Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła studentka

co wybrać?? pomóżcie, proszę

Polecane posty

Gość przyszła studentka

muszę podjąć decyzję i to na prawdę szybko,bo jest dodatkowy nabór na studia chodzi o kierunek edytorstwo, liczy się kolejność zgłoszeń, więc na pewno mnie przyjmą.Studia trwają 3 lata i marzyłabym o pracy edytora/korektora w jakimś wydawnictwie,tylko pytanie czy po tych 3 latach znajdę pracę w tym zawodzie?? już jedne studia sonczyłam i bardzo żałuję..teraz pytanie czy jest sens robić akurat taki kierunek. Bardzo się tym interesuje ,ale to jednak 3 lata ,

druga opcja, którą rozważam,  został wznowiony nabór na technika farmacji, tu już chodzi o szkołe policealną 2,5 letnią, ale jednak praca by była raczej pewniejsza niż po edytorze..śrenio mnie natomiast interesuje chemia, męczyłabym się pewnie bardzo,ale z drugiej strony chciałabym pracować w aptece.. najpóżniej w przyszłym tygodniu moszę złozyć dokumenty, bo to zkoła policealan, zajęcia się zaczynają już we rześniu..

mam dylemat

chłopak mi doradza iść na edytpra dziennie )3 lata) i w tym samym czasie technika farmacji zacznie (2,5 roku), ale sama nie wiem,czy dam rade, ja zawsze byłam słaba z chemii i wiem,że dużo będzie mnie kosztowało nauki i wysiłku tego farmaceute skonczyć. Jestem w kropce.

prosze doradżcie coś.

Gość gość

Edytor bo to lubisz

Gość przyszła studentka
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Edytor bo to lubisz

lubic lubie, jestem typową humanistką, w dodatku jako hobby swojego czasu działałam w wyadawaniu gazetki studenckiej,  zajmowałam siie poprawianiem prac typu akapity, przecinki, justowanie itp. lubie to robić, pytanie tylko czy będę miała po tym kierunku pracę

może ktoś jeszcze coś doradzi

Gość serio???
Dnia 1.09.2019 o 16:23, Gość przyszła studentka napisał:

muszę podjąć decyzję i to na prawdę szybko,bo jest dodatkowy nabór na studia chodzi o kierunek edytorstwo, liczy się kolejność zgłoszeń, więc na pewno mnie przyjmą.Studia trwają 3 lata i marzyłabym o pracy edytora/korektora w jakimś wydawnictwie,tylko pytanie czy po tych 3 l ta na edyyatach znajdę pracę w tym zawodzie?? już jedne studia sonczyłam i bardzo żałuję..teraz pytanie czy jest sens robić akurat taki kierunek. Bardzo się tym interesuje ,ale to jednak 3 lata ,

druga opcja, którą rozważam,  został wznowiony nabór na technika farmacji, tu już chodzi o szkołe policealną 2,5 letnią, ale jednak praca by była raczej pewniejsza niż po edytorze..śrenio mnie natomiast interesuje chemia, męczyłabym się pewnie bardzo,ale z drugiej strony chciałabym pracować w aptece.. najpóżniej w przyszłym tygodniu moszę złozyć dokumenty, bo to zkoła policealan, zajęcia się zaczynają już we rześniu..

mam dylemat

chłopak mi doradza iść na edytpra dziennie )3 lata) i w tym samym czasie technika farmacji zacznie (2,5 roku), ale sama nie wiem,czy dam rade, ja zawsze byłam słaba z chemii i wiem,że dużo będzie mnie kosztowało nauki i wysiłku tego farmaceute skonczyć. Jestem w kropce.

prosze doradżcie coś.

błąd błęda goni ,błędem pogania

a ta na edytora chce iść??? hahahaha

pracy nie bedzie, bo sie nie nadajesz do tego

nauxz się pisać po polsku

Gość sorry za szczerość
23 godziny temu, Gość przyszła studentka napisał:

lubic lubie, jestem typową humanistką, w dodatku jako hobby swojego czasu działałam w wyadawaniu gazetki studenckiej,  zajmowałam siie poprawianiem prac typu akapity, przecinki, justowanie itp. lubie to robić, pytanie tylko czy będę miała po tym kierunku pracę

może ktoś jeszcze coś doradzi

doradziłabym,ale nie moge komentarzy pisać, blokują mnie

up up

czemu??

Gość sorry za szczerość

nie używam wulgaryzmów o co chodzi????

łaj łaj?? why why