, ktora ja tez mam. Szybko mnie odczytali a ja ich i w obu przypadkach byla to milosc od pierwszego dnia prawie i to z wzajemnoscia.

Gość Gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

Ta bajeczka jest już naprawdę słaba.

Ale i tak nie tak słaba jak Ty i twoje życie biedna stulejo🤣

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ale i tak nie tak słaba jak Ty i twoje życie biedna stulejo🤣

tak sobie tłumacz grubasko-bajkopisarko

Gość Gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

tak sobie tłumacz grubasko-bajkopisarko

Tak się pocieszaj przegrywie🤣

Gość 🕵🕵🕵

Jasne ze sa. Wazne by miala ladna buzie.

Gość gosc

To ciekawe czemu tyle szczupłych zostaje starymi  pannami  albo zgorzknialymi rozwodkami

Gość Gość

Właśnie, zgorzknialymi starymi pannami😋

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Akurat grube lochy wstydzą się wałów tłuszczu.  Najlepiej po ciemku lub z ciachem w łapie🤮.

Gość 🕵🕵🕵

Bo nie wazne czy gruba czy chuda tylko czy ma to cos.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Tak się pocieszaj przegrywie🤣

słabe grubasko

Gość xyz
1 godzinę temu, Gość 🕵🕵🕵 napisał:

Bo nie wazne czy gruba czy chuda tylko czy ma to cos.

Ważne, ważne. Grubaski są aseksualne. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość xyz napisał:

Ważne, ważne. Grubaski są aseksualne. 

Nie dla wszystkich.

Gość Gość
20 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie dla wszystkich.

No nie są dla jakichś zboczeńców.

Gość Gość
11 godzin temu, Bolek napisał:

I to co pisałem się sprawdza. Nie każdy chce mieć kobietę z długimi nogami i talią osy, facet zwraca bardziej uwagę na piersi i ładną twarz a przede wszystkim na osobowość. Widzę że jadem plują "ślicznotki" że z rytym beretem z zazdrości, bo ich nikt nie chce na dłużej niż jedną noc

Łyknąłeś koleś te brednie?

Gość Weronika
Dnia 1.09.2019 o 11:43, Bolek napisał:

W niektórych przypadkach może być obojętne, np ktoś lubi ogromne piersi i wszystko jedno mu do jakiego ciała są doczepione. 

Masakra 

Gość G O ś Ć
3 minuty temu, Gość Weronika napisał:

Masakra 

Mam rozumieć że ty jesteś w sam raz "pod scyzor" ;)  chudych też nie lubię :d