Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegryw84

Przykre pytania o dziewczynę :(

Polecane posty

Gość Grhegrhe

Rozumiem twoj problem bo jestem w podobnej sytuacji, mam 34 lata od 7 lat zyje w samotności a kazda próba zapoznania konczyla się porazka

Gość Prawitscheck_34
16 godzin temu, Gość Anka napisał:

Sorrki ale sam jesteś wybrakowanym towarem. Nie ma opcji, żeby wokół przystojnego zaradnego mężczyzny nie kręciły sie kobiety z górnej półki. Wybacz, znam jednego lat 31 totalny dziwak, nie ma o czym z nim rozmawiać, nie wzbudza w kobietach pożądania. Drugi lat. 40, gruby, rownie odpychajacy,. Praca fizyczna nierozwojowa za 2100 zl, wydaje mu się ze podróż z Krakowa do Poznania do taniego motelu to wakacje życia. Ty pewnie ten sam poziom. Jesteś przegrywem. Baj baj

I tu się mylisz, bo w moim otoczeniu są fajne dziewczyny i nawet się niektóre cyckami ocierają. Tyle, że ja z nimi za bardzo nie gadam, bo z natury małomówny jestem

Gość Ona
36 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

I tu się mylisz, bo w moim otoczeniu są fajne dziewczyny i nawet się niektóre cyckami ocierają. Tyle, że ja z nimi za bardzo nie gadam, bo z natury małomówny jestem

Tego typu bajki to wciskaj głupszym od siebie. Niestety niewielu takich znajdziesz😂

Gość Prawotscheck_34
16 minut temu, Gość Ona napisał:

Tego typu bajki to wciskaj głupszym od siebie. Niestety niewielu takich znajdziesz😂

No głupszych od ciebie na pewno nie wielu. A w robocie miałem dwie takie sytuacje, że się cyckami otarły. I z 5-7 innymi nienewralgicznymi częściami ciała...

Gość Gosc
16 godzin temu, Gość gość napisał:

Sądząc po komentarzach, Polskę opanowała plaga praviköw. 

W końcu XXI wiek to hipergamia kobiet więc nie powinno to nikogo dziwić

Gość Gosc
27 minut temu, Gość Ona napisał:

...ka, obyś z.dech.ła na raka cyckow/ci.py 😂

Gość Prawitscheck_34
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

...ka, obyś z.dech.ła na raka cyckow/ci.py 😂

Nieładnie, nieładnie

Gość Ona
29 minut temu, Gość Prawotscheck_34 napisał:

No głupszych od ciebie na pewno nie wielu. A w robocie miałem dwie takie sytuacje, że się cyckami otarły. I z 5-7 innymi nienewralgicznymi częściami ciała...

Hahaha 😂😂😂 napalony upośledzony przychlast jara się przypadkowym otarciem się kobietę 😂😂😂 Takie akcje tylko na kafeterii😂😂😂

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Hahaha 😂😂😂 napalony upośledzony przychlast jara się przypadkowym otarciem się kobietę 😂😂😂 Takie akcje tylko na kafeterii😂😂😂

Polka za to jara się jak ją przebolcuje czarny z buszu 😂😂😂

Gość Prawitscheck_34
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Nie ma nic przypadkowego. Jak koleżanka z roboty odebrała ode mnie paczkę, ale zrobiła to w taki sposób, że się otarła cyckiem o moją dłoń, to gdzie tu przypadek? Ale unikam kontaktów z nią, bo zadaje mi dziwne pytania...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Nie ma nic przypadkowego. Jak koleżanka z roboty odebrała ode mnie paczkę, ale zrobiła to w taki sposób, że się otarła cyckiem o moją dłoń, to gdzie tu przypadek? Ale unikam kontaktów z nią, bo zadaje mi dziwne pytania...

Brak słów. A potem przez jednego cymbała wszyscy pravikowie uważani są za erotomanów i napalonych zboków.

Gość Prawitscheck_34
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Brak słów. A potem przez jednego cymbała wszyscy pravikowie uważani są za erotomanów i napalonych zboków.

Jakich napalonych zboków? To ona się o mnie otarła, nie ja o nią...

Gość Ona
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Polka za to jara się jak ją przebolcuje czarny z buszu 😂😂😂

Bo przynajmniej ma czym przebolcować, w przeciwieństwie do polskich ciott z mikroglizdami w obsranych kalesonach 😂😂😂

Gość tu kobieta

Wszyscy chłopcy chcieliby królewny z bajki a rzeczywistość ich przerasta.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Bo przynajmniej ma czym przebolcować, w przeciwieństwie do polskich ciott z mikroglizdami w obsranych kalesonach 😂😂

O tym pisze, żałosne polczyny lecą nna zaganiacza z obślinionym ryjem, ale taki murzyn musi mieć polew w środku z żałosnych polek 😂 zresztą wystarczy obejrzeć ten filmik z Rzeszowa z polką i murzynem w roli głównej, widać że facet miał niezły ubaw z poleczki 😂😂

Gość Gość

Sfrustrowane praviki mają ból doopy bo żadna ich nie chce i wylewają pomyje na kobiety.