Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka

Pomocy prosze

Polecane posty

Gość Lilka

Jestem z facetem 9lat mamy dzieci. Facet od 5 lat wie ze nie ukończyłam gimnazjum poprostu tak wyszło nie zdawałam i później stwierdziłam ze idę do pracy poniewaz u mnie w domu się nie przelewało (w domu rodzinnym) , oczywiscie na randkach nie przyznawałam się do tego bo było mi wstyd. Po 5 latach od tego jak się dowiedział o tym iż nie mam ukończonego gimnazjum chciał mnie zostawić ale wrócił. Wyrzucił mnie z domu zwyzywał od upośledzonych oraz nasze dzieci spakowała się i wyprowadziłam do hotelu po jednym dniu napisał mi SMS rano  ze on się wyprowadza i ze mogę przepisać umowe na siebie. Później wieczorem napisał mi SMS ze przeprasza mnie i ze za dużo złych rzeczy powiedział . Stwierdziłam ze napisze do niego wiec napisałam ze musimy porozmawiać i zaprosiłam go do hotelu , nie chciał wejść do pokoju powiedział ze lepiej nie. Wkoncu wszedł powiedział cześć i usiadł na łóżku i milczał sama musiałam nawiązać rozmowę, przeprosił mnie i powiedział ze zdania nie zmieni i ze mnie zostawia i ze to się nie uda. Popłakałam się i w sumie nie wiem czemu ale go prosiłam żeby mnie nie zostawiał i zaczęłam mówić ze go kocham. Przytulił mnie i wziol na kolana,obiecywal ze mnie nie zostawi,przytulała,calowal i tak wróciliśmy do domu. W domu mówił żeby sobie odpoczęła i umył podłogę czego nigdy nie robił.  Teraz boje się ze jest ze mną z litości :( co sądzicie? 

Gość To ja

Po 1 zapisz się do szkoły dla dorosłych i skończ coś. On nie będzie się czepiał, a ty będziesz lepiej się z tym czuła. A po 2 jak można budować związek na kłamstwie, nawet takim. 

Gość Lilka

To uważasz ze na pierwszym spotkaniu powinnam się pochwalić czy pożalić ze nie ukończyłam gimnazjum ? Przecież każdy facet by spieprzyl 

Gość tu kobieta

A jakie on szkoły pokończył, że go to tak zbulwersowało?

Gość Lilka

Technikum -jego mama powiedziała ze gdyby nie ona to by w ogóle nie skończył 

Gość Gość

Ale że jak to tak? Gimnazjum nie skończyć?? To jest możliwe??? To gdzie ty sie pisać nauczyłaś? To ty nawet nie znasz Chłopów? Ani Dziadów?!!

A jak to możliwe że ty dzieci masz? - przecież o tym to dopiero w liceum uczą!!!

Gość Lilka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale że jak to tak? Gimnazjum nie skończyć?? To jest możliwe??? To gdzie ty sie pisać nauczyłaś? To ty nawet nie znasz Chłopów? Ani Dziadów?!!

A jak to możliwe że ty dzieci masz? - przecież o tym to dopiero w liceum uczą!!!

A Ciebie nie nauczyli ze na pytanie nie odpowiada się pytaniem!  

Gość sorry za szczerość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

właśnie sobie myśle, szkoły nie skończyć, ale nogi rozkładać to pierwsza

wiesz,że dzieci często w szkole wypełniają ankiety podają dane typu  tel do rodziców, wykształcenie i twoje co wpisze?? skończ ...ko szkołe dla dobra dzieci, wstydu im nie przynoś

zaocznie zrobisz,za darmo,może kogoś poznasz w szkole,bo tego faceta to ja bym kopnęła w dupę sama na twoim miejscu

technikum skończył łoł brawo ciekawe czy on ma mature chociaż

dwa przygłupy z was

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Lilka napisał:

A Ciebie nie nauczyli ze na pytanie nie odpowiada się pytaniem!  

A skąd ty wiesz takie rzeczy? O tym to sie dopiero na 1 roku studiów mówi!!

Ściemniasz?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość sorry za szczerość napisał:

może kogoś poznasz w szkole,

A potem idź do zaocznego liceum, potem na zaoczne studia.... Wszędzie poznasz jakichś facetów. I może to właśnie TY.... zaludnisz ten wyludniający się, biedny kraj...

Gość Lilka

Ja nie pytałam was o to czy mam skończyć szkole ? Tylko inne było pytanie!!!! 

I nie jestem ... !!!! 

Gość tu kobieta

Nie martw się, nie jest z tobą z litości, poniosło go. Straszny choleryk z niego chyba, to pierwsza jego akcja taka?

Gość mama dobra rada
39 minut temu, Gość Lilka napisał:

Ja nie pytałam was o to czy mam skończyć szkole ? Tylko inne było pytanie!!!! 

I nie jestem ... !!!! 

ty jeteś jakimś fenomenem, w wikipedii powinni o tobie pisać , w tv pokazywać

sama kończyłam gimnazjum i nawet najgorsze głąby zdawały, ja chodziłam do klasy f a były od a do j, czyli jakieś 10 klas, powiedzmy po 30 osób każda i wszysycy zdali, nikto c prawda w ciąże w między czasie nie zachodził, ale zdali wszysycy, nawet najgorsze głąby

jak ty to zrobiłaś nie zdać w gimnazjum hahaha

Gość Gość
43 minuty temu, Gość mama dobra rada napisał:

ty jeteś jakimś fenomenem, w wikipedii powinni o tobie pisać , w tv pokazywać

sama kończyłam gimnazjum i nawet najgorsze głąby zdawały, ja chodziłam do klasy f a były od a do j, czyli jakieś 10 klas, powiedzmy po 30 osób każda i wszysycy zdali, nikto c prawda w ciąże w między czasie nie zachodził, ale zdali wszysycy, nawet najgorsze głąby

jak ty to zrobiłaś nie zdać w gimnazjum hahaha

No właśnie pewnie paliła papierochy z kolesiami za garażami zamiast pójść na lekcje, to świadczy o priorytetach, więc ja się chłopu nie dziwie. Druga sprawa, że roboty nigdzie nie znajdzie, trzecia, że go oszukała, tu nie chodzi tyko o brak dyplomu. 

Gość Gość

Faktycznie co niektórzy tymi swoimi komentarzami pod postem to błysnęli inteligencja !!! Głupki!!! 

Ludzie co ma szkoła do zwiazkow, założenia firmy ? Nic !!!!!! Jesli to przeszkadza drugiej osobie to ewidentne ma coś pod czachą !!!! Tym bardziej jeżeli partner skończył technikum to faktycznie jest nie wiadomo kim  za kogo On się uważa ? Ha ! jest takim samym człowiekiem jak autorka postu a raczej głupszym człowiekiem i takiego to tylko do odstawki !!  Ogarnijcie się ludzie w telewizji aktorzy,poosenkarze itp  szkół nie pokończyli i jakość nie są wytykani palcami czy oplowani !!! 

Gość Gosc

On pewnie jeszcze wiele razy w kłótni Ci wypomni brak wykształcenia i widać ze Cie nie szanuje, traktuje raczej tylko jako doopodajke. A Ty się jeszcze plaszczysz i blagasz żeby wrócił! Prędzej czy późnej zostawi Cie dla innej, lepiej wykształconej jeśli taka.znajdzie. może.juz się za inna rozgląda. Miej honor.i zostaw go! Ale pewnie i tak z nim.zostaniesz i będziesz się ludzi ze będzie lepiej, taaa... Wkoncu Cie zostawi, ide.o zakład ze tak będzie.