Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooo

Czy faceci lubią dominowac

Polecane posty

Gość Ooo

Tak sie zastanawiam. Czy wolicie bardziej jak kobieta czuje potrzebe i zaczyna sie do was dobierać, całować, ściągać koszulkę, czy czekacie na taki moment ? 

Zdecydowanie wolę jak kobieta inicjuje zbliżenie. No nie ma innej możliwości. Pozostałe samce zostały wyeliminowane. Oczywiście żartuję. Tak naprawdę to Ona zagadała pierwsza i później jakoś poszło. Tak było za pierwszym razem później bierność mnie zgubiła. Na to już za późno ale wolałbym być wtedy osobą bardziej kreatywną. Słowo dominacja, jeśli pojawia się w związku, to nie wróży nic dobrego. 

Gość gość

dominowac to moze men, facet jak sama nazwa wskazuje jest od bycia fagasem i od roboty

9 godzin temu, Gość Ooo napisał:

Tak sie zastanawiam. Czy wolicie bardziej jak kobieta czuje potrzebe i zaczyna sie do was dobierać, całować, ściągać koszulkę, czy czekacie na taki moment ? 

Owszem :) Ja osobiście lubię, gdy czasem to Kobieta przejmie inicjatywę :) Z podkreśleniem jednak słowa "czasem" :)

Choc nie naleze do uleglych, zecydowanie wole odwazne, pewne siebie kobiety o ktore najpierw to ja zabiegam a potem gdy dochodzi do zblizenia to one dominuja. Najlepsza z mozliwych sytuacja.

Gość facet

Ja jestem facetem i lubię dominować i inicjować zbliżenie. Na przykład jak coś gotuje w kuchni to łapię ją od tyłu za tyłek, podnoszę na blat itd 🙂

ale oczywiście też lubię kiedy to ona przejmuje pałeczkę hehehe 😄

Gość Ooo
13 godzin temu, Revien napisał:

Owszem :) Ja osobiście lubię, gdy czasem to Kobieta przejmie inicjatywę :) Z podkreśleniem jednak słowa "czasem" :)

Dlaczego czasem ? 

10 godzin temu, Gość Ooo napisał:

Dlaczego czasem ? 

Generalnie atawizm zmusza mnie do bycia tym, który zapewnia utrzymanie, daje Kobiecie poczucie stabilności, bezpieczeństwa. W dużym skrócie - zajęcie się walką o byt i załatwianiem wszystkich spraw dnia codziennego. Nie dałbym jednak rady żyć w związku, gdzie Kobieta dominuje całkowicie - właśnie ze względu na "konstrukcję" osobowości. Tym niemniej fajnie jest przekazać Jej na chwilkę "pełnię władzy" - tak w życiu, jak i w łóżku :) Taki rodzaj mojego fetysza :)

Gość Ooo

Ok rozumiem 🙂

Gość gość

ja wole uległe sunie jak klęknię przed swoim panem weźmie mojego ...a do buzi a ja ją trzymam za głowę