Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowaprawda

Kobiety (szczególnie zauważyłem z tego forum) nie rozumieją jednej podstawowej różnicy między nimi a facetami w kwestii samotności

Polecane posty

Przed chwilą, Gość vvv napisał:

Ignoruje mnie. Albo odchodzi i zaczyna rozmawiać z kimś innym.

Na neutralne pytania w ten sposób reagują? 

Gość vvv
2 minuty temu, marawstala napisał:

Nie wszyscy muszą nas lubic... Rozmawiaj z tymi którzy wychodzą nam na przeciw.

Nie chcę, by lubili mnie wszyscy. Chcę, by lubił mnie ktokolwiek.

Czyli z nikim, bo nikt nie wychodzi mi naprzeciw.

Gość vvv

Na neutralne pytania w ten sposób reagują? 

Tak.

1 minutę temu, Gość vvv napisał:

Nie chcę, by lubili mnie wszyscy. Chcę, by lubił mnie ktokolwiek.

Czyli z nikim, bo nikt nie wychodzi mi naprzeciw.

A jak to wygląda z Twoją płci... Jest ten sam problem z komunikacją?

Gość vvv
6 minut temu, marawstala napisał:

A jak to wygląda z Twoją płci... Jest ten sam problem z komunikacją?

W większości przypadków tak.

Przed chwilą, Gość vvv napisał:

W większości przypadków tak.

Jak myślisz w czym tkwi problem? Bo przecież nie chodzi o brak urody... : )

Gość vvv
Przed chwilą, marawstala napisał:

Jak myślisz w czym tkwi problem? Bo przecież nie chodzi o brak urody... : )

W przypadku mężczyzn nie. Ale nie mam pojęcia, co może być problemem.

Gość vvv

Może to, że jak widzą, że kobiety nie chcą ze mną rozmawiać, to oni automatycznie też nie chcą, bo kobiety będą wtedy inaczej na nich patrzeć...

Gość Grhegrge

Facet jak nie ma wygladu i gadki to moze jedynie pomarzyć o kobiecie, z kolei kobieta moze byc na maxa przeciętna,  niesmiala itp a i tak będzie miala zarówno kandydatow na związek jak i seks 

1 minutę temu, Gość vvv napisał:

Może to, że jak widzą, że kobiety nie chcą ze mną rozmawiać, to oni automatycznie też nie chcą, bo kobiety będą wtedy inaczej na nich patrzeć...

Strasznie kombinujesz... Takie zachowania są czestsze dla młodszych osób... 

Gość Gość
1 minutę temu, marawstala napisał:

I pisze to ktoś kto na kowbojkach się ogłaszal jak na portalu erotycznym  kombinacja kobiety i sz.m.a.t.y

Gość vvv
3 minuty temu, marawstala napisał:

No ja jestem z tych młodszych (21 lat), więc możliwe, że się zgadza...

Kolega mojego brata też przez długi czas narzekał na samotność, do tego stopnia, że kupił feromony bo słyszał, że działają... nic to nie dało. 

Dostał zaproszenie na wesele na które poszedł z koleżanką szwagierki... byli na siebie skazani przez te kilka godzin... i od słowa do slowa... teraz są parą

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I pisze to ktoś kto na kowbojkach się ogłaszal jak na portalu erotycznym  kombinacja kobiety i sz.m.a.t.y

Dodaj do tego jeszcze uszy osła : )

Gość gość
Przed chwilą, marawstala napisał:

Dodaj do tego jeszcze uszy osła : )

Nie muszę sama świadczysz o swoim poziomie dna

Gość vvv

Dostał zaproszenie na wesele na które poszedł z koleżanką szwagierki... byli na siebie skazani przez te kilka godzin... i od słowa do slowa... teraz są parą

Przynajmniej chciała z nim pójść... 🙂

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie muszę sama świadczysz o swoim poziomie dna

Ale przynajmniej utrzymuje poziom : )

4 minuty temu, Gość vvv napisał:

Przynajmniej chciała z nim pójść... 🙂

Koleżanka ja poprosiła to poszła : ) moze lubi wesela wiec nie miała nic przeciwko takiej zabawie a znajomość wyszła im przez przypadek... Być może gdyby zagadał do niej w innych okolicznościach to nic by z tego nie wyszlo, ale jak widać miejsce im służyło...

Gość vvv
7 minut temu, marawstala napisał:

Koleżanka ja poprosiła to poszła : ) moze lubi wesela wiec nie miała nic przeciwko takiej zabawie a znajomość wyszła im przez przypadek... Być może gdyby zagadał do niej w innych okolicznościach to nic by z tego nie wyszlo, ale jak widać miejsce im służyło...

Chyba nic innego mi nie zostało, jak czekać na taką sytuację 😄 tylko kto poprosi tę kobietę, by ze mną poszła, skoro nawet koleżanek nie mam... 🙂

Gość marawstala
8 minut temu, Gość vvv napisał:

Chyba nic innego mi nie zostało, jak czekać na taką sytuację 😄 tylko kto poprosi tę kobietę, by ze mną poszła, skoro nawet koleżanek nie mam... 🙂

Nie wiem : ) w przeróżnych sytuacjach poznają się ludzie... grając w gry na jakichś stronkach... na pielgrzymkach, koncertach, wyjazdach... podróżując... dosłownie wszędzie... Jak kiedyś spotkasz fajną dziewczynę która nie będzie robiła uników to wtedy śmiało zagaduj 

Gość vvv
19 minut temu, Gość marawstala napisał:

Nie wiem : ) w przeróżnych sytuacjach poznają się ludzie... grając w gry na jakichś stronkach... na pielgrzymkach, koncertach, wyjazdach... podróżując... dosłownie wszędzie... Jak kiedyś spotkasz fajną dziewczynę która nie będzie robiła uników to wtedy śmiało zagaduj 

Ja to wszystko wiem. Nie chodzi o to, gdzie poznać kobietę, tylko jak to zrobić...

Nie chodzi mi od razu o związek, tylko o zwykłą koleżeńską relację...

Gość marawstala
8 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja to wszystko wiem. Nie chodzi o to, gdzie poznać kobietę, tylko jak to zrobić...

Nie chodzi mi od razu o związek, tylko o zwykłą koleżeńską relację...

Jak już nadarzy się odpowiednia okazja to wtedy będziesz wiedział jak... na razie może dołącz do jakiegoś większego grona osób i może wtedy złapiesz z kimś dość dobry kontakt 

Gość vvv
1 minutę temu, Gość marawstala napisał:

na razie może dołącz do jakiegoś większego grona osób i może wtedy złapiesz z kimś dość dobry kontakt 

Tego też już próbowałem...

Gość marawstala

Tego też już próbowałem...

Za szybko się poddajesz : ) poza tym ktoś wyznaczył Ci termin w którym musisz się wyrobić? To może być inne towarzystwo...

Gość vvv
2 minuty temu, Gość marawstala napisał:

Za szybko się poddajesz : ) poza tym ktoś wyznaczył Ci termin w którym musisz się wyrobić? To może być inne towarzystwo...

Ja się nie poddaję, bo nie chcę spędzić życia sam. Nikt mi nie wyznaczał terminu 🙂 ale ileż można być samotnym? Zresztą po studiach dużo trudniej o znajomych...

Gość marawstala

Ja się nie poddaję, bo nie chcę spędzić życia sam. Nikt mi nie wyznaczał terminu 🙂 ale ileż można być samotnym? Zresztą po studiach dużo trudniej o znajomych...

Jedne znajomości się kończą kolejne rozpoczynają... Może już niedługo kogoś poznasz, a jak nie to poznasz trochę później... 

Gość ona ona ona 30

Ja cierpię na lipodemię, mam nadwagę (nie otyłość olbrzymią) i mnie faceci mają gdzieś - pomimo ładnej twarzy, konkretnego tyłka, niemałego biustu, wcięcia w talii i długich włosów. Mam figurę podobną do takiej modelki plus size kóra się nazywa Ioana Chira, z tym żr jestem od niej szczuplejsza i niekskromnie przyznam, że wyglądam na młodszą, piersi mam mniejsze.

Gość w kość
5 minut temu, Gość marawstala napisał:

Może już niedługo kogoś poznasz, a jak nie to poznasz trochę później...

... a jak nie trochę później, to...?🤔

Gość Figa
7 godzin temu, Gość zyciowaprawda napisał:

no i o tym mowie, kobiety nie znaja pojecia samotnosc, wy nie wiecie co to znaczy samotnosc, bo dla was samotnosc to powtarzam, jak akurat przez 2 miechy nie jestescie w związku bo daliscie komus kosza. ku.rwa zalosne ;)

kobieta moze nic nie robic, byc niesmiala itp a i tak zawsze ktos sie kreci i jak tylko ona bedzie chciala to moze miec , zarowno zwiazek, randki, seks, co tylko chce

facet z kolei jak jest niesmialy to juz ma prze.s.rane do konca zycia bo do niego ZADNA LASKA NIE PODEJDZIE I NIE ZCZNIE GO ZARYWAC!!

a niesmialosc powtarzam moze sie brac np z niepowodzeń.. i kniec, pewnej granicy nie przeskoczysz, jak dostales w mo.rde 10x to nie masz ochoty nadstawiac 11x polika

Niepotrzebnie generalizujesz, koleżanka z pracy nie jest reprezentacja wszystkich-:) poza tym wiesz... nazywasz dziewczyny ...kami czyli w jakimś sensie jesteś agresorem, zacznij wiec od tego ze będziesz miał zwracające uwagę maniery, wszystkie to lubią. Wydajesz się być toksyczny przez swoją frustracje. Zrozum tak to już jest ze inicjatywę powinien przejąć facet, dlaczego nie zagadałeś po koleżeńsku do tej dziewczyny nad stawem. Mogłeś zażartować ze jakby co niech powie ze jest z tobą coby czuła się bezpiecznie:-) mogłeś zapytać czy zna okolice bo szukasz np miejsca gdzie można zjeść dobra rybkę , no cokolwiek. Jakby cię odrzuciła to świat by się nie zawalił. Bądź pogodny, wszędzie żartuj ze szukasz żony i jak ktoś zna taka fajna kobietę to chętnie poznasz, po prostu zmień coś w sobie , zapytaj koleżanki w pracy co powinieneś zrobić ( zmienić fryzurę, styl ubioru, styl zachowania, przytyć , schudnąć, iść do dentysty -:) . Stałeś się obserwatorem a trzeba być „ łowca „ z tym ze elegancko, jak cię odrzuci to nie strzelaj focha bo to świadczy ze dobrze zrobiła ze cię olała . Masz chyba niska samoocenę. 

Gość marawstala
Przed chwilą, Gość w kość napisał:

... a jak nie trochę później, to...?🤔

Im później tym lepiej : ) jest mniej czasu na znudzenie się sobą...