Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzankaaaaaa6

Odbić go czy nie?

Polecane posty

Gość Zuzankaaaaaa6

Hej. 

Zastanawiam się czy odbić pewnego chłopaka który jest w związku z samotną matką , ona ma dziecko a on nie. 

Jestem w nim po uszy zakochana , ciągle o nim myślę , nie wyobrażam sobie życia bez niego , często spoglądam na jego profil i marzę z nim o małżeństwie i o dzieciach.

Jesteśmy koleżeństwem i mam ochotę mu powiedzieć : by nie wychowywał jej dziecka , z tego co wiem to ona lubi pić alkohol i zaraz puszczać się na prawo i lewo. Nienawidzę jej , bo pewnie go wykorzystuje. Na prawdę mam ochotę go odbić. Kocham go nad życie i chce dla niego jak najlepiej.

Gość Gość Y

Nie wolno. 

Gość Gość
17 minut temu, Gość Zuzankaaaaaa6 napisał:

Hej. 

Zastanawiam się czy odbić pewnego chłopaka który jest w związku z samotną matką , ona ma dziecko a on nie. 

Jestem w nim po uszy zakochana , ciągle o nim myślę , nie wyobrażam sobie życia bez niego , często spoglądam na jego profil i marzę z nim o małżeństwie i o dzieciach.

Jesteśmy koleżeństwem i mam ochotę mu powiedzieć : by nie wychowywał jej dziecka , z tego co wiem to ona lubi pić alkohol i zaraz puszczać się na prawo i lewo. Nienawidzę jej , bo pewnie go wykorzystuje. Na prawdę mam ochotę go odbić. Kocham go nad życie i chce dla niego jak najlepiej.

Możesz spróbować ale nie idź z nim do łózka póki nie odejdzie od niej. Jak ją kocha to zostanie z nią.

Gość Look7

To go odbij. Jak dasz radę, bo się tego boisz, czy na ciebie poleci i zdołasz to zrobić.

Gość Gość Y

Nie radzę wam i sama też nie zamierzam. 

Gość Gosc

A masz jakieś dowody na to ze się puszcza na prawo i lewo, ze jest alkoholiczką? Może zrób tak żeby on się o tym dowiedział ale nie od Ciebie...

Gość gość
5 godzin temu, Gość Zuzankaaaaaa6 napisał:

Hej. 

Znacie się,, jesteście koleżeństwem, gdybyś mu sie podobała to zmieniłby ten stan rzeczy.

Rozumiem, że kieruje Toba rozżalenie, ale co ta dziewczyna Ci zrobila, ze mieszasz ja z błotem?

Widziałaś jak pije i sie puszcza, czy to tylko przypuszczenia jak z tym: "bo pewnie go wykorzystuje"?

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Znacie się,, jesteście koleżeństwem, gdybyś mu sie podobała to zmieniłby ten stan rzeczy.

Rozumiem, że kieruje Toba rozżalenie, ale co ta dziewczyna Ci zrobila, ze mieszasz ja z błotem?

Widziałaś jak pije i sie puszcza, czy to tylko przypuszczenia jak z tym: "bo pewnie go wykorzystuje"?

Mieszanie z blotem to nie to samo co mowienie prawdy

Gość Lala

Nie robi się takich rzeczy . Nie mówię też że nie wierzę że może się puszczać  i pić znam takie przypadki i dopiero uwierzę  jak zobaczę a ty póki  nie zobaczylas  nie osadzaj.  Po drugie jeżeli by leciał na Ciebie nie wziął  by kobiety z dzieckiem tylko próbował  z Tobą.  Możesz próbować tylko gorzej jak zrobisz  z siebie ...ke i oboje Cię  znienawidza  za to.  Przemysl  to dobrze . Ja na twoim miejscu bym tego nie robiła. Gdy bedzie dopiero wolny mozna się  brać za chłopaka. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Mieszanie z blotem to nie to samo co mowienie prawdy

Tak, tylko gdzie tam widzisz prawdę objawioną? "z tego co wiem" czy "prawdopodobnie"/???

Gość Gość

Ty wiesz, a on z nią jest i nie zauważył? Pijana się dzieckiem zajmuje? Widzisz woli ją z dzieckiem, niż Ciebie. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty wiesz, a on z nią jest i nie zauważył? Pijana się dzieckiem zajmuje? Widzisz woli ją z dzieckiem, niż Ciebie. 

Dokładnie, gdybyś mu sie podobała juz dawno by cos zadziałał, widać wodzi Cie tylko w roli koleżanki. Odpusc bo zrobisz z siebie idi.ot.ke, dasz mu tylko satysfakcję ze lecisz na niego, możliwe ze on się pochwali kumplom, będzie Cie obgadywal ze probowalas rozbić ich związek i wyrobisz sobie taka.opinie w swoim otoczeniu, spalisz się ze wstydu...

Gość ggg

Myślę że powinnaś odbić. On faktycznie nie powinien wychować jej dziecka