Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feminist

Dlaczego Polki wstydzą się być kobietami?

Polecane posty

Gość Feminist

Dlaczego Polki na siłę chcą być męskie i we wszystkim dorównywać facetom. Uważają że muszą wyglądać jak faceci, pracować jak faceci, pić ,palić jak faceci. A także że muszą ubierać się jak faceci, przeklinać, tatuować się i interesować się tym co faceci. Muszą wykonywać męskie zawody i uprawiać męskie sporty, a także być wredne,egoistyczne, gburowate, ponure,  chamskie, pyskate, agresywne i zadziorne. Podobno w żadnym innym europejskim kraju nie ma tylu kobiet niezadowolonych ze swojej płci co w Polsce. Polska jest jednym z tylko kilku państw na świecie gdzie kobiety częściej chcą zmieniać płeć niż mężczyźni (i to wielkokrotnie częściej). Możliwe że Polki najczęściej chcą zmieniać płeć ze wszystkich kobiet na świecie. W Polsce uważa się że wszystko co tradycyjnie wiąże się z kobiecością jest głupie i nudne, zaczynając już od dziecięcych zabaw. A bycie mężczyzną i to co wiąże się z męskością jest takie zarąbiste i super jak nie wiadomo co. Może Polki mają za dużo testostereonu i dlatego wśród nich są same chłopczyce i babochłopy. Tak czy tak Polki wstydzą się swojej płci i należą do najbardziej męskich kobiet świata. Są strasznie zmaskulinizowane, bardzo mało w nich kobiecości.

Gość Diego xan

Wozi mnie straż pożarna do szkoły i dają mi swoje buty 

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Diego xan napisał:

Wozi mnie straż pożarna do szkoły i dają mi swoje buty 

Kaftan tez pozyczaja?