Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Racelle

Jak powiększyć biust na co dzień

Polecane posty

Gość Racelle

Jakie znajcie sposoby by powiększać sobie biust na codzień??? Oraz w kilku watkach był takiś test o woreczkach na czym dokładnie polega??

Gość Elegne

Push upy.. potem miałam te śmieszne silikonowe wkładki.. które po roku się rozleciały Ogólnie obecnie biorę tabletki na powiększenie biustu, perfect bust konkretnie, jestem w trakcie pierwszego miesiąca, ogólnie czuje już jakieś mrowienie w biuście tak więc teoretycznie jakieś działanie jest, ale powiększenia na razie nie widzę.

Gość gość

Co za żałosny spam jakiegoś góowna!

Gość renka345

mialam wlasnie takie silikonowe wkładki..pskudztwo lepilo sie do ciala cholernie...po kilku latach lezenia zaczelam je wpychac w stanik kubilam je aby do slubu cos wlozyc ale zaszlam w ciaze i mi sie stanik sam ladnie wypelnil 🙂 a potem jak zaczelam go uzywac po karmieniu to po okolo roku sie rozwalil...Ogólnie tabletki perfect bust również brałam po karmieniu bo piersi wygladały bardzo źle i czepiałam się wszystkiego aby poprawić ich wyglad. Tabletki nieco podniosły i powiekszyły biust (tak mniej weicej jak rozmiar). Ogólnie nadal biust nie jest tak ładny jak przed ciążą, ale przynajmniej nie jest to operacja. Nie zobaczysz efektu w pierwszym miesiącu, ja dopiero widziałam w drugim i w trzecim.

Gość Weritas

To jest jakaś kuracja hormonalna?

Gość Ginekolog

Dzień dobry,  powiększenie biustu jest możliwe pod warunkiem, że robi się to regularnie. Oczywiście formy ćwiczeń zależą od wieku kobiety i aktualnego rozmiaru biustu. 

Są różnego rodzaju kremy ujędrniające, które podnoszą biust. Nie korzystałam nigdy, bo akurat z biustu jestem zadowolona :)

Gość gość
16 godzin temu, Gość Weritas napisał:

To jest jakaś kuracja hormonalna?

Wszystko, co ma wpływ na wielkości piersi oznacza oddziaływanie na gospodarkę hormonalną organizmu, z najlżejszymi efektami ubocznymi w postaci np. cellulitu, PMS, bolesnych miesiączek, problemów skórnych. Jeśli hormony rozwala porządnie to może też doprowadzić do nowotworów.  A jeśli coś tego nie robi, to znaczy, że nie ma żadnego działania, na piersi też nie. Podstawy biologii. Ale spamer powie ci coś innego, bo jemu kazali ten szajs sprzedawać.

Gość renka345

Nie, tabletki są ziołowe, ale mają substancje, które stymulują odkładanie się tluszczu w piersiach. Ogólnie nie wierzyłam w to zanim nie spróbowałam tabletek i rzeczywiście efekt jest.

Gość gość
8 godzin temu, Gość renka345 napisał:

Nie, tabletki są ziołowe, ale mają substancje, które stymulują odkładanie się tluszczu w piersiach. Ogólnie nie wierzyłam w to zanim nie spróbowałam tabletek i rzeczywiście efekt jest.

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

BZDURA

Gość Gość

Jak można wierzyć,że tabletki powiększą biust?  😄

To jest tkanka tluszczowa.Jesli przytyjesz biust będzie większy,jeśli schudniesz pierwsze co zauważysz to mniejszy biust....niestety.

Nasze matki i babki miały większy biust,bo jadly bardziej tłusto niż my.Ale coś nza coś 😉

Gość Racelle

No sama w sumie zawsze się bardzo wypychałam. I doiero niedawno stwierdziłam, że to wygląda okropnie sztucznie. I widać od razu kto ma powypychane 😛 Teraz chodzę w miękkich i jest o wiele lepiej, mimo, że płaściej . Ogólnie mam nadzieję, że tabletki dadzą efekt dziewczyny. Napisze z czasem co i jak.

Gość gość

Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!Co za żałosny spam jakiegoś góowna!

Gość Ala

Mi zabieg powiększania piersi wykonywano u Pani Doktor Aldony Stachury  Krakowie. Wszystko dokładnie mi objaśniono przed zabiegiem. Zabieg jak najbardziej się udał i z efektów jestem zadowlona.