Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tilman

Jestem zdołowany życiem, kazdy dzien jest taki sam

Polecane posty

Gość Tilman

Żyje w więzieniu, od kilku lat moje zycie wygląda identycznie dzień w dzień.. praca, dom , praca, dom i tak od poniedziałku do soboty, nastepnie w sobotę muszę się upić z tego załamania, w niedzielę dochodzę do siebie i od poniedziałku znowu to samo i ta dzień w dzień, tydzień w tydzień. Na żadnym wyjeździe nie bylem od kilku lat bo nie mam z kim, kazdy wieczor w domu i weekend spędzam samotnie.. to jest jakis koszmar, ps. Mam 34 lata... kazdy znajomy dawno się wyprowadzil

Gość zycie mnie przeraza

uop

Gość Proste

Oj poznański cw3l atakuje.sluchaj masz takie życie jak każda nieatrakcyjna kobieta. Przynajmniej wiesz co czują te, które ciągle obrażasz, wyzywadz, z których szydzisz. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Tilman napisał:

Żyje w więzieniu, od kilku lat moje zycie wygląda identycznie dzień w dzień.. praca, dom , praca, dom i tak od poniedziałku do soboty, nastepnie w sobotę muszę się upić z tego załamania, w niedzielę dochodzę do siebie i od poniedziałku znowu to samo i ta dzień w dzień, tydzień w tydzień. Na żadnym wyjeździe nie bylem od kilku lat bo nie mam z kim, kazdy wieczor w domu i weekend spędzam samotnie.. to jest jakis koszmar, ps. Mam 34 lata... kazdy znajomy dawno się wyprowadzil

Proponuję wyjazdy .Początkowo w weekendy.Co ty na to?

Gość gość

Monotonia zawładnęła twoim życiem. Nie masz z kim dzielić dobrych i złych chwil. Wartość dla człowieka stanowią ludzie. Wtedy życie nabiera kolorów.

Gość J@a

Apropo, multum tych (według chorych standardów) brzydkich kobiet wiedzie życie jak w bajce, a i facetów maja zabujanych w nich na maksa... Tak jak gro tzw. slicznotek z warami suma, brwiami clowna i plastikowymi garbami na klacie, wiodą życie kur domowych, robiąc dobra mine do złej gry 😀 Uroda o NICZYM nie świadczy. 

Gość taki obraz wasz
5 minut temu, Gość J@a napisał:

Apropo, multum tych (według chorych standardów) brzydkich kobiet wiedzie życie jak w bajce, a i facetów maja zabujanych w nich na maksa... Tak jak gro tzw. slicznotek z warami suma, brwiami clowna i plastikowymi garbami na klacie, wiodą życie kur domowych, robiąc dobra mine do złej gry 😀 Uroda o NICZYM nie świadczy. 

W przypadku kobiet nie świadczy, bo nawet brzydkie kobiety mogą znaleźć partnera. Ba, nawet takie ze zyebanym charakterem nie mają problemu. Jeśli chodzi o facetów, tu sytuacja wygląda o wiele gorzej. Mężczyzna, który nie jest przystojny (i nie chodzi tu o brzydkich, tylko takich przeciętnych, a nawet trochę ponad) nie ma szans na znalezienie kobiety, która go pokocha (bo partnerkę może mieć, jeśli będzie bogaty, ale wtedy ona nie będzie kochać jego, tylko pieniądze).

Gość Gość

Sam sobie ogranizuj czas i życie. Nikt tego za ciebie nie zrobi. I nie czytaj tutejszych zyebow że musisz być piękny bo to zyebane przegrywy bez jaj.