Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana

wścibstwo czy nękanie?

Polecane posty

Gość nana

Witam. Zacznę od tego,ze przeprowadziłam się na wieś 4 lata temu. Od razu pojawiły się problemy z dziećmi sąsiadów (wtedy 8 i 9 lat),które stosowały wobec mnie zaczepki słowne typu krowa,świnia,strzelanie petardami,przekleństwa. Ale nie o tym. Moja sąsiadka ma przyjaciółkę,która mieszka również w pobliżu. Owa przyjaciółka rozpoczęła pracę w przedszkolu,do którego uczęszcza moje dziecko. Po miesiącu pracy zaczęła opisywac moją rodzinę...teksty typu "sąsiedzi widzą i słyszą" wymyslanie mojej rzekomej ciąży,zarzucanie,ze moje dziecko przejechałby walec,co oczywiscie było wymyslone. Ta pani przychodzi codziennie do mojej sąsiadki chyba zeby obserwowac mnie i to co robie.  Ostatnio gdy syn został sam w domu,a ja z mezem bylam na zakupach moja sasiadka z mezem tej Pani stali na drodze a ona weszła na podwórko i cos im pokazywala. Cała sytuacja trwała  okolo pol godziny,gdyz syn to widział. Czuje sie w pewien sposob przesladowana,gdyz za kazdym razem jak cos robie na podworku to one sie pojawiaja,jak rowniez zaczełam sie martwic co moze jej przyjsc do glowy majac na uwadze to,ze wchodzi na podworko pod nasza nieobecnosc. Bardzo prosze o rade.

Gość ...

wścibstwo Zazdrość i zawiść 

Gość ...

jak ktos plotkuje o tobie to z Zazdrości i zawiści i będzie chial zniszczyć  życie albo nawet i zabić

Gość nnnn

a czy Waszym zdaniem mam podstawy zeby zgłosić to na policje? ja juz nawet boje sie cokolwiek mowic w domu,bo wiem,ze ona caly czas jest u sasiadki i podslu...e.