Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia

Ale bym się pobzykala ale nie mam z kim

Polecane posty

Gość Agniesia

Eh.. Życie jest niesprawiedliwe. Taka mam ochotę dziś, ze zaraz chyba eksploduje 😕 rano musiałam sobie dogodzić, cały dzien za mną to chodzi a teraz wieczorem przybrało na sile. Niestety, nie mam faceta a z byle kim nie zamierzam sypiac. Naprawdę mało jest wartościowych fajnych mężczyzn. A tak mi się marzy minetka i tak poskakac po ...sku. Za jakie grzechy celibat i samotność? 

Gość Cycu xd

No a skąd jesteś i ile masz lat też mam to samo rozumiem ciebie bardzo dobrze matko też samotność też się chce i mnie nosi .Też mam ochotę na taki ostry seks bym tak zasadzić chciał jakiejś spragnionej dzieczynie ostro żeby tak się wyżyć .No to musisz się z kimś spotkać wiele osób jest tutaj płci męskiej którzy by do ciebie lecieli na tylko jedno twoje zaproszenie .Ja bym chciał teraz tak przytulić się do kogoś z kimś sobie razem poleżeć podotykac jakąś piękna kobietę jej nagie ciało popiescic .No aż też mnie szkoda że dzisiaj nie mam kogo nawet przytulić pocałować w usteczka.Ach jak to życie to jest człowiek by chciał kogoś a tutaj weź sam siedź przed telewizorem .Ale bym chciał jakiejś zdjąć majtki ale bym się do jej dziureczki dobrał oj bym grzmocił .

Gość Ponury Roochacz
1 minutę temu, Gość Cycu xd napisał:

No a skąd jesteś i ile masz lat też mam to samo rozumiem ciebie bardzo dobrze matko też samotność też się chce i mnie nosi .Też mam ochotę na taki ostry seks bym tak zasadzić chciał jakiejś spragnionej dzieczynie ostro żeby tak się wyżyć .No to musisz się z kimś spotkać wiele osób jest tutaj płci męskiej którzy by do ciebie lecieli na tylko jedno twoje zaproszenie .Ja bym chciał teraz tak przytulić się do kogoś z kimś sobie razem poleżeć podotykac jakąś piękna kobietę jej nagie ciało popiescic .No aż też mnie szkoda że dzisiaj nie mam kogo nawet przytulić pocałować w usteczka.Ach jak to życie to jest człowiek by chciał kogoś a tutaj weź sam siedź przed telewizorem .Ale bym chciał jakiejś zdjąć majtki ale bym się do jej dziureczki dobrał oj bym grzmocił .

Dragon zarywa.. 

ps.

XD 🤣

Gość gregerge

wiadomo, ze ten temat to proVo pisane przez jakiegos cwela

w realnym zyciu nie ma laski, ktora chce sie r0chac i nie ma z kim, po prostu nie ma takiej laski. bo to tak jakby facet mial ochote sie napic piwa.., idzie do sklepu, kupuje i pije-proste, dla kobiet tak samo latwo jest miec seks

Gość Cycu xd

Nie jestem żaden dragon ale gościa wpisy tutaj widzę często jak wejdę i dużo tutaj jest jego twórczosci .ja bym sie spotkał jak blisko mieszka osoba nie jest to kawał że daleko jechac ;) a co trzeba sobie pomóc jak potrzeba jest .Ja tam bym też wolał teraz taka wyposzczona kobietke niż sam byc .

Gość Agusia
1 minutę temu, Gość gregerge napisał:

w realnym zyciu nie ma laski, ktora chce sie r0chac i nie ma z kim, po prostu nie ma takiej laski. bo to tak jakby facet mial ochote sie napic piwa.., idzie do sklepu, kupuje i pije-proste, dla kobiet tak samo latwo jest miec seks

Mi nie chodzi o seks z pierwszym lepszym człowieku. Tylko z uczuciem. 

Gość Agusia
4 minuty temu, Gość Cycu xd napisał:

Nie jestem żaden dragon ale gościa wpisy tutaj widzę często jak wejdę i dużo tutaj jest jego twórczosci .ja bym sie spotkał jak blisko mieszka osoba nie jest to kawał że daleko jechac 😉 a co trzeba sobie pomóc jak potrzeba jest .Ja tam bym też wolał teraz taka wyposzczona kobietke niż sam byc .

Ja nie chce byle kogo, kto nie potrafi czytać ani pisać w swoim ojczystym języku. Ogarnij się

Gość mela
3 minuty temu, Gość Agusia napisał:

To nie znajdziesz takiego faceta z uczuciem, bo miloc niejest na zawolanie . Jak sie zaden nie zako...e i niejest toba zainteresowany ,to daj dupy byle komu i miej wszystko w dupie.Ja tak robie i dobrze mi z tym. Wszyscy seks uprawiaja ,ale jak sie nie ma nikogo na stale to sie ma tylko do seksu.

Gość ted jones
27 minut temu, Gość Agniesia napisał:

Eh.. Życie jest niesprawiedliwe. Taka mam ochotę dziś, ze zaraz chyba eksploduje 😕 rano musiałam sobie dogodzić, cały dzien za mną to chodzi a teraz wieczorem przybrało na sile. Niestety, nie mam faceta a z byle kim nie zamierzam sypiac. Naprawdę mało jest wartościowych fajnych mężczyzn. A tak mi się marzy minetka i tak poskakac po ...sku. Za jakie grzechy celibat i samotność? 

za grzechy wybrzydzania, bo masz 1500 wymagań jak ci TV wyprało mózg że szukasz bogatego przystojnego aktora a to nie są realia na ulicy

Gość Agusia
4 minuty temu, Gość mela napisał:

To nie znajdziesz takiego faceta z uczuciem, bo miloc niejest na zawolanie . Jak sie zaden nie zako...e i niejest toba zainteresowany ,to daj dupy byle komu i miej wszystko w dupie.Ja tak robie i dobrze mi z tym. Wszyscy seks uprawiaja ,ale jak sie nie ma nikogo na stale to sie ma tylko do seksu.

Jest mna wielu zainteresowanych. Zakochani też byli, ale miałam wtedy ogromne problemy rodzinne i nie chciałam nikogo zatruwac. Dlatego ich odtracalam. 

Gość Agusia
1 minutę temu, Gość ted jones napisał:

za grzechy wybrzydzania, bo masz 1500 wymagań jak ci TV wyprało mózg że szukasz bogatego przystojnego aktora a to nie są realia na ulicy

Rozumiem, ze ty szukasz brzydka, gruba, zaniedbana? 

Gość odgrzewane kluski
16 minut temu, Gość gregerge napisał:

o seks im łatwo tylko w teorii, bo one chcą jeszcze uczucie i zauroczenie, a to potrzeba fantazje i urojenia zrobić

Gość bełkot kunegundy
15 minut temu, Gość Agusia napisał:

czemu nie potrafisz kogoś pokochać? kochasz za coś zamiast za nic

Gość ted jones
7 minut temu, Gość Agusia napisał:

Rozumiem, ze ty szukasz brzydka, gruba, zaniedbana? 

Przeciętna laska z ulicy mnie zadowala z wyglądu, problem to że laski mają często zryty beret i czym ładniejsza tym szansa na zryty beret proporcjonalnie większa. Jest mało ładnych, skromnych dziewczym z morałami które są kobiece i nie są wyprane mózgowo przez TV seriale. Takie dziewczyny znikają z rynku singielek z szybkością światła.

Gość romantyk
39 minut temu, Gość Agniesia napisał:

mógłbym ci zrobić minetke nad stawem na plaży o północy w blasku księżyca na kocyku, pasuje?

Gość CYCU
19 minut temu, Gość Agusia napisał:

Ja nie chce byle kogo, kto nie potrafi czytać ani pisać w swoim ojczystym języku. Ogarnij się

To po co piszesz że Ci się chce ze nie masz z kim że tak Ci ciężko bo sama jesteś bez partnera? No to się zaspokajaj sama palcem czy tym wibratorem jak ci tak lepiej. NIE znasz kogoś a obrażasz akurat pisze ze smartfona i pisze szybko i może trochę jest błędów. ALE akurat język swój znam i szanuje .No akurat nie jestem jakiś napalony szczyl małoletni .Co mam się ogarnąć ty piszesz że Ci się chce to ja nie mam prawa napisać że też mam ochotę na seks i mam potrzebę.  NO to po co piszesz ten temat jak nie chcesz żeby ktoś Ciebie zaspokoił. NO ok rozumiem Ciebie że chcesz z uczuciem ale to może sobie znajdź kogoś z nim pochodzic się pospotykac i dopiero wtedy to zrobić. Myślisz że tutaj mało jest osób co mają ochotę i chce się im seksu ? No tutaj wiele takich co mają chcicce wielką i ich nosi jak tutaj zapewne każdy prawie jest w potrzebie a ty jeszcze wybrzydzasz. Tutaj tylu chętnych że pewnie byś miała cała kolejkę do drzwi xd Ja co nie mogę powiedzieć co mnie leży na sercu jak mnie też chce się może ja też mam potrzebę powiedzieć co mnie się chce .No i też nie jestem chętny to robić z pierwszą lepszą. NO każdy ma swoje potrzeby ja tylko mówię o tym co mnie się chce ty mówisz co chcesz i co nie wolno sobie wyrazić swoich pragnień. 

Gość gość

Agusia i Agniesia 🤔 jedna chce w dupkę a druga w cipkę .

Gość CYCU

Ja to nie rozumiem pisze co jej się chce ze ma ochotę że ale bym sobie na ko...sie poskakala a potem bo wielka co nie chce z każdym lepszym .Chcesz to idź zapoznaj kogoś jak chcesz love story .Jak Ci źle to kup sobie wibrator to będzie twój przyjaciel na te sprawy xd albo idź sobie konto załóż na sympatia albo edarling jak ci romanse i randki w głowie. NO tak ciężko zapoznać kogoś w pracy w szkole czy tam studiach? A tutaj każdy napalony to pewnie by lecieli do Ciebie aby tylko by wiedzieli gdzie mają biec xd To jak ci tak trudno to dalej się palcem zabawiaj jak taka ważna jesteś wybredna. 

Gość Kobieta
4 minuty temu, Gość CYCU napisał:

Ja to nie rozumiem pisze co jej się chce ze ma ochotę że ale bym sobie na ko...sie poskakala a potem bo wielka co nie chce z każdym lepszym .Chcesz to idź zapoznaj kogoś jak chcesz love story .Jak Ci źle to kup sobie wibrator to będzie twój przyjaciel na te sprawy xd albo idź sobie konto załóż na sympatia albo edarling jak ci romanse i randki w głowie. NO tak ciężko zapoznać kogoś w pracy w szkole czy tam studiach? A tutaj każdy napalony to pewnie by lecieli do Ciebie aby tylko by wiedzieli gdzie mają biec xd To jak ci tak trudno to dalej się palcem zabawiaj jak taka ważna jesteś wybredna. 

Lecz się. 

Gość lala

Rozumiem Cię. w polsce ciężko znaleźć fajnego chłopa. 

Gość mela
49 minut temu, Gość Agusia napisał:

Jest mna wielu zainteresowanych. Zakochani też byli, ale miałam wtedy ogromne problemy rodzinne i nie chciałam nikogo zatruwac. Dlatego ich odtracalam. 

No to jak sa toba zainteresowani, to w czym masz problem ze spuszczeniem gaci? Odtrącasz facetów ,a potem narzekasz ze nie-masz nikogo do seksu, dziewczyno do seksu zawsze znajdziesz, a miłość to tak jak pisałam wyżej na zawołanie nikt sie nie zako...e odrazu , trzeba czekac. Zanim sie milosci doczekasz, to lepiej odrazu nadstawic dupy...

Gość Jej przemyslenia

Ja też Cię rozumiem. Kilka dni temu spotkałam tak przystojnego lekarza, że wzbudził we mnie takie dzikie żądze jak nikt wczesniej. codziennie muszę się masturbować jak o nim pomyslę. zazdroszcze jego kobiecie. seks z nim musi być cudowny, rozkoszny . rozmarzyłam sie  ehhh

Gość Cycu xd
23 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Lecz się. 

Kolejna a co takiego napisałem złego no bo nie wiem ? Zakłada temat że ma ochote chce sie jej to tak jakby autorka cos sugerowała .No to jak chce romansu randek to co złego w tym że jej pisze by szukała na sympatii . Ciagle sie musisz wtranżalac w każdy temat .Nie rozumiem jej bo kobieta to wolno pisac bo jej sie chce bo ma ochote bo musi sie sama zaspokajac ja napisałem cos od siebie to zaraz źle to ja nie moge powiedziec że też mnie sie chce ? To jej mówie jak wybredna i tak przebiera w facetach to niech sobie kupi wibrator to bedzie sobie dogadzac nim .No a zawsze w pracy czy na studiach można kogos zapoznac jak chce love story .

Gość łysy bolek
31 minut temu, Gość lala napisał:

Rozumiem Cię. w polsce ciężko znaleźć fajnego chłopa. 

bo fajny dla was to przystojny bogaty model z TV, który nie pracuje tylko łazi z lalką po galeriach i wydaje na nią fortune bo ona tego chce, tępe pipy mają fantazje

Gość Pytam bo nie wiem
1 godzinę temu, Gość łysy bolek napisał:

bo fajny dla was to przystojny bogaty model z TV, który nie pracuje tylko łazi z lalką po galeriach i wydaje na nią fortune bo ona tego chce, tępe pipy mają fantazje

A co w tym dziwnego, ze mężczyzna dba o swoją kobiete?